Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam işle ilgili konuşurken aşk yenidenin fragmanı çıktı oradaki kızın ilk iş günüymüş beyaz bi takım giymiş bayıldım inşallah o zayıflık ve iş sanada nasip olur

ayy canim benim ne tatlisin hepimize olsun inss :):) kendimi simarik bi kiz gibi hissettim simdi, dogru diyosun, insan nelere katlaniyor, aman atarsa atsin cope napiyim, sanirim ben biraz da kizimi benden cok sahipleniyor gibi yapmalarini kiskaniyorum, neyse gitcekler zaten 4 ay kaldi, sonra istedigimi yediririm kizima, 1.5 yil oldu nerdeyse hep evde birileri vardi, guzel bi sey yardim ediyolar sagolsunlar ama insan evini kendi duzenini veya duzensizligini, kendi karar vermeyi ozluyor, 2. cocuk olana kadar bi da cagirmiycam valla kimseyi biraz esimle cocugumla 3 kisilik hayatin tadini cikarmak istiyorum, simdi cocuk isteyen arkadaslar da yanlis anlamazlar ins, ben de cok ugrastim 2 yil tedavi gordum, onlarin da halini anliyorum kesinlikle. neyse dedigin gibi insan nelere katlaniyor, ben biraz fazla simarmisim, insallah boyle kucuk seyleri sorun yapmiycam :) yav hehe diyip gecicem, bu benim yeni hayat felsefem olsun :)

bi suru yeni arkadas gelmis hepiniz hosgeldiniz :) bisuru bisuru menuler paylasilmis cok guzel takimin boyle canli olmasi harika, callan cim da herkese tek tek yorum yazmis canim ellerine saglik, hep birlikte cok guzel kilolar vericez ins, sizi sahsi probelmimle sktgm icin ozur dilerim
bi ara vaktim olunca tabloyu guncellerim ins.
yeni gelenlerden rakibesiz kalan kim var?

kızlar iyi akşamlar kelebeğim canım sık dişini 4 ay daha sonra kendi çekirdek aile kalacaksınız yarınki görüşmende inş iyi gecer
kızlar daha kesin değil ama yarın kayseriye gidip gelmem gerekebilir bir gölette sorun çıkmış inş akşama kadar işim biter dönerim büyük oğlumun oerşembe gün gösterisi var

hakısın benim ciddi anlamda her şeyime baktırmam lazım galiba çünkü yine yorgunluklar halsizlikler başladı. Iğneler demir depolarımı ne kadar bi süre için dolduruyodur acaba?
İğne kullanma cnm ya eğer anemi derin değilse, cok canın yanar
Demir hapları 120 gün

GüZel gözüküyor her şey:)

Bugun menüde hatalar var canım, sen de biliyorsun, yarın daha dikkatli olsan daha iyi olur, cumaya son iki gün

Maşallah sana:))

Canım havalardandır
Sabah gün ışında yarım saat geçirmek tavsiye ediliyor
İnşallah en kısa zamanda şifa bulursun cnm

Selam,

Sabah kahvaltı 08.30 :
1 cok tahıllı ekmek ve beyaz peynirli tost, 14 zeytin

Öğlen 12:00
1 yeşil elma, 200 ml süt
14:00 150 g yoğurt

Akşam 17:30
1 tabak patlıcanlı etli yemek(tabak oldukça küçüktü, et sadece 2 parça yiyebildim)
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Spor : 7.4 km
Su : 2 lt

Canın kaynananın yaptıkları hiç doğru değil
Sen de boşver hiçbir şey yapma
Eşimin abisi iki kere yaptığım yemeklerle dalga geçti, artık katiyen onlar gelince ne yemek yapmıyorum ne de pasta vs
Adamına göre muamele
İyi davranısı hakeden iyilik görür
Kötülük hakeden de kötülük
Soğuk ve mesafeli ol
Bu arada sakın ama sakın eşine eşinin ailesini şikayet etme

Çok güzel cnm

Senin menülerin çok güzel oluyor

Bugünkü menüm
sahur 1 haslanms yumurta
1 kk tulum peynir
2 dilim tam bugday ekmek
yarm bazlama
domates salatalik
4 siyah zeytin
iftar:
2 dilim tam bugday ekmk
1 tabak nohut yemegi
5 kasik pirinc pilavi ve salata
1de elmali kurabiye
su 1.5 litre
sporda 20 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…