Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşağıdaki konuyla aynı gibi. Acıkana kadar bekle. Acıkınca ye diyor. zaten 8 saat aradan sonra insan iyice acıkıyor. ben bir ara bunu denemek istedim. ama yapamadım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ici-zayiflama-ile-huzurla-inceliyorum.734131/

bende kuruyemis kalorisi yuksek dedim elma yedim sadece . Benimde aksam babamla ablam geliyoda babama yemegini birakip ortami terketiyorum hemen yemiyim diye ona normal yapiyorum herseyi. Ablamada yeme diye eziyet ettigim icin hop yememek icin yuruyuse cikiyoruz :)

Off ya regl oldum birkaç gündür saldim yine çikolatalar kizartmalaar çok mutsuzum tartışmaya korkuyorum inş almamisimdir ya

Keske hurma yeseydin ya, tatli da olsa ben hurmanin cikolata veya baska tatlidan daha faydali oldugunu dusunuyorum :)

Hem baya etkili bir tatli ihtiyaci giderici hem de bagirsak calistiriyor :)

Hurma + kahve direkt istah kesici :)

Arkadaslar bir de illa kacamak yapilacaksa, ornegin canin pasta yemek istedi ve yedin o gun ogun atlamaya calisin bence, kendinizi ac birakin ve spora yogunlasin :)

Ama eger yediginiz her sey cok saglikliysa kalori cok da onemli degil kanimca, ornegin sutun kalorisi cola zero'dan fazla ama uzun vadede dusunmek gerekiyor. Dusunmemiz gereken sey saglik olmali :)

O nedenle ben sahsen bir ogun cok da olsa kuru yemis olsam hiiic canimi sikmam, faydalarini dusunurum :)

Merhaba arkadaşlar gezmekten geldim akşam için hazırlanıyorum menüyü yazıp kacicam gelince bakarım inşallah :)
Kahvaltı
omlet
Hellim peyniri 2 dilim
10 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen-akşam:
2-3kasik börülce salatası bol yeşillikli
2-3kasik yogurtlu cevizli kabak salatası
3 sarma
bir küçük dilim ince hamurlu pizza(benim için yapmış yemezsem olmayacakti)
3 çatal oğlumun kalan sütlü tatlısı ve bi lokma Kurabiyesi

Form çayı içtim 2 kupa
su 2 litre
spor yatmadan twisteri kullanmayı planlıyorum

çok güzel canım hep yemekten kaç böyle :) kuruyemiş falan da ayrıntı zaten büyük resmi görelim YAZA HEPİMİZ İNCECİKK OLUCAZ :)

poğaça yediğim için çok mutsuzum o yüzden hiç ekmek yiyemedim akşam da 5 mil yapıcam ki cezamı çekeyim.

ekmek yememişsin ya poğaça olabilir.

benim menü bugün kötü
sabah 1 dilim tam buğday ekmek, 7 zeytin, peynirli omlet.
1 muz
öğleden sonra misafirlikte idim.
1 dilim börek, 1 dilim kek, 1 kase yoğurtlu pancar salatası, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim tahinli çörek.
1 adet orta şekerli kahve.
akşam bir şey yemedim tabi.
şimdi 1 soda içtim.

Evet kuruyemisi ben de sever ve yerim. Kararay da hep onerir. Fazla kacinca dogru yapmissin ama ben bir elmanin yanina tok tutsun diye ceviz yada bir yumurta yerdim.

Kek ve börek olmasa gayet ideal olurdu canım ama sıkma canını yarın bol su içerek daha az kalori alarak toparlarsın çünkü cumaya az kaldııı küçük sayılar görelim inşallah :)

Off ya regl oldum birkaç gündür saldim yine çikolatalar kizartmalaar çok mutsuzum tartışmaya korkuyorum inş almamisimdir ya

Benim 15 gun sonra. Ben cikolata delisiyim. Bence bir bar cikolatayi gun icinde minik minik agzina atip ve yediklerinle dengeleyebilirsin. Ama seker vucuda girdigi anda yag yakimini durduruyor. Yani seker yedigin gunlerde yag yakmaz vucut. Anca yediklerinle dengeleyerek kilonu korursun bence.

Kek ve börek olmasa gayet ideal olurdu canım ama sıkma canını yarın bol su içerek daha az kalori alarak toparlarsın çünkü cumaya az kaldııı küçük sayılar görelim inşallah :)

Evet onlar olmasaydi keske ama hep de olurlar. Gorunce de dayanamadim iste. Diyetteyim yemeyeyim demek zor :)

Evet onlar olmasaydi keske ama hep de olurlar. Gorunce de dayanamadim iste. Diyetteyim yemeyeyim demek zor :)
Hayır demeyi bilmek lazım yaa bugün arkadaşım az kalsın bana dondurma yedirtcekti Hayır dedim ve üstüne bişey söyleyemedi benim de kendime olan güvenim arttı :) uzun lafın kısası Hayır de gitsin boşversene ne düşünürlerse düşünsünler önemli olan senin sağlığın ve mutluluğun :)

Mununuz cok guzel. Tatli haric.
Okudugum bir kitaba gore seker vucuda girdigi anda yag yakimini durdururmus. Yani tatlidan sonra spor yapsan bile yag yakimina bir faydasi yok. Ancak yedigin tatliyi yakarsin. Yani kilo kaybi icin ya tatli yenmeyecek yada spordan cok saat once belki.
Diyet icecekler bile ayniymis. Vucut tatli tadi algiladigi anda insulin salgilar ve vucuttan yag yakimini durdururmus.

Arkadaşlar benim çok önemli bi problemim var ders çalışırken vs sürekli dudaklarımı parmaklarımı falan yiyorum ve bundan çok utanıyorum dışardan iğrenç görünüyo biraz sonra ders çalışmaya başlicam ve size söz veriyorum bundan sonra bi daha bi yerlerimi yemicem yaaa

Aysegul Coruhlu da der ki; gece salgilanan buyume hormonu kilo kaybi icin cok onemliymis. Bu hormonla vucut hucrelerini onarmaya calisirmis ve bunun icin kalori harcarmis. Yatmadan 5 6 saat once kan sekerini yukselten yiyecek tuketimini kesmeliyiz. Yani mesela aksam 6dan sonra yemeyecegiz. Cunku kanda seker varken vucut buyume hormonu salgilamazmis. Ve haliyle yag yakici bu hormondan mahrum kaliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…