- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.861
patatesi bir kaç yer de daha okudum..bu konuya daha çok dikkat edicemAra ogununu meyve ve sut yapsan daha iyi olur. Ne kadar cok islenmemis gida yersen o kadar iyi olur :)
Ben kisira karsi degilim ama bence patatesi diyet suresince hayatindan cikar derim.
Kahvalti 10 numara olmus, 8'den sonra yememek de cok isabetli olmus.
kelebeğim artık bukadar yemek yasak, şu kilolardan hızlıca kurtulalım,süreci uzatmayalım artıkyok ader donemim gecen haftaydi... cok cok yanlis oldu bu haftasonunu tamamen silmek istiyorum hafizamdan :)
güzell hepsi deKızlar merhaba
bugunku menu.
ogle 12 : 1 mercimek çorbası.3 adat tavuk şiş
aksam 18.30 : küçük bir parça fırında tavuk, fırında brokoli ve meyve suyu.
Sonra da tam 15 tane hurma yedim. ya ben reglim ya yemeği az yiyip tatlı ihtiyacımı kestim biraz, ama çikolatadan iyidir dedim.
Su: 3l
spor: Bilardo, bowling oynadım 2 saat kadar :)
dur kuzu,soğuk uygulama yap,yüksekte tut geçerİi geceler
Arkadaşım doğum yaptı hastandeydim çok yoruldum ve dizimi burktum bağlarım esnemiş kızlar çok acıyoospor hayatım bitti mi acaba
bebiş uyudu daha yeni mesajları okuyabiliyorum kuzucumtatlm arada olur öyle seyler
Hani bana yorummm
bugun daha iyi bir menü bekliyoruz canım :))tesekkur ederim, bende herkese:)
bugun 6 aylik yigenime baktigim icin menum iyi degil cunku kücuk hanımefendi sırtı yere geldiği an krize giriyo elimi kolumu bağladi, ama tavsiyelerinizle gun gectikce daha iyi olcak, cok aciktigim icin bi öğunde cook yemis olabilirim
11.50 yarım simit
4 zeytin
2 küp peynir
1 kibrit kutusu helva
2 çatalcık reçel
kahvaltılık ezme bunu biraz abarttım ama bidaha olmıycak
maydonaz, marul, salatalık, havuç
17.50 5 yemek kaşigı bulgur pilavı
3 yemek kaşıgı mantı
1 kase yoğurt
5 salatalik turşusu
1 dilim tam buğday ekmegiyle yine ezme
ilk gun icin kotu baslangic yaptim ama daha iyi olcak ins, bunun icin burdayim
2 ,5 litreye yakin su ictim, arada sekersiz turk kahvesi ictim.
isim verilirmi bilmedigim icin su yarim saatte fit olabiliyosunuz ya hani iste oraya gidiyorum ben 1 aydir, aksam 4 km yürüyus bide parkta spor aletlerine bindim.
herkese iyi geceler, fit kalın, fit yaşayın:))
çokk güzel :))Eki Görüntüle 1502719
ilk defa fotoğraf paylaşıyorum bakalım nasıl olcak :)
kelebeğim güzel ama iftarı biraz daha azaltabilirsinPzts menum
Sahur
1 yum ile omlet
3/4 tam bugday pita ekmegi
2 kk peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Iftar
3 hurma
1 tbk sehriye corbasi
1 (az patatesli) tavuk but firinda
3 kasik yesil mercimekli bulgur plv
Salata
1/4 pita ekmek
1 kinder sut dilimi 200 kcal
1 elma
1 kupa sut
Su 1 lt
Spor elliptik 200 kcal
Not: 1 pita ekmegi 120 kcal, evdekiler tatli olarak dondurmali irmik helvasi yediler. Ben de yedgm tatli kadar spor yaptim, ins bu sekilde uygun olmustur.
1 kibrik kutusuna yakın,25 gram filandırSimdi bu kadar peyniri kac kibrit kutusu sayiyoruz? Lucida nin resmindekini?
canım cumaları tartılmak zorunluOh cok guzel bi hava var bugün itibariyle 5 te 5 diyetine başladım normalde 1. Gün patates ama ben yerleri değiştirecegm mesela canım bugün meyveyi daha çok istiyor meyve günü yapicam. Normalde her gün yargılıyorum ama pazar gününe kadar tartilmayip büyük bir sevincle karşılaşmak istiyorum insss
ayyy ağzından bal damlıyor canım..inşallah ramazan ayı girmeden 79 ları görsem yien şükür..ben motive olayı için eşimin iş yemeklerini seçtim..eşim terfi aldı ve neredeyse ayda bir yemekleri olacak..2 ay sonra ilk yemek geliyor..o güne hazırlanmalıyım
ben diyecektim callan cım benden önce söylemiş sen azmedersen 2 ay sonra kesin 75 leri görürsün tatlımazim edersen ve gerçekten istersen ramazana 75 ile bile girersin,yeterki kendine inan,gerisi geliyor! acıktığında hep su iç
sabah gayet güzelgünaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZbaşarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..
şalgam da var:)) tadına alışınca gayet güzel gidiyor:))Bir de negative calorie food diye gecen yiyecekler var(eksi kalorili yiyecekler)
greyfurt, marul, elma ve portakal, kahve, kuskonmaz, bulgur, derisiz hindi ve tavuk, domates, salatalik, yogurt ve karpuz bu yiyeceklerdenmis.
Bunlar sizin aldiginiz kaloriden ziyade size daha cok kalori harcatiyormus, bence besinlerimizi bunlardan secmekte fayda var kisacasi :)
güzell hepsi de
hurma 2 tane olsa daha iyi olurmuş
tatlı ihtiyacın gelince su iç blanchecım :)))
evet sütlü kahve benim tatlı ihtiyacımı alıyorDun 3 lt ictim iste ama kesmedi :) Kahve icecegim bundan sonra bolca :)
Evet evet öyle olucak inşallah:) bide bise sorcam hani 3 beyazdan uzak duruyoruz ya ben salatada falanda atmiyorum ama katiyen yemegi tuzsuz yiyemiyorum, ne kadar baharatta atsam hiç olmuyo siz nasıl çözüm buldunuz?bugun daha iyi bir menü bekliyoruz canım :))
ben maalesef tuzu çok azaltamadımEvet evet öyle olucak inşallah:) bide bise sorcam hani 3 beyazdan uzak duruyoruz ya ben salatada falanda atmiyorum ama katiyen yemegi tuzsuz yiyemiyorum, ne kadar baharatta atsam hiç olmuyo siz nasıl çözüm buldunuz?
az tuzlu ye canımEvet evet öyle olucak inşallah:) bide bise sorcam hani 3 beyazdan uzak duruyoruz ya ben salatada falanda atmiyorum ama katiyen yemegi tuzsuz yiyemiyorum, ne kadar baharatta atsam hiç olmuyo siz nasıl çözüm buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?