- 19 Nisan 2015
- 44
- 63
- 3
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.881
ben maalesef tuzu çok azaltamadım
siz çok güzel şeyler söylüyosunuz ayy inş ramazana kadAr bi o begenmedigim altmislari gorsem şimdilik bişey istemem:)az tuzlu ye canım
insan zamanla alışıyor
ben kahvaltıda yumurta,domates salatalık vs ye tuz atmam
kendime salata yapıyorsam yine atmam ama eşimle yiyeceksek atarım
yemeklere de 1 çay kaşığı atıyorum
bir de kendine birden yüklenme,yavaş yavaş azaltırsın merak etme
bu diyet işi bira sabır istiyor
mide pat diye küçülmüyor
yiyecekler de yavaş yavaş azalacak,mide yavaş yavaş küçülecek ve artık canın bir şey istemeyecek
sakın bozma moralini vücut direniyordur ben aynı hatayı çok yaptım kilo veremedim diye o yüzden moral bozmak yok yola devam tatlımKizlar ben bu sabah tartildim ve acikcasi biraz moralim bozuldu, tamam reglim de regl kac kilo fark ettirebilir?
Haftasonu da kendimi baya tuttum yemeyecegim diye, neden hala azalamadim anlayamiyorum
çok karbonhidrat olmuş ama yediklerin az,böylece güzel olmuş
spor harikaaasen beni geçersin
seni ayakta alkisliyorm sekersiz süt ictigin icin biliyosn en son sekerli süt ictiginde seni cok agir elestirmstm ama harikaaaa smdi artik sekersiz iciyo olman muhtesem..günaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZbaşarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..
tatlm ben yemeklere atiorm haliyle ama az atiyorm salatayada az atiyorm ama örnegn sabah yumurta domates salatalk fln yiyosam atmiyorm tuzu..yavas yavas olur kendne yüklenme birden snra cabuk yorulup pes edersnEvet evet öyle olucak inşallah:) bide bise sorcam hani 3 beyazdan uzak duruyoruz ya ben salatada falanda atmiyorum ama katiyen yemegi tuzsuz yiyemiyorum, ne kadar baharatta atsam hiç olmuyo siz nasıl çözüm buldunuz?
bana bir porsiyon diye bu şekilde diyetisyen göstermişti zaten light kalorisi de az korkmadan yiyorum kalsiyum kadınlar için önemli :)Simdi bu kadar peyniri kac kibrit kutusu sayiyoruz? Lucida nin resmindekini?
Her şey güzel kek ve 3 porsiyon tavuk haricinde :)günaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZbaşarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..
kendime mutfak tartısı alınca ölçücem :)canım bana göre 1/2 kibrit kurusu gibi gördüm ben onu
Düşük kalori ile beslenme kansere karşı bile koruyan bişey, ayrıca algoritma belli aldığın kalori verdiğinden az olursa her koşulda kilo verirsin önemli olan şey besin gruplarının hepsinden faydalanmakgerçekten çok düşük değilmi..
sonra vücut savunmaya geçip kiloyu durdurmasın..ilk başlarda hızlı verilen kilolar insanı mutlu ediyor ama bu kadar az yersen çok zorlanırsın gibi geldi.
Elimden geldiği kadar yapmam gerekiyo çünkü anemi var bende ve et sebze yemem lazım :/canım öğrenciyken yapılmıyor yemek ama özellikle bebiş doğduktan sonra sağlıklı beslenme olaylarını kafaya takıyorsun
menü güzel görünüyor canımmerhaba arkadaşlar. sonunda oturabildim. bu aralar pek sohbetlere katılamıyorum büroda yoğunuz. ama menülerimi paylaşmazsam kopar giderim diye korkuyorum diyetten.
pzt menüm
sabah 1 tost(kaşarlı)
1 bardak süt
öğle: yarım pizza (karışık) küçük boy
akşam: 2 servis kaşığı türlü
salata
1 kase kısır (yemeken sonra çayla)
spor: yarım saat yürüyüş çarşıda. tempolu hatta koşmacalı
su: 2 lt olmamamıştır malesef. içemiyorum su ya
menü güzel görünüyor canımmerhaba arkadaşlar. sonunda oturabildim. bu aralar pek sohbetlere katılamıyorum büroda yoğunuz. ama menülerimi paylaşmazsam kopar giderim diye korkuyorum diyetten.
pzt menüm
sabah 1 tost(kaşarlı)
1 bardak süt
salata
hosgeldin arkadasım :)Mrb arkadaşlar bende araniza katılmak istiyorum 1.65 boyunda 68 kiloyum benim vücudum 64 üstünü taşımıyor trigliserid ve kolesterolum yükseliyor bebek istediğim için klomen ve pregnyl kullandım iki ay o da iyice kilo almama sebep oldu tabi ben bayagi yiyorum benimde aranızda olmam mümkün mü benim motive olmaya ihtiyacım var cok
kahvaltıda kayısı yiyip üstüne ılık su içmeyi deneyebilirsin iyi geliyorBir de ben pek tuvalete cikamiyorum kizlar ya
Ne yapsam ki? Dun o kadar da hurma yedim
Daha yolun başında moral bozmak olur mu, belki dikkat ettiğin halde 1 ay kilon değişmediği zamanlar olacak ama bu iş sabır ve devamlılık işi, sabredersin sonra kilolar takır takır giderKizlar ben bu sabah tartildim ve acikcasi biraz moralim bozuldu, tamam reglim de regl kac kilo fark ettirebilir?
Haftasonu da kendimi baya tuttum yemeyecegim diye, neden hala azalamadim anlayamiyorum
Evet ben hergüne 1 kayısı ve çörek otuyla başlıyorumkahvaltıda kayısı yiyip üstüne ılık su içmeyi deneyebilirsin iyi geliyor
Hemoglobinin kaçbana bir porsiyon diye bu şekilde diyetisyen göstermişti zaten light kalorisi de az korkmadan yiyorum kalsiyum kadınlar için önemli :)
Her şey güzel kek ve 3 porsiyon tavuk haricinde :)
kendime mutfak tartısı alınca ölçücem :)
Düşük kalori ile beslenme kansere karşı bile koruyan bişey, ayrıca algoritma belli aldığın kalori verdiğinden az olursa her koşulda kilo verirsin önemli olan şey besin gruplarının hepsinden faydalanmak
Elimden geldiği kadar yapmam gerekiyo çünkü anemi var bende ve et sebze yemem lazım :/
Canım kalorisi düşük görünüyor, gayett güzellllmerhaba arkadaşlar. sonunda oturabildim. bu aralar pek sohbetlere katılamıyorum büroda yoğunuz. ama menülerimi paylaşmazsam kopar giderim diye korkuyorum diyetten.
pzt menüm
sabah 1 tost(kaşarlı)
1 bardak süt
salata
yazın ferritin 2 çıkmıştı Hb de düşüktü doktor iğne olman lazım çok acil diye 10 tane iğne vermişti bi de vit d3 ile supradyn all day vermişti sanırım b12 de eksik çok et yemediğim için. aslında anemi iştahsızlık yapar ama bende tersi etki yapmış heraldeHemoglobinin kaç
Kansızlık yorgunluk yapar canım, demir hapı kullanmıyor musun
Bir de b12 düzeylerine de mutlaka baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?