- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.841
günaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZbaşarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..
canım bana göre 1/2 kibrit kurusu gibi gördüm ben onuSimdi bu kadar peyniri kac kibrit kutusu sayiyoruz? Lucida nin resmindekini?
canım kısırı bol yeşillikli yapman gayet güzel 3 tavuk pirzola biraz fazla gibi ama göze batmıyor tatlım patatesler fırında olduğu için ekmek yerine geçer suyun ne durumda bi de spor eklesen gayet güzel olacakmış tatlımgünaydın kızlar..her türlü yoruma açığım..fazla yediğim ne varsa yazın..
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık..peynir 6 adet zeytin..
arada bişey yiyemedim öğrencilerle işlerimiz vardı..
öğle:6 kaşık bol sebzeli kısır..ben kısırı yaparken sebzesini bulgurdan fazla koyuyorum resmen1 bardak ayran..
saat 16:00 gibi :1 dilim çikolatalı kek ve süt HEM DE ŞEKERSİZbaşarıyorum sanırım yavaş yavaş..şekere veda etmeyi başarıcam gibi..
gelelim akşama..acaba gelmesek mi..neyse geliyim ben
Akşam:fırında yapılmış 3 adet tavuk pirzola yanına 4 parça patates bir kase cacık..
saat 8 den sonra da hiçbir şey yemedim..yemeğimin bitmesi 8 i buldu..
evet kızlar yorumları bekliyorum..fazlalık var mı..
bir eksiğim var sanırım..o da spor..dün yapamadım ama bugün telafi edilecektir..
menü toplamı derken???3. haftanin menu toplamlari
blanche_ea 7
Beyazkelebek 7
Burcucuk 6
Seyyah 5.5
Ozaly 4
Morpapatyam 3
Toplight 3
Deryalim 2.5
kb196 2.5
Callan 2
Ayda2kilogo 1
Esmerim 1
speedy26 0.5
Sphinxlike 0
uzrali 0
gerçekten çok düşük değilmi..Hızlı bi giriş yapayim dedim baya düşük oldu
çokkk mutlu oldummcanım bana göre 1/2 kibrit kurusu gibi gördüm ben onu
canım kısırı bol yeşillikli yapman gayet güzel 3 tavuk pirzola biraz fazla gibi ama göze batmıyor tatlım patatesler fırında olduğu için ekmek yerine geçer suyun ne durumda bi de spor eklesen gayet güzel olacakmış tatlım
haa sütü şekersiz içmişsin bu güzel kek de fazla göze batmamış
gayett güzelBugünün menüsü şuydu;
Kahvaltı;
1 bardak süt
1 elma
Öğlen;
3 biber dolması (küçük)
Salata
1 kase yoğurt (kırmızı biberli)
Aksam;
Yagsiz Sebze kavurması
yogurt
salata
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kavun
2,5 litre su
Spor;
60 mekik,100 sefer twster da döndüm1 km yürüyüş (bebek arabasını ittirerek)
tamam kelebeğim sen de beni çok fena eleştir,ben de ancak böyle kendine gelirimay canim benim ne kadar cok ugrasmissin... sen olmasan bu yarisma ayakta durabilir mi bilmiyorum..
54 te aslinda hic iyi bi not degilneyse bi dahaki rapora daha iyi olur ins...
ok callan cim beni de elestir, aslinda alinganim ama bu huyumu duzeltmek istiyorum o yuzden elestrildikce yontulurum diye umuyorummm.. tesekkurler :)
eline sağlık kelebeğim :))
canım sıksık ve biraz fazla yemek metabolizmayı hızlandırıyor evet ama son zamanlarda artık bu hızlanmanın iyi bir şey olmadığı gösterildi ( bu diyetle ilgili konular,doğrular sürekli değişiyor) 2 öğün ve az yemek daha sağlıklıgerçekten çok düşük değilmi..
sonra vücut savunmaya geçip kiloyu durdurmasın..ilk başlarda hızlı verilen kilolar insanı mutlu ediyor ama bu kadar az yersen çok zorlanırsın gibi geldi..
inşallah canım en yakın zamanda 70leri de görürsün :))çokkk mutlu oldumm
su durumum günde 2.5-3 lt civarı..sporu bu akşam mutlaka yapmaya çalışıcam..tavuk bana da fazla göründü gibi ..bakalım cumaya nasıl yansıcak..81 leri görmek istiyorum..
ben ikisiyle de yarısırım,1. olmam lazım :))))Callan ile Gamze_M yi ayirmis gibi oldum ama kilolari birbirinden cok farkliymis, bence Callan ozaly ile daha iyi oldu, ikisi de sporcu..
oyle kafama gore yaptim, tabi ki de boyle olmak zorunda degil.. nasil isterseniz degistirebiliriz.
