- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.061
esmerim yaa ben seni yazdım zannetmiştim kusura bakma tatlım kızlar gösteriden geldik donduk resmen hava çok soğuktu garibim bebeler kısa kollu olanlar bile vardı inş hastalanmazlar regaip kandiliniz ve 23 nşsan çocuk bayramınız kutlu olsunburalardaym canm kac gündür orucum pek buraya bakamiyorm dün felanda baya yogundm is görsmelern ii gecmistr insallah tatlm özledm kiz sizi
demek öyleeeeee demek herkesler yazilir bn unutulurmcok küstm smdi size kaptanm
tatlm mantilar lahmacunlar kekler havada ucusmus
Bende yaaaaa bi ara 70 oldum ama bir turlu gelemedim su 6li sayilaraSeytanın bacagını krıp 6 lı rakamlara gelmeyı planlıyorum ustelik spor yapamıyorum bu ara ve dıyet psıkolojısı de yok sadece dengelıyerek basardım uzun suredır 72 den ınemıyordummmm haydı bakalımmmm
Ayda en son 72,4 falandımmmmKızlar merhabaaaaa
Sabah tartıldım 71,2 çıktımmmmmm
Kırılma noktası olmus demekk kı yagmurrrBende yaaaaa bi ara 70 oldum ama bir turlu gelemedim su 6li sayilara
Kırılma noktası olmus demekk kı yagmurrr
Zamanında ben 88 kiloydum 7li sayılara gelmek zordu ama şuanda 73-74 takiliyorum 6 ki sayılarda olacak ya tek derdimiz bu olur ins :))İşin sırrını acıklıyorummmmmmmmm
nesfit diyeti çok güzel ben onunla baya kilo vermiştim 2 sene önce :) Azmin hep böyle olsun inşallah :)Bikac gündür saldigim için bugün nesfit diyeteine başladım sabah aksam nesfit yiyicem ve sınırsız meyve bakalım! Yarin tartı günü neler olucak birazdan da 1.5 saatlik bir yürüyüşe cikicam
37 gün kaldığı o hazirana 60 kilo olarak giricem!! Kaçış yok :)
beyaz kelebek canım 1 dilim pita ekmeğimi 120 kcal..1 bütün mü..ayrıca bu ekmeğin özelliği nedir..
yani bir haftada 7 gun var ya toplam kac gun menu yazmissiniz, mesela su veya sporu yazmamis 0.5 menu diyorum o gune, 7 gun yarim menu yazsan 3.5 menu ediyor toplam, hepsini yazmak icin aliskanlik olsun diye. :)menü toplamı derken???
kelebeğim artık bukadar yemek yasak, şu kilolardan hızlıca kurtulalım,süreci uzatmayalım artık
kelebeğim güzel ama iftarı biraz daha azaltabilirsin
bir de kinderi yememeyi tercih etmelisin,boşuna kalori alımı bence
Canın kaynananın yaptıkları hiç doğru değil
Sen de boşver hiçbir şey yapma
Eşimin abisi iki kere yaptığım yemeklerle dalga geçti, artık katiyen onlar gelince ne yemek yapmıyorum ne de pasta vs
Adamına göre muamele
İyi davranısı hakeden iyilik görür
Kötülük hakeden de kötülük
Soğuk ve mesafeli ol
Bu arada sakın ama sakın eşine eşinin ailesini şikayet etme
Eki Görüntüle 1503862 Eki Görüntüle 1503863 Eki Görüntüle 1503865 Eki Görüntüle 1503867 Eki Görüntüle 1503869
1043 kcal
Spor t25 speed 2.0
Su 3 lt
Eeee kimse benim menümü eleştirmemiş
Biri gelsin beni fecii eleştirsin, ağzımı burnumu yamuktsun:)) birdaha yiyemeyeyim :))
Kizlar merhaba,
Biz bu aksamdan yola cikacagimiz icin ben bu sabahki tartimi soyluyorum size : 60.5.
Gecen cuma 61.1 idim yanilmiyorsam ki daha reglim bitmedi, yarin tartilsam daha iyi bir sonuc olurdu ama neyse artik :)
ayyy şahnurum 3 kilo gitti nereedeyseeb ilk defa hiç çabalamadan bu kadar gittii.. o kadar hastayım ki 2 gündür hastanelerde, hapşurma mide bulantısı vb. durumlarr..İnan hasta olmanın tek iyi yanı buu 2-3 gün iyileştikten sonra dikkat edersem geri de gelmezler sanırım
Haftada bır tartılıyorum buraya sık ıgramaya calıscam ama listeye gırmek ıstemıyorummm stres oluyorum cunku soyle yapabılırız cuma bıldıreyım ama listeye gırmeden elimden geldıgınce de gun içinde gelirim cok ısrar ettınız gel dıye ondan
Arkadaşlar benim çok önemli bi problemim var ders çalışırken vs sürekli dudaklarımı parmaklarımı falan yiyorum ve bundan çok utanıyorum dışardan iğrenç görünüyobiraz sonra ders çalışmaya başlicam ve size söz veriyorum bundan sonra bi daha bi yerlerimi yemicem yaaa
Gece uyuyakalmışım az önce tartıldımmm 68.1 gördümmm çok mutluyum yaaa
Kızlar merhabaaaaa
Sabah tartıldım 71,2 çıktımmmmmm
Ellerine sağlık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?