- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.041
Merhaba arkadaşlar gezmekten geldim akşam için hazırlanıyorum menüyü yazıp kacicam gelince bakarım inşallah :)
Kahvaltı
omlet
Hellim peyniri 2 dilim
10 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen-akşam:
2-3kasik börülce salatası bol yeşillikli
2-3kasik yogurtlu cevizli kabak salatası
3 sarma
bir küçük dilim ince hamurlu pizza(benim için yapmış yemezsem olmayacakti)
3 çatal oğlumun kalan sütlü tatlısı ve bi lokma Kurabiyesi
Form çayı içtim 2 kupa
su 2 litre
spor yatmadan twisteri kullanmayı planlıyorum
çok güzel canım hep yemekten kaç böyle :) kuruyemiş falan da ayrıntı zaten büyük resmi görelim YAZA HEPİMİZ İNCECİKK OLUCAZ :)
sey ikisinide sabah yedim o yuzden yemiyim dedim:) Ben böyle çikolata manyağim normalde ama artik kendimi tatli diye 1 gün kurusunu ortadan ayiriyorum icine ceviz koyuyorum ve lezzetli oluyo:)Evet kuruyemisi ben de sever ve yerim. Kararay da hep onerir. Fazla kacinca dogru yapmissin ama ben bir elmanin yanina tok tutsun diye ceviz yada bir yumurta yerdim.
canım sessiz sedasız gidince bu kıza ne oldu demiştim sorunların bittiyse biz burdayız tatlım bol paylaşımla beklerizselam arkadaşlar, ev taşıma ıvır zıvır derken internetime yeni kavuştum. kaptanım listeye almamıştınız beni zaten, burada motivasyon almak için bulunmam sıkıntı olur mu? 2 aydır internetimiz kesikti ev falan taşıdım. ev arkadaşımızda değişince sıkıntı oldu baya. cevabınızı bekliyorum :)
tamam tatlım peki kg lar ne alemdekaptanım sorunlar bitti. bol paylaşımla buradayım. cuma kilomuda bildiririm. yarında menü paylaşmaya başlarım :))
canım allah bu mübarek günlerde yardımcı oldun şafi ismiyle şifa versin eşine tatlımHerkese mrb kızlar
Bayağı hareketlenmis burası maşallah
Eşim hala hastanede, durumu aynı maalesef ve sürekli çıkmak isteyip duruyor. Cumartesi gece geçirdiği krizin nedenini arastiriyorlar hâlâ. Birsey çıkmazsa cuma günü tekrar ekt uygulanacak, haftasonu yanında kalıcam muhtemelen. 2-3 hafta daha böyle devam edecek gibi görünüyor şimdilik. Eşimin ailesi geldi çocuklarla ilgileniyorlar. Bu hafta rapor aldım okula gitmedim, 1 ay heyet raporu almaya niyetim var bakalım
Diyete dikkat edemiyorum ama uzun yürüyüşlerim devam ediyor. Zaten canım pek birşey yemek de istemiyor.
Cumaya merak ediyorum, gösterin kendinizi kızlar, iyi bir derece alın inşallah
Rakibem Blanchem sen ne alemdesin?
tebrikler canım..darısı başımıza inşallah..Gece uyuyakalmışım az önce tartıldımmm 68.1 gördümmm çok mutluyum yaaa
Teşekkür ederimm :)tebrikler canım..darısı başımıza inşallah..
ben dünkü menümü yazayım..
sabah:2 dilim tam buğday,2 domates salatalık biber 5 zeytin peynir çay..
arada elma
öğle :1 orta kase yoğurtlu mantı
arada 1 portakal..
akşam :2 lahmacun yedim..bol yeşillik ayran..
9 gibi de 1 dilim kek ile çay..
akşam yemeğinde biraz abartmışım gibi dimi..ya reglim yakın ne görsem yiyesim geliyor..
buralardaym canm kac gündür orucum pek buraya bakamiyorm dün felanda baya yogundm is görsmelern ii gecmistr insallah tatlm özledm kiz siziesmerim bicim bicim nerdesin tatlimm??
demek öyleeeeee demek herkesler yazilir bn unutulurmıyı akşamlar kızlar maşallah döktürmüşsünüz gün boyu şarjım biter diye bakamadım şimdi ankaraya yaklaştık gecmişi ancak okudum gamzem geçmiş olsun
canım sessiz sedasız gidince bu kıza ne oldu demiştim sorunların bittiyse biz burdayız tatlım bol paylaşımla bekleriz
kelebeğim sanırım şu an görüşmedesin inş hakkınfa hayıtlısı olur tatlım bu mübarek günlerde
yeni gelen arkadailar lıcida reina ve ankra08 hatalı da yazmış olabilirim katılımlarınız çpk güzel kızlar
ben dün gece yoğun bir tel trafiği yaladıktan sonra sabah yola çıktık öpleden sonra 3 te şantiyeye gelebildik işimizin bitip yemeği yiyip dönmemiz anca oldu daha evime varmama 2 saat var acaip yoruldum yediklerim abartı değildi ama düne göre biraz fazlaydı
spor yok ama dağ tepe tırmandım tüm gün ya araç üstünde yada gölet tepesinde çamura bata çıka mahvoldum su fazla içemedim malum wc sıkıntısı (yokluğu) yüzünden 1,5 lt anca oldu
haa ayda tatlım geçmiş olsun
callan canım ne güzel paylaşımlar yapmışsın kübra sende öisafirliği iyi atlatmışsın atladığım oldu mu kızlar kusura bakmayın burcu ne yaptı acaba eşi nasıl oldu
seyyah cım senin mesajını görmedim sanki speedy tatlım özledim
ozaly spor ikonum öptüm
serveyim çok özlettin benden bu kadar kızlar yarın oğlumun gösterisi var girme fırsatım olur mu bilmiyorum yarın lütfen dikkat edin az yiyin cuma 12 ye kadar bildirimler yapılsın lütfen
tatlm mantilar lahmacunlar kekler havada ucusmustebrikler canım..darısı başımıza inşallah..
ben dünkü menümü yazayım..
sabah:2 dilim tam buğday,2 domates salatalık biber 5 zeytin peynir çay..
arada elma
öğle :1 orta kase yoğurtlu mantı
arada 1 portakal..
akşam :2 lahmacun yedim..bol yeşillik ayran..
9 gibi de 1 dilim kek ile çay..
akşam yemeğinde biraz abartmışım gibi dimi..ya reglim yakın ne görsem yiyesim geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?