Allah kabul etsin canım:)))bu arada mubarek 3 aylariniz ve kutlu dogum haftaniz da mubarek olsun! ben bugun ve onumuzdeki 3 un cumaya kadar hep oruc olucam ins, bildirim icin faydasi olacagini dusunuyorum, cok duz bi sahur yaptim gayet olculu. iftari da yedikten sonra yazarim ins.
ha bu arada dun 300 kal rik daha eliptik yapacagim yazmistim 200 kcal yapabildim ancak, tabloda duzgun halini yazdim.
ben biraz is yapayim, patron bosuna maas odemesin, anca kk ya calistim geldigimden beri :)
vovvv harikaaHerkse hayrli akşamlar izinliyim ama yinede menümü yazym bgn oructm gece bisey yiyemedm uyumusm
iftar : 1 kase corba
yarm tabak bezelye yemegi 1 but
2 dilim ekmk bol salata
az braz sütlü tatli
su su anda yarm litre ictm ama gece yatana kadr anca 1.5 felan olr sporda 20 mekik
evet aslında 2 öğün ve öğüne otururken bakmalı yediklerimizin yarısı karbonhidrat,sonrası da protein olmalı(zaten yağ kendiliğinden yemeklerle geliyor)Kizlar,
Gecenlerde bir avrupa gazetesinde bir yazi okudum sizinle paylasayim dedim:
Bir arastirmaya gore dusuk kalorili diyet yapan iki grup izlenmis, bir kisim yogurt yerken diger grup yememis. sonuc 2 hafta icerisinde yogurt yiyen grubun diger gruba gore 1,5 kati kadar kilo verdigi gozlenmis. Uzmanlar her ogunde yogurt yiyin diyorlar. ornegin sabah kahvaltisinda icine meyve ekleyerek, oglen ve aksam yemeklerin yaninda. Etin yaninda dahi yiyebilirsiniz diyorlar.
Baska bir yazida da gunde 3 ogunun fazla oldugunu okudum, aslinda ben de ne zaman 3 ogun yemesem daha rahat uyuyorum ve daha iyi hissediyorum.
canım öğrenciyken yapılmıyor yemek ama özellikle bebiş doğduktan sonra sağlıklı beslenme olaylarını kafaya takıyorsunHep yapmak istediğim ama yapamadığım beslenme şekli. yemek yapmaya üşeniyorum resmen. Menün harika olmuş çok beğendim
ozaly bakalım cuma neler gösterecekk:))))Callanla ben miii
Tokatlar o beni şimdi yaaa
ayyy ağzından bal damlıyor canım..inşallah ramazan ayı girmeden 79 ları görsem yien şükür..ben motive olayı için eşimin iş yemeklerini seçtim..eşim terfi aldı ve neredeyse ayda bir yemekleri olacak..2 ay sonra ilk yemek geliyor..o güne hazırlanmalıyıminşallah canım en yakın zamanda 70leri de görürsün :))
güzel bir kadın fotosu seç kendine ve sürekli ona bak, baya işe yarıyor :)))
çok karbonhidrat olmuş ama yediklerin az,böylece güzel olmuşMönö
Salatalık 2 sigara böreee
Öğlen
Makarina 1 tabak
Akşam 1 köfte
Makarna
Acayip salata
Veee hiit yapıldı ve ben neden high intensity dediklerini anladım anam oo neeee
2 kere abs Workout ve cardio kickboxing vee 5 minutes butt
Makarna telafisi anca
azim edersen ve gerçekten istersen ramazana 75 ile bile girersin,yeterki kendine inan,gerisi geliyor! acıktığında hep su içayyy ağzından bal damlıyor canım..inşallah ramazan ayı girmeden 79 ları görsem yien şükür..ben motive olayı için eşimin iş yemeklerini seçtim..eşim terfi aldı ve neredeyse ayda bir yemekleri olacak..2 ay sonra ilk yemek geliyor..o güne hazırlanmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?