- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.701
HarikaaaYarın itibariyle hiit cardio ya başlıyorum
Bana sabır dileyin bayanlarrrr
Şimdiden telaşeSi başladı
Bir ara ben de menüleri eleştiriyordum, iyi örnek olabilmek için ben de sıfır kaçamak yapıyordum, aynen devam et, güzel gidiyorsunToplightım çok teşekkür ederim cnm
Bu yarışmaya katılmak benim için büyük şans oldu.normalde hırslı biri değilim ama iş Kilo olunca, çok acısını çektiğim için senelerce uğraşmamak adına işi sıkı tutuyorum.
Bide ben kaçamak yaparsam takımdaki kızlara nasıl diyim siz yapmayın.laf aramızda birazda hava atıyom sıfır kaçamak deyip bu ünvanı kaptırmak istemiyom
bende dün çok abarttım..bir de 900 gr gidince iyice şımardım..ama bugün toparlamaya çalışı-yorum..sabah 5 km yürüdüm..hızlı tempoda..Ben de dün çok yedim
Eşim evdeyken tüm kontrolümü kaybediyorum, neden acaba ama bundan dolayı kendine çok kızgınım, artık böyle olmamak için büyük çaba sarfedeceğim
nım 40 dk 5 km bence gayet iyislm arkadaşlar...
bende dün çok abarttım..bir de 900 gr gidince iyice şımardım..ama bugün toparlamaya çalışı-yorum..sabah 5 km yürüdüm..hızlı tempoda..
kızlar bişey sorcam..bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim..
yürüyüş yapan herkes hızlı tempo diyor..bu hızlı tempo nedir..mesela ben 40 dk da 5 km yürüdüm..arkadaşlarım çok hızlı olduğumu söyler..acaba hızlı mı gerçekten..
Araştırıp geldimslm arkadaşlar...
bende dün çok abarttım..bir de 900 gr gidince iyice şımardım..ama bugün toparlamaya çalışı-yorum..sabah 5 km yürüdüm..hızlı tempoda..
kızlar bişey sorcam..bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim..
yürüyüş yapan herkes hızlı tempo diyor..bu hızlı tempo nedir..mesela ben 40 dk da 5 km yürüdüm..arkadaşlarım çok hızlı olduğumu söyler..acaba hızlı mı gerçekten..
Aaa naber canımselam herkese :) ben gruba yeni katıldım callanı tanıyorum ama beni kitaptan silmiştir diye korkuyorumiki haftalık komple kaçamaktan sonra buranın önemini anlayıp geldim ve hemen bu gruba girdim teşekkür ederim toplight
öncelikle söyliyim ben diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum totalde yavaş da olsa ara ara bırakarak 7 kilo verdim şuan 70 kiloyum hedefim 55 boyun da 159 cm. umarım güzel bi dayanışma olur
7 kaşık bezelye cok olmuş canımBugünkü menum şuydu;
Kahvaltı
2-3 tane pişi
Biraz beyaz peynir
3 tane zeytin
Ara:
2 dilim ananas
öğlen :
2 küçük biber dolması
7 kasik bezelye
biraz yoğurt
akşam 1 kase çorba
1 dilim ekmek
Gece:
1 bardak süt
su 2,5 litre
spor:bel ağrısından dolayı yapamıyorum
Hoşbulduk ben de elif çok memnun oldum :)L Lucida hosgeldin canım ben kübra iki haftadır takimdayim :)
B BuRCuCuKkK çok geçmiş olsun canim inşallah bu dönemi çabuk atlatirsiniz...
@beyazkelebek85 rakibem haftasonları bende coookkk zorlanıyorum ya
yaa düşünmen çok hoş benim hep aklımdaydınız ama girmedim işte aptal kafamAaa naber canım
Bugun aklıma geldin biliyormusun
Nişanlın gitti diye saldın mı yoksa, cok iyi gidiyordun
Kalori kısıtlamasına devam edecek misin
Bizim takımda olmana cok sevindim:))
Merhaba bayanlar, haftasonu neden boyle oluyor bi seyler yapmam lazim benim de.. Ne guzel zayifliyorum diye hemen simariyorum, bi de diger gamzeden etkilendim sanirim haftasonu cozutup haftaici cok ski diyet yapiyormys diye nefsime cok cazip geldi ama belki bnm haftaicim zaten ski degil diye tam tersi etki olabilir. Bu diyet isi zaten baya sahsi herkes kendi yontemini tutturup gidiyor, bnm de kendime kendim icin calisan bi yontem bulmam lazim, aksam ustu elliptik im gelecek. Fazladan yediklerimi hesaplayip onlar kadar spor yapiyim en iyisi en azindan fazlaliklar gider..
Esim mutfaga girdi bakiyim ne yapiyor saglikli bi seyler yapiyim gidip..
Toplightım Ne güzel tatlım senin hedefine bişey kalmamış o zaman haklısın yavaş yavaş arada normal yemeklere dönebilirsincanım sen haklısın sebze meyve daha iyi olurda eşim dün isyan bayrağı çekti yeter artık 3 aydır hastasın evde hiç tadın yok biraz iyileştin keyfini çıkaralım deyince onu kıramadım ilk diyetisyenle diyet yaptığım dönemde 1 adet yerfıstığı 3 ay rüyalarıma girmişti ben yememiştim şimdi herşeyden azar azar yiyerek yavas yavaş kilo veriyorum diyetisyenim 3 kg sonra koruma aşamasına gecelim ddi bakalım tatlım yaa
haa bu arada 10 yaşındaki oğlum bile dün akşam lazanyadsn 3 dilim yedi ben 1 dilimle kalkmayı kendi adıma başarı sayfım :)
Sağolasın cnm.Bir ara ben de menüleri eleştiriyordum, iyi örnek olabilmek için ben de sıfır kaçamak yapıyordum, aynen devam et, güzel gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?