- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.221
iyi oldu canım artık birbirimizi gazlarız . güzelce tanışalım bari 24 yaşındayım ben boy 150 kilo 67,3. rakibem benim bu hafta hedefim 65 i görmek tartıda. yoksa bana huzur yok :)
Aynen gazlayalım canım :) ben de 21 yaşındayım 159 boy 67.6 kilo. Bu hafta 2 kiloyu çok rahat verirsin gördüğüm kadarıyla sporun dibine vurmuşsun mükemmelsinnniyi oldu canım artık birbirimizi gazlarız . güzelce tanışalım bari 24 yaşındayım ben boy 150 kilo 67,3. rakibem benim bu hafta hedefim 65 i görmek tartıda. yoksa bana huzur yok :)
menü spor falan mükemmel yani başka bişe demiyorum on numara olmuşkızlar bugün ki menüm
kahvaltı
1 kase sütle nesquik gevrek
3ü bir arada kahve
öğlen
1 elma
akşam 1 kase sütle k flakes gevrek
1 kupa form çay
toplam 843 kalori
spor
leslie 3 mile
jillian level 1
50 squat
su lt
ölçülerimi de buraya yazayım
göğüs 102 bel 86 basen 100
teşekkür ederim canım, ya bi şeytanın bacağını kırıp hazirana kadar 50 leri görmek istiyorum. yoksa yaydıkça yayıyorumAynen gazlayalım canım :) ben de 21 yaşındayım 159 boy 67.6 kilo. Bu hafta 2 kiloyu çok rahat verirsin gördüğüm kadarıyla sporun dibine vurmuşsun mükemmelsinnn
ben de hedefini söyliyim bu hafta sadece 1 kilocuk vermek istiyorum komite haftam olduğu için
menü spor falan mükemmel yani başka bişe demiyorum on numara olmuş
Benim yaptığım programa göre haziranın ortasında 59 58 kilo falan olmam lazım ama bakalım ne olcak :) sen de mi böyle bişe hesapladın acaba :)teşekkür ederim canım, ya bi şeytanın bacağını kırıp hazirana kadar 50 leri görmek istiyorum. yoksa yaydıkça yayıyorumhiçbişey yapamazsan squat yap sende takvimi paylaşmıştım. inanılmaz selülit gideriyor ve sıkılaştırıyor.
yok canım ben haziran sonuna doğru 55 57 arası olurum diyorum. umarım tabi :) squat kas yapmıyo canım hiç endişelenme ve inanılmaz inceltiyo bacağı ne selülit kalıyo ne bişey :)Benim yaptığım programa göre haziranın ortasında 59 58 kilo falan olmam lazım ama bakalım ne olcak :) sen de mi böyle bişe hesapladın acaba :)
Şimdi squat konusu da şöyle yani çok zorlanıyorum onu yaparken bi de bacakları kaslı kadınları görünce allahım böyle mi olcam diyorum vazgeçiyorum. Böyle bi manyaklık işte yaa halbuki ölsem öyle olamamgünde 10 squatla yarın bismillah diyim bakalım
bu saatte bişey yeme tatlım anca 1 bardak tarcınlı süt içbenimde oynayasım geldi ama pilim bitikkızlar açım yaaaa
cok guzel canim menun@beyazkelebek85 listeler süper olmuş canım ellerine sağlık
Bugünün menüsü güzeller
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir Kibrit kutusu kadar
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
öğle ve akşam;
2 kepçe yoğurt çorbası
6 köfte
2 dilim patates
1 dilim ekmek
Salata
2 kupa form çayı
2 litre su
spor:1 saat AVM de gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?