Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi ben kacar islerime bakayim biraz da... herkese musmutlu bir cuma ve musmutlu bi haftasonu diliyorummm!!

kızlar bugün ki menüm

kahvaltı
1 kase sütle nesquik gevrek
3ü bir arada kahve

öğlen
1 elma

akşam 1 kase sütle k flakes gevrek
1 kupa form çay

toplam 843 kalori

spor
leslie 3 mile
jillian level 1
50 squat
su lt

ölçülerimi de buraya yazayım
göğüs 102 bel 86 basen 100

iyi oldu canım artık birbirimizi gazlarız . güzelce tanışalım bari 24 yaşındayım ben boy 150 kilo 67,3. rakibem benim bu hafta hedefim 65 i görmek tartıda. yoksa bana huzur yok :)
Aynen gazlayalım canım :) ben de 21 yaşındayım 159 boy 67.6 kilo. Bu hafta 2 kiloyu çok rahat verirsin gördüğüm kadarıyla sporun dibine vurmuşsun mükemmelsinnn

ben de hedefini söyliyim bu hafta sadece 1 kilocuk vermek istiyorum komite haftam olduğu için

menü spor falan mükemmel yani başka bişe demiyorum on numara olmuş

teşekkür ederim canım, ya bi şeytanın bacağını kırıp hazirana kadar 50 leri görmek istiyorum. yoksa yaydıkça yayıyorum hiçbişey yapamazsan squat yap sende takvimi paylaşmıştım. inanılmaz selülit gideriyor ve sıkılaştırıyor.

Benim yaptığım programa göre haziranın ortasında 59 58 kilo falan olmam lazım ama bakalım ne olcak :) sen de mi böyle bişe hesapladın acaba :)
Şimdi squat konusu da şöyle yani çok zorlanıyorum onu yaparken bi de bacakları kaslı kadınları görünce allahım böyle mi olcam diyorum vazgeçiyorum. Böyle bi manyaklık işte yaa halbuki ölsem öyle olamam günde 10 squatla yarın bismillah diyim bakalım

yok canım ben haziran sonuna doğru 55 57 arası olurum diyorum. umarım tabi :) squat kas yapmıyo canım hiç endişelenme ve inanılmaz inceltiyo bacağı ne selülit kalıyo ne bişey :)

gecen haftanin menu spor su paylasimlarina gore puan siralamasi (menu yazmak 10 puan, spor yapmak 10 puan, su 2 litre ise 10 puan az ise 5 puan) oyle bi hesap cikardim.

blanche_ea = 165 plan
kb196 = 160 puan
Ozaly = 150 puan
Beyazkelebek = 150 puan
Lucida = 110 puan
Callan = 95 puan
Seyyah = 85 puan
Deryalim = 85 puan
anarkh08 = 80 puan
Burcucuk = 60 puan (izin)
Esmerim = 50 puan (izin)
Renia = 40 puan (yeni geldi)
Toplight = 20 puan
kollontai = 15 puan (yeni geldi)
Morpapatyam 0 tatilde
Ayda2kilogo 0 hasta
Sphinxlike 0 pasif
speedy26 0

kelebeğim ellerine sağlık tatlım listeler güzel olmuş yalnız yumiti ve spinxlike i listeden çıkar şstersen like 15 gündür hiç yazmadı yumiti yi de çıkaramadım ben mesaj yazmıyormu bi kaç gündür
yagmur cum bildirim yapman lazım canım listeye girmek istiyorsan net bu sabah kaç kiloydun ve bu bildirimi cuma öğleyin 12 ye kadar yapman gerekiyor kurallar gereği

tamam kaptanim cikarayim ins, buraya gelen kilo verir arkadaslar :):) daha cok katilalim haydi bakalimm....

@beyazkelebek85 listeler süper olmuş canım ellerine sağlık

Bugünün menüsü güzeller
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir Kibrit kutusu kadar
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
öğle ve akşam;
2 kepçe yoğurt çorbası
6 köfte
2 dilim patates
1 dilim ekmek
Salata
2 kupa form çayı
2 litre su
spor:1 saat AVM de gezdim

cok guzel canim menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…