- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.841
gerçekten sahur karbonhidrat bakımından fazla olmuş..gerçi diyene bak dimi??ben karbonhidrat canavarı olarak..Sahur da biraz cok oldu ama ogleden sonraya basim donmesin diye sey yaptim :/
Pzts sahur
1 pogaca
2.5 dlm kadar olan boillo ekmek tam bugday
1 yum
2 kk peynir
5 zeytin
Dom sal
3/4 cikolatali gofret
1 metro
menü çok güzel..leslie ne oluyor arkadaşlar yaaaDünkü menu
Sabah 2 dilim ekmek, 1/2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin,1 yesilbiber
Ara 3 ceviz, 1 hurma,1 sade kahve
Öğle yok
İkindi 1 servis kaşığı bulgur pilavı, 1 servis kaşığı patlıcan yemeği, 1 kase Kıymalı tarhana
Aksam 10 tane yeşil erik
Su 2.5 litre
Spor 2 mil Leslie
gunaydın arkadaşlar..
bu saatte günaydın diyorum ancak fırsat buldum..
dünkü menümü yzayım hemen..
sabah:1 boyoz söğüs domates salatalık 2 yumurtadan omlet
arada:8 erik
öğle:saat 16:00 balık yeşillik ekmek yok
akşam:2 dilim kek çay..
spor 40 dk çok tempolu yürüyüş 2,5 lt su
süpersin rakibem yaaa..
ben sadece boyozla sana yetişdim nerdeyse:)
Pazar menum son hali
1 albeni
1/2 simit
1 pohaca
1.5 yum
1.5 kk peynir
Dom sal
5 zeytin
1 kulah dondurma gezmede
10 findik
1 kasik minik kara dut
1 tbk tavuklu karnibahar
2 kasik yogurt
1 salatalik
5 kucuk parca tavuk
3-4 parca et biraz mantar
Salata cacik
Cay: 3 rulokat
1 avuc findik
1/2 avuc damla cikolata
Su 2 lt
Spor 1 saat botanik bahcesi gezmek
bende artık sahalara döndüm öğleyin tempolu 5 km yürüyüş yaptım yediklerime de özen gösteriyorum en kısa sürede aldıklarımı verip eksiye geçmem lazım bu hafta nota aldığımız için takım olarak dereceye girmeliyiz haberiniz olsun
kelebeğim senden atak bekliyorum ona göre:)
Sahur da biraz cok oldu ama ogleden sonraya basim donmesin diye sey yaptim :/
Pzts sahur
1 pogaca
2.5 dlm kadar olan boillo ekmek tam bugday
1 yum
2 kk peynir
5 zeytin
Dom sal
3/4 cikolatali gofret
1 metro
Tamam kaptanim ben bayadir sporu bosladimaksama jillian yapiyim eliptik yapiyim bi seyler yapmak zorundayim sali gunu doktor randevusu vaar (
Dünkü menu
Sabah 2 dilim ekmek, 1/2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin,1 yesilbiber
Ara 3 ceviz, 1 hurma,1 sade kahve
Öğle yok
İkindi 1 servis kaşığı bulgur pilavı, 1 servis kaşığı patlıcan yemeği, 1 kase Kıymalı tarhana
Aksam 10 tane yeşil erik
Su 2.5 litre
Spor 2 mil Leslie
menü çok güzel..leslie ne oluyor arkadaşlar yaaa
canım bugün biraz uyavaş oldu 5 km yi 1 saatte yürüdüm yanımda bir arkadaş vardı o yavaşlattı birazAfiyet olsun rakibem.
Ben bir türlü boyozu sevemedim ama İzmirliler dayanamıyor hiç tabi. :)
Bir de kaçamak yapacağın zaman en azından 2 değil de 1 yesen daha güzel olur bence.
Hafta içi telefi edersin rakibem. Ben 2-3 gün spor yapamam zaten malum dönemden dolayı.
Kelebeğim mangalla kapatıyorduk ne güzel.
Kaçamak yapacakken sen takıma koş yaz, ben sana durrrr hayıır derim. :)
Çok iyi yürüyorsun kaptanım maşallah. Ne kadarda yürüdün 5 km'yi?
Ahh o tatlılar olmasa güzelmiş ama bir de daha çabuk acıkırsın. Şeker kan şekerini bir anda yükseltip, aynı hızla düşürüyor. O düşme sırasında da gözümüz dönüp, ne bulursak yiyoruz.
Hayırdır Kelebekcim?
