Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım canını sıkan herneyse yemeyi boşver ankarada hava güzelleşti çık deli gibi yürü kulağına da tak bir müzik inan çok daha mutlu olacaksın

takıma gelmeden bir iki gün önce bana da böyle olmuştu psikiyatriste bile gitmeyi düşünmüştüm. Moralim bozuk olduğunda tıkanana kadar yemeler falan. Sonra aynaya baktım kendi kendime konuştum terapi yaptım ve rahatladım bir nebze. Sen de kafandan karanlık düşünceleri at vee burdan ayrılma

Bu arada ben de çok kötü bi şekilde ilk kaçamağımı yaptım büyük ihtimalle 200 kalorilik çikolata yedim ders çalışırken bi de regl olmama veriyorum tabi telafisini akşam leslie abla ile fazlasıyla çıkartıcam leslie nin ne kadar kalori yaktırdığını bilen var mı kızlar?

Erken olcak ama bugünün menüsünü de yazayım akşama bişe yemicem çünkü :)

SABAH
2 dilim kepek ekmek
light peynir
domates biber

ARA
Yarım kase light yoğurt

ÖĞLEN
5-6 kaşık et sote

13.00
çikolataaaa(ortalama 200 kalori)

Akşama acıkırsam sadece salatalık yicem çünkü çok geç saatlere kadar çalışıyorum

SU
Şuan 1.5 litre gece 3 litreyi bulur.

SPOR
5 mil leslie
yarım saat karın bacak bel egzersizleri
50 squat yapıcam kaç kalori yakarım bilmiyorum.

Tebrik ederim lucicim ama çikolata düşüncrsinden kurtul, çünkü şeker bağımlılık yapıyor, ruhsal ihtiyaçlarımızı bedenimizin olarak algılamayalım
Ben de yarın kaynanama gidiyorum şehir dışına, şimdi işlerimi yapacağım, bavul hazırlayacağım, kızımı yıkayıp, eşim için evi ıvırzıvırla dolduracağım
Kızım uyuyunca ben de farma çalışıp, kitap okuyacağım

Serveycim ben bir hafta veya daha fazla süre kaynanamın yanına gidiyorum, kardeşi vefat ettiği için destek vermek amaçlı.. Adanada benim yerime de kolcuoğlunda kebap ye:)) bol salatayla:))) şalgam iç:))
Ya da elem restaurantta kuyrukaltı kebabı ye ama elem fiyatları çok tuzlu :/
Kızlar ben bu cuma tartılamayacağım, bundan listeye yine giremeyeceğim ama sonraki hafta gireceğim artık
Hepinize iyi haftasonları:))

Tuhh
tuhhhh senı gormek ısterdımmmm yaaa

benim atlamadigim cok sey Var ne yazikki aslinda psikologa gitmem kesin lazim ama o kadar biktimki hastanelerden, doktorlardan ona bile gidesim gelmiyo. İste arada daha yogun sekilde yasaniyo ne yazikki hayat hep çiceklerle dolu degil daha 24 yasinda bunlari yasamissam daha kimbilir neler yasiycAm o yuzden guclu olmaliyim, guclu olmaliyiz. Bunun icinde zayiflamak bir adim olucakk ve ozgucenim yerine gelicek, kendime guvenim tam olcak:)

vee benn menumu yazip gunu bitiriyorum:)
12.50 1 gun kurusu, 1 ceviz, 1 limonlu yesilcay
15.00 1 dilim ananas, 1 avuç cikolatali dondurma ama cook guzeldii:)
17.30 5 yemek kasigi salcali makarna , 1 kase ne yazikki hazir corba , bol salata ( zeytinyagli, nar eksili ve tuzsuz)
suana kadar 1.5 litre su icildi
karnim cook şiştiigi icin bi kayisi cayi icem dedim ne alakaysa:)
yeme faslini bitiripp sadece sivi alimi yapicam bu saattten sonra.
bide yarim saat b fit yapildi yuruyuse cikilcak birazdan :) herkese iyi gunler

Bak böyle konuşarak çok güzel terapi yapıyosun kendine
Menüne bakınca az gibi görünüyor ama hep karbonhidrat almışsın kalorisi yüksek olmuş ama Spor dengeler heralde canım

Beniim rakibem nerdee uğramadın bugün kollontai cuma günü birden ortaya çıkıp birinci mi olcaksın bakim :)
rakibem dersteydim sabahtan beri, yeni geldim geçmiş mesajları okudum şimdi. squat da takıl peşime hemen :) çıkardığın mekik plank takvimini de baktım ama ben jillian yapıyorum yarım saat nerdeyse hepsi içinde daha pratik. jillian dan sonra 30 gün sonra yani insanity workout a başlıycam o biraz insan üstü bişey kondüsyonum şuan o kadar iyi değil. dün gece açıııım diye diye uyudum sabahda kahvaltıda midem almadı hiçbişey. oturdum bi lokma aldım kalktım evde dolandım bi lokma daha aldım. zorla yedim anlayacağın. :) menümü hemen bir sonraki mesaja iliştiriyorum

kızlar bzim menülerde yakında 9. takıma rakip olacak

bugün ki menüm
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

ara
1 lt su

akşam
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

toplam kalori: 884

bitki çayı içiyorum sabah akşam
birde sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu yağ yaksın diye :)
2 lt su

spor
3 mil leslie
jillian level 1
50 squat

T25 bitsin ben de insanitye başlayacağım inşallah

Gunaydin kizlar..
Dunku menum
Sabah ;2 dilim tam bugday,bir haslams yumurta domates peynir salatalik
Ogle :3 izgara kofte yogurt corbasi salata
Aksam;1 pide 1 kucuk bardak kola
Su; 2 lt
Spor 40 dk hizli yuruyus..
canım sabah 2 dilim ekmek yemişsin zaten pide gibi şeyleri tüketeceksen de öğlen vs tüket çünkü akşam kalori yakmıyorsun. bugün o pide ve kola için fazladan yarım saat spor yapmalısın bence. böylece motivasyonunda yükselir. kahvaltı öğle menün güzel olmuş

bana da öyle oluyo gece midem delinerek yatıyorum sabah resmen tok kalkıyorum yemediğime şükrediyorum :) jillian yap sen baya sağlamsın mekik falan hepsi hikaye kalıyo onun yanında :) bu squat da iyi güzel ama yaparken dizlerimden gıcırtılar tıkırtılar geliyor neden acaba sende de oluyo mu ki korktum biraz :)

çok mikemmel olmuş valla bu hafta beni geçicen kesin bugün ben cozuttum çikoyla aslında az kalori oldu ama olsun yarın sağlam devam edicem spor falan ben de jillian denicem tekrardan

ya jillianı ilk yaptığım zamanlar halıyla akraba olmuştum yere yapışmaktan :) tıkırtıları bilmiyorum canım ya bende öyle olmuyor. hamlıktan olabilir mi ki ? üst baldırlarda ağrı olur ama yoğun bir şekilde. ben bu hafta 65 i görmeye kararlıyım hatta belki 64 rakibem gaza gel litfeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…