- 9 Haziran 2008
- 140
- 221
- 303
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.021
Ya bu arada ben yag yakmak isteyenlere IF diyetini oneriyorum. (Aralikli oruc diyeti)
Mantigi su : Her gun yalnizca 8 saat araliginda yiyorsun geri kalan zamanlarda kahve, su haric hicbir sey yemiyorsun.
hic zor degil aslinda ornegin her gun 10-18 arasi beslensen yeter. haftada en az 3 gun en fazla 6 gun yapiliyor.
Asiri etkili bir diyet ben de bugun yapacagim ornegin, benim bir arkadasim 35 kilo verdi bu diyetle ve hic zorlanmadan, sosyal hayatindan kopmadan vs.
çok doğru evde tek olunca düzen zor oluyor ben de tek yaşamaya başlayalı 2 senede 15 kilo aldım yaniartık alıyorum sebzemi etimi üşenmeden yapıyorum menün de güzel görünüyo aslında kalorisini bilemedim kuruyemişinki kaçtır bilmiyorum ama onu saymazsak güzel bence
Off ya regl oldum birkaç gündür saldim yine çikolatalar kizartmalaarçok mutsuzum tartışmaya korkuyorum inş almamisimdir ya
çok güzel canım hep yemekten kaç böyle :) kuruyemiş falan da ayrıntı zaten büyük resmi görelim YAZA HEPİMİZ İNCECİKK OLUCAZ :)bende kuruyemis kalorisi yuksek dedim elma yedim sadece . Benimde aksam babamla ablam geliyoda babama yemegini birakip ortami terketiyorum hemen yemiyim diye ona normal yapiyorum herseyi. Ablamada yeme diye eziyet ettigim icin hop yememek icin yuruyuse cikiyoruz :)
poğaça yediğim için çok mutsuzum o yüzden hiç ekmek yiyemedim akşam da 5 mil yapıcam ki cezamı çekeyim.
Bir de bence aramizda cok yogun spor yapan arkadaslar var, spor yapan insanlarin tartida kuculmesi zordur, ben diyorum ki hepimiz birer mezura alalim ve olculerimizi de 2 haftada bir paylasalim, ne dersiniz?
bende kuruyemis kalorisi yuksek dedim elma yedim sadece . Benimde aksam babamla ablam geliyoda babama yemegini birakip ortami terketiyorum hemen yemiyim diye ona normal yapiyorum herseyi. Ablamada yeme diye eziyet ettigim icin hop yememek icin yuruyuse cikiyoruz :)
Kek ve börek olmasa gayet ideal olurdu canım ama sıkma canını yarın bol su içerek daha az kalori alarak toparlarsın çünkü cumaya az kaldııı küçük sayılar görelim inşallah :)ekmek yememişsin ya poğaça olabilir.
benim menü bugün kötü
sabah 1 dilim tam buğday ekmek, 7 zeytin, peynirli omlet.
1 muz
öğleden sonra misafirlikte idim.
1 dilim börek, 1 dilim kek, 1 kase yoğurtlu pancar salatası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim tahinli çörek.
1 adet orta şekerli kahve.
akşam bir şey yemedim tabi.
şimdi 1 soda içtim.
güzel fikir aslında ben de merak ediyorum incelme oldu mu olmadı mı diyeBir de bence aramizda cok yogun spor yapan arkadaslar var, spor yapan insanlarin tartida kuculmesi zordur, ben diyorum ki hepimiz birer mezura alalim ve olculerimizi de 2 haftada bir paylasalim, ne dersiniz?
Off ya regl oldum birkaç gündür saldim yine çikolatalar kizartmalaarçok mutsuzum tartışmaya korkuyorum inş almamisimdir ya
Kek ve börek olmasa gayet ideal olurdu canım ama sıkma canını yarın bol su içerek daha az kalori alarak toparlarsın çünkü cumaya az kaldııı küçük sayılar görelim inşallah :)
Hayır demeyi bilmek lazım yaa bugün arkadaşım az kalsın bana dondurma yedirtcekti Hayır dedim ve üstüne bişey söyleyemedi benim de kendime olan güvenim arttı :) uzun lafın kısası Hayır de gitsin boşversene ne düşünürlerse düşünsünler önemli olan senin sağlığın ve mutluluğun :)Evet onlar olmasaydi keske ama hep de olurlar. Gorunce de dayanamadim iste. Diyetteyim yemeyeyim demek zor :)
Merhaba arkadaşlar gezmekten geldim akşam için hazırlanıyorum menüyü yazıp kacicam gelince bakarım inşallah :)
Kahvaltı
omlet
Hellim peyniri 2 dilim
10 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen-akşam:
2-3kasik börülce salatası bol yeşillikli
2-3kasik yogurtlu cevizli kabak salatası
3 sarma
bir küçük dilim ince hamurlu pizza(benim için yapmış yemezsem olmayacakti)
3 çatal oğlumun kalan sütlü tatlısı ve bi lokma Kurabiyesi
Form çayı içtim 2 kupa
su 2 litre
spor yatmadan twisteri kullanmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?