- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.701
cepten fazla yazamıyom şimdi adanaya doğru yola öıktım akşama gene mersindeyim bu arada az önce regli oldum 10 gün önce denek ondan kg veremeöiş göründüm
hedef cim pazar gün dönüş var tatlım kelebeğim eğer sabah kalkınca daha az ılursan yaz paylaşımda düzeltirim
kızlar maalesef nota aldık
hedefcim listeyi ana paylaşıma ekleyebilirmisin bizim takımın listesini alıp ana paylaşıma sırasına göre koyacaksın cepten yapamadım da bildirimde bulunan olursa daha sonra 6 dan önce düzeltirizTüh kaptanım, üzüldüm valla. Umarım önümüzdeki haftalarda daha iyi olur.
hedefcim listeyi ana paylaşıma ekleyebilirmisin bizim takımın listesini alıp ana paylaşıma sırasına göre koyacaksın cepten yapamadım da bildirimde bulunan olursa daha sonra 6 dan önce düzeltiriz
Sanırım kilo işini cozdum ben 1 haftaya yakındır dogudayım normalde 4-5 kilo alır donerdım suan hersey yolunda ve hersey yedım guzellerrr
cepten fazla yazamıyom şimdi adanaya doğru yola öıktım akşama gene mersindeyim bu arada az önce regli oldum 10 gün önce denek ondan kg veremeöiş göründüm
hedef cim pazar gün dönüş var tatlım kelebeğim eğer sabah kalkınca daha az ılursan yaz paylaşımda düzeltirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?