Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

siz çok güzel şeyler söylüyosunuz ayy inş ramazana kadAr bi o begenmedigim altmislari gorsem şimdilik bişey istemem:)

Kizlar ben bu sabah tartildim ve acikcasi biraz moralim bozuldu, tamam reglim de regl kac kilo fark ettirebilir?

Haftasonu da kendimi baya tuttum yemeyecegim diye, neden hala azalamadim anlayamiyorum

Kizlar ben bu sabah tartildim ve acikcasi biraz moralim bozuldu, tamam reglim de regl kac kilo fark ettirebilir?

Haftasonu da kendimi baya tuttum yemeyecegim diye, neden hala azalamadim anlayamiyorum
sakın bozma moralini vücut direniyordur ben aynı hatayı çok yaptım kilo veremedim diye o yüzden moral bozmak yok yola devam tatlım

çok karbonhidrat olmuş ama yediklerin az,böylece güzel olmuş
spor harikaaasen beni geçersin

Yahu hiç sanşım yok senin karşında biliyorum ama çabalıcam pes etmicem savaşcam

Ben 60ı gördükten sonra o eski ölümüne diyetten kurtardım kendimi
callancım şimdi yiyorum yemiyorum dese hiper yalan olur
sporla dengeliyorum yani koruyorum kiloyu ama artık biraz daha dikkat etmnin vakti geldii
Ya bu hiit çok fena birşeymiş gerçekten kas patlaması dedikleri doğru
Ardından cardiolu hiitli bir kickboxing acayip fena geldi ama bu düzeni sevdim
kickboxing cardiolu ya hoplamalı zıplamalı
tam komedi
gülmekten zıplayamadım ya
eşimde karşımda zuhahazuhaha diye gülüo
çok eğlendik

seni ayakta alkisliyorm sekersiz süt ictigin icin biliyosn en son sekerli süt ictiginde seni cok agir elestirmstm ama harikaaaa smdi artik sekersiz iciyo olman muhtesem..

Evet evet öyle olucak inşallah:) bide bise sorcam hani 3 beyazdan uzak duruyoruz ya ben salatada falanda atmiyorum ama katiyen yemegi tuzsuz yiyemiyorum, ne kadar baharatta atsam hiç olmuyo siz nasıl çözüm buldunuz?
tatlm ben yemeklere atiorm haliyle ama az atiyorm salatayada az atiyorm ama örnegn sabah yumurta domates salatalk fln yiyosam atmiyorm tuzu..yavas yavas olur kendne yüklenme birden snra cabuk yorulup pes edersn

merhaba arkadaşlar. sonunda oturabildim. bu aralar pek sohbetlere katılamıyorum büroda yoğunuz. ama menülerimi paylaşmazsam kopar giderim diye korkuyorum diyetten.

pzt menüm
sabah 1 tost(kaşarlı)
1 bardak süt

öğle: yarım pizza (karışık) küçük boy

akşam: 2 servis kaşığı türlü
salata
1 kase kısır (yemeken sonra çayla)

spor: yarım saat yürüyüş çarşıda. tempolu hatta koşmacalı
su: 2 lt olmamamıştır malesef. içemiyorum su ya

Simdi bu kadar peyniri kac kibrit kutusu sayiyoruz? Lucida nin resmindekini?
bana bir porsiyon diye bu şekilde diyetisyen göstermişti zaten light kalorisi de az korkmadan yiyorum kalsiyum kadınlar için önemli :)

Her şey güzel kek ve 3 porsiyon tavuk haricinde :)

canım bana göre 1/2 kibrit kurusu gibi gördüm ben onu
kendime mutfak tartısı alınca ölçücem :)

gerçekten çok düşük değilmi..
sonra vücut savunmaya geçip kiloyu durdurmasın..ilk başlarda hızlı verilen kilolar insanı mutlu ediyor ama bu kadar az yersen çok zorlanırsın gibi geldi.
Düşük kalori ile beslenme kansere karşı bile koruyan bişey, ayrıca algoritma belli aldığın kalori verdiğinden az olursa her koşulda kilo verirsin önemli olan şey besin gruplarının hepsinden faydalanmak

canım öğrenciyken yapılmıyor yemek ama özellikle bebiş doğduktan sonra sağlıklı beslenme olaylarını kafaya takıyorsun
Elimden geldiği kadar yapmam gerekiyo çünkü anemi var bende ve et sebze yemem lazım :/

menü güzel görünüyor canım

menü güzel görünüyor canım

Mrb arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum benim vücudum 64 üstünü taşımıyor trigliserid ve kolesterolum yükseliyor bebek istediğim için klomen ve pregnyl kullandım iki ay o da iyice kilo almama sebep oldu tabi ben bayagi yiyorum benimde aranızda olmam mümkün mü benim motive olmaya ihtiyacım var cok

hosgeldin arkadasım :)

Daha yolun başında moral bozmak olur mu, belki dikkat ettiğin halde 1 ay kilon değişmediği zamanlar olacak ama bu iş sabır ve devamlılık işi, sabredersin sonra kilolar takır takır gider
Ayrıca haftalık 100 gram bile kayıp kardır
Şöyle düşün rejim yapmasan suan bırak sabit kalmayı belki kilo alacaktın
Burada olmakla ve diyet yapmakla hertürlü kardayız
Bir de şöyle bir durum var, yediklerimizi kontrol edemezsek, hayatımızı hiç kontrol edemeyiZ, nefsin isteklerini yapmayıp sadece kendimiz için doğru gördüğümüz yaşam biçimini yaşamalıyız
Ben Zayıfladıkça değil, yediklerimi kontrol edebildiğimi gördükçe daha çok kendime güveniyorum

Hemoglobinin kaç
Kansızlık yorgunluk yapar canım, demir hapı kullanmıyor musun
Bir de b12 düzeylerine de mutlaka baktır

Canım kalorisi düşük görünüyor, gayett güzellll
Biraz karbonhidrat alımını azaltıp bunların yerine mesela yoğurt yiyebilirsin
Su olmadan olmaz
Elimize 1,5 lt şişeleri alacağıx, sürekli anımızda duracak
Dışarıda tuvalet yapmak istemeyenler gerekirse temizlik malzemelerini yanında taşıyacak tuvaleti temizleyio öyle girse daha iyi olur

Hemoglobinin kaç
Kansızlık yorgunluk yapar canım, demir hapı kullanmıyor musun
Bir de b12 düzeylerine de mutlaka baktır
yazın ferritin 2 çıkmıştı Hb de düşüktü doktor iğne olman lazım çok acil diye 10 tane iğne vermişti bi de vit d3 ile supradyn all day vermişti sanırım b12 de eksik çok et yemediğim için. aslında anemi iştahsızlık yapar ama bende tersi etki yapmış heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…