Menü, cidden menü olmuş. Ben çok beğendim.
Ya, ciddi bir sey yoktur umarim?Kızlar ben dün trafik kazası geçirdim bugün yarın menü yazmayabilirim full yatıyorum çünkü
Ciddi bir durum yoktur inşallah, cok geçmiş olsun.Kızlar ben dün trafik kazası geçirdim bugün yarın menü yazmayabilirim full yatıyorum çünkü
canım sen işten yeteri kadar katıl sana da rakip buluruz hatta ben bile olabilirimkızlar gruptan yine uzak kaldım.telde ve evde netim yok (
anladığım kadarıyla rakıpler oluşturulmuş
( benide dahil edermisiniz
canım ben 4 günde nerdeyse 3 kg akmıştım 1 kg su gitti bakalım cumaya kadar ne kadar gidecekkızlar ben geldim adanaya
1 haftada yaklaşık 3 kg
tüm baskılara rağmen böyle
bir de kaynanamın istediği gibi yeseydim kaç kilo alırdım kim bilir
neyse yarından itibaren diyetteyim
canım büyük geçmiş olsun nasıl olduKızlar ben dün trafik kazası geçirdim bugün yarın menü yazmayabilirim full yatıyorum çünkü
kaptanım sende mi aldıncanım sen işten yeteri kadar katıl sana da rakip buluruz hatta ben bile olabilirim
canım ben 4 günde nerdeyse 3 kg akmıştım 1 kg su gitti bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
canım büyük geçmiş olsun nasıl oldu
bu arada menümü de az sonra yazayım
öyle oldu tatlım yaa adanaları ciğerleri götürünce ama sıkı yönetim başladı bi de gittiğimin ertesi günü regli olunca ne kadarı kg ne kadarı ödem bilmiyorumkaptanım sende mi aldın
hızlı gelen hızlı gider,veririz inşallah
Kelebeğim mangalla kapatıyorduk ne güzel.
Kaçamak yapacakken sen takıma koş yaz, ben sana durrrr hayıır derim. :)
Ahh o tatlılar olmasa güzelmiş ama bir de daha çabuk acıkırsın. Şeker kan şekerini bir anda yükseltip, aynı hızla düşürüyor. O düşme sırasında da gözümüz dönüp, ne bulursak yiyoruz.
Hayırdır Kelebekcim?
Kızlar ben dün trafik kazası geçirdim bugün yarın menü yazmayabilirim full yatıyorum çünkü
canım bugün biraz uyavaş oldu 5 km yi 1 saatte yürüdüm yanımda bir arkadaş vardı o yavaşlattı biraz
Kızlar ben dün trafik kazası geçirdim bugün yarın menü yazmayabilirim full yatıyorum çünkü
sabah
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ara
5-6 erik
2-3 yeni dünya
öğle
100 gr yoğurt
4 kaşık müsli karışımı
ara
5-6 erik
8 kuru üzüm 10 kabak çekirdeği
akşam
fırında balık
salata
1/2 dilim ekmek
spor
5 km tempolu yürüyüş
su
2 lt
ya evet kapatiyoduk ama cay sofrasi kuruldu ben de bi baktim hop ordayim :):)
ya tatlilar kotu ama oruc oldugum icin aa bak kan sekerim yukseldi dustu simdi ne yesem diyemiycem aksam taa 8:15 filan a kadar.... bugun is gorusmem var diye bi de oglede sonra diye beynim calissin diye yedim hehehe :)
canim doktora kilo takibi ve kolesterol takibi icin filan gidiyorum, normal check up yani cok sukur bi sey yok :)
aaa canim benim cok cok gecmis olsun, yaz arada bize ne oldu cok merak ettik, canim benim guzelce dinlen cok gecmis olsuuun....
callan cim hosgeldin canim :) hemen verirsin sen merak etme :)
kaptanim cok iyi donus olmus tatilden sonra :)
sanirim hepimiz ayniyiz bi iyi gidiyoruz bi cuvalliyoruz, boyle 2 asagi bi yukari vericez inss :):)
bi mefkurem mi biri vardi aylaaarca hic kacamak yapmamis, onun gibi iradeli olsak hemen mezun oluruz zaten :)
callan cim senin rakibe mezun oluyor, sana yeni rakibe bulalim.
morpapatyam seni speedy ile yazmistim ama o da cok gelmiyor ne yapsak ki. kaptanim la olabilirsiniz... ama ona yetismek icin cok cabalamalisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?