- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.881
Ben geçen o programı indirmiştim kaptanım ama çok farklı birşey çıktı. Acaba farklı sürümleri mi var? Ücretli olanı mı indirmiştin?ben runtastic diye bir program var onu kullanıyorum kaç kalori yaktığını hesaplıyor kaç km yürüdüğünü kot farkını falan da gösteriyor
öğle yemeğinde 5 kaşık bezelye 2 dilim tam buğday..bir kase yayla çorbası..yeşillik 1 bardak da ayran..çok mu abarttım sizce..çorba varsa ekmek yememeliydim..Bu akıllı telefon uygulamaları var ya onlarla hesapladın zannetmiştim rakibem.
Parkurda yürümek ya da koşmak ayrı güzel oluyor.
Ne zamandır öyle bir imkanım olmadı.
aaa güzelmiş..acaba internet olmazsa da çalışırmı..benim evimde internet var ama ben tel.imde yok..ben runtastic diye bir program var onu kullanıyorum kaç kalori yaktığını hesaplıyor kaç km yürüdüğünü kot farkını falan da gösteriyor
öğle yemeğinde 5 kaşık bezelye 2 dilim tam buğday..bir kase yayla çorbası..yeşillik 1 bardak da ayran..çok mu abarttım sizce..çorba varsa ekmek yememeliydim..
aaa güzelmiş..acaba internet olmazsa da çalışırmı..benim evimde internet var ama ben tel.imde yok..
kaptanım indiriyorum şuan programı..nasıl çalışır ki..yürümeye başlayınca mı çalıştırıcaz..
edit:galiba internet olmadan çalışmıcak gibi..
Merhaba kızlar
Bugünkü menum
Sabah 1 hurma, 1 bardak süt, 3 tane form bisküvi
Ara 1 sade kahve 1 kare bitter çikolata
Öğlen 2 servis kaşığı bol yeşillikli kısır, 1 bardak ayran
Ara 1 sade kahve, 2 hurma
Aksam 1 haşlanmış Yoğurtlu kabak
Ara 1 Yeşilçay
Su 2 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Menüyü gün bitmeden yazınca sadık kalmak daha kolay oluyor
Merhaba kızlar
Bugünkü menum
Sabah 1 hurma, 1 bardak süt, 3 tane form bisküvi
Ara 1 sade kahve 1 kare bitter çikolata
Öğlen 2 servis kaşığı bol yeşillikli kısır, 1 bardak ayran
Ara 1 sade kahve, 2 hurma
Aksam 1 haşlanmış Yoğurtlu kabak
Ara 1 Yeşilçay
Su 2 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
Menüyü gün bitmeden yazınca sadık kalmak daha kolay oluyor
Canım yeni gördüm mesajı, hayırdır ciddi biseyin var mı?Kızlar ben dün trafik kazası geçirdim bugün yarın menü yazmayabilirim full yatıyorum çünkü
Canım en güzeli yoğurt, yada kflakes üstüne bide bitki çayı içtin mi mis :)geçmiş olsun canımm..
hastalanma rakibem sen..
ben dünün menüsünü yazmayayım..kızdırmayayım sizi şimdi..
ama akşam çok tempolu yürüdüm..4350 m 36 dk..rekordu resmen..
akşam saat 4 gibi evde oluyorum ben bu yeme krizlerine nasıl çözüm bulcam...
yok canım benimki ücretsiz olanıBen geçen o programı indirmiştim kaptanım ama çok farklı birşey çıktı. Acaba farklı sürümleri mi var? Ücretli olanı mı indirmiştin?
sen editlemişsin gerçi ama internetsiz çalışmıyor tatlımaaa güzelmiş..acaba internet olmazsa da çalışırmı..benim evimde internet var ama ben tel.imde yok..
canım sen işten yeteri kadar katıl sana da rakip buluruz hatta ben bile olabilirim
canım ben 4 günde nerdeyse 3 kg akmıştım 1 kg su gitti bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek
canım büyük geçmiş olsun nasıl oldu
bu arada menümü de az sonra yazayım
Umarım istediğin kilo çıkar canım :)Merhaba bayanlar ben bugun de orucum
Sahur yok
2:40 pm de doktora gidicem tartilcam ayy en ince en hafif kiyafetlerimi giymeliyim.
Ins soz verdigim gibi 72.5 gelebilirim :/
canım daha sık uğra o zaman menüleri sporu aksatmakaptanım seninle rakip olmak ben hem çok mutlu hemde çok motive eder
yok canım benimki ücretsiz olanı
sen editlemişsin gerçi ama internetsiz çalışmıyor tatlım
Merhaba bayanlar ben bugun de orucum
Sahur yok
2:40 pm de doktora gidicem tartilcam ayy en ince en hafif kiyafetlerimi giymeliyim.
Ins soz verdigim gibi 72.5 gelebilirim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?