Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saolasin cnm :) yani cok iyi olmadigini biliyorum menumun aksami hafif atlatirsam biraz olsun dengelenicek insss :))

Yarin oruc tutmak istiyorum aslinda ama ogleden sonra sunumum var yinee ( ne zmn is bulucam ben ya yeter artik bu sunumlardan biktiim hayirlisi ins hakkimizda :)

Cok da yesem sacma da yesem gelip buraya yazicam cunku yazmazsamne yedgimi takipbile etmiyorum o yuzden istedgnz elestriyi yapabilirsiniz ama benim yazmaya devam etmem gerek :)))

2 kanat derken 2 minik parca mi yiyim yoksa v seklinde bi parcayi mi 1 tane sayicaz? :)))

Ahaha hedefcim seni ozel diyetisyenim yaptimm :))

1 kucuk parca 55 kcal iymis. 4 kucuk parca drumette yesem biraz da salata tmm.

Veya 3 kucuk parca tavuk ile 1 cok kucuk parca et olabilir onun da azcik tadina bakiyim.

Yaaboyle gorgusyz gibi yazdim ama mangal sezonu acildi artik herkes yiyodur heralde kusura bakmayin :)
Ay daha atesi bile yakmadik ama simdiden heyecanlandim.
Aslinda bnm esim cok guzel yapamiyor bazen ates daha harliyken koyuyor butun deriler filan hep yaniyor eti de yanik yanik kokuyor, ins bu sefer kynpdr de var birlikte guzel yapabilirler inss :)

Karadutlar da minicik minicik to toplam 10 tane filan yani 1 corba kasigi kadar, burda sokagin kenarinda bi agactan esim toplamis birazcik. Oyle cok buyuk etli filan degil.

Merhabalar,

Menumu paylasayim sizlerle:

Sabah:
1 otlu gozleme,
Sahanda cift yumurta,
13 zeytin,
Sogus,
1.5 dilim peynir,
Birkac kasik bal,
Bir kasik saksuka,
4 kuru erik.

Gozleme yedigim icin ekmek yemedim, gozleme de sirf ottu incecikti ve hic pisman degilim; tadi harikaydi.

Aksam:
1 tabak gavurdagi salatasi yedim yalnizca :)

Spor: Bugun 22 km yurumusum.
Su: 2lten fazla.

2 kanat derken 2 minik parca mi yiyim yoksa v seklinde bi parcayi mi 1 tane sayicaz? :)))

Ahaha hedefcim seni ozel diyetisyenim yaptimm :))

Kelebekcim, ben küçük demek istemiştim ama büyük olmasının da pek sıkıntısı olmaz. Sonuçta yağsız tavuk. Yalnızca ben olsam, kalorimin üstüne çıkmak istemeyip garantiye alırdım.

Her zaman şekerim.

Afiyet olsun Kelebekcim.
Bizim açılamadı ne yazık ki mangal sezonu bazı düzensizliklerden ama çok severim. Eşim de pek güzel yapar, ben de yanında laf yetiştiririm. Az da elimi değdirip, hepsini ben yaptım diye gezinirim etrafta.

Karadutlar da minicik minicik to toplam 10 tane filan yani 1 corba kasigi kadar, burda sokagin kenarinda bi agactan esim toplamis birazcik. Oyle cok buyuk etli filan degil.

Ya var ya, en güzeli o minik minik ağaçtan toplananlar oluyor. Hem de her türlü meyvede.

Sabah çok fazla geldi bana ama gün içerisinde neredeyse bir şey yemediğin için telafi olmuştur bence.

günaydınlarr sonunda ankara döndüm düzenimi yerine oturtacağım tekrar 3-4 günlük mersin seyahati bana 2-3 kg civarına maloldu ama cumaya kadar bunu düzenltmem lazım en azından sabit gelmem lazım bakalım bu hafta çok sıkı olmam gerekiyor

İyi bir moral olmuştur kaptanım sana. Şimdi tam motivasyonla devam.
Ben de kaç gündür açım resmen ama hem 200-300 gram fazla çıkıyorum. Bu sabah regl oldum da olay çözüldü.

İyi bir moral olmuştur kaptanım sana. Şimdi tam motivasyonla devam.
Ben de kaç gündür açım resmen ama hem 200-300 gram fazla çıkıyorum. Bu sabah regl oldum da olay çözüldü.
canım gözün aydın bende 10 gün önce regli oldum normalde ayın 10 unda olmam gerekirken ayın 1 inde regli oldum üstüne bi de tatildeki deli gibi yemem wc ye de çıkamamıştım bakalım yarın sabah kaç kg fazlam olacak

Baya erken olmuş kaptanım. Tam bahar dönemi ya, her şey dengesizleşiyor bu dönemde. :)
En kötü bu hafta keyif haftan olur, haftaya daha çok gider ne olacak.
Ben artık vücudumdan değil de konuşmalarımdan anlıyorum olacağımı.
Ne zaman eşime niye öyle dedin ki? Ne oldu? Niye ama niye moduna girdiysem aaa diyorum
Sonra açıyorum duygusal filmlerimi, herşey hormonlardan diyor ve duygusallığın dibine vuruyorum.

Merhabalar hanimlar Nasılsıniz?
Çok uzun oldu maalesef yazamadım menülerimi .çok abarttim yemek işini neyse ki sebebi anlaşıldı regl oldum...
İnşallah daha dikkatli olucam bugünden itibaren...

gunaydın arkadaşlar..
bu saatte günaydın diyorum ancak fırsat buldum..
dünkü menümü yzayım hemen..
sabah:1 boyoz söğüs domates salatalık 2 yumurtadan omlet
arada:8 erik
öğle:saat 16:00 balık yeşillik ekmek yok
akşam:2 dilim kek çay..
spor 40 dk çok tempolu yürüyüş 2,5 lt su

süpersin rakibem yaaa..
ben sadece boyozla sana yetişdim nerdeyse:)

Pazar menum son hali

1 albeni

1/2 simit
1 pohaca
1.5 yum
1.5 kk peynir
Dom sal
5 zeytin

1 kulah dondurma gezmede
10 findik
1 kasik minik kara dut

1 tbk tavuklu karnibahar
2 kasik yogurt
1 salatalik

5 kucuk parca tavuk
3-4 parca et biraz mantar
Salata cacik

Cay: 3 rulokat
1 avuc findik
1/2 avuc damla cikolata

Su 2 lt
Spor 1 saat botanik bahcesi gezmek

kelebeğim bu saatte hayırdır ayaktasın tatlım yaa bi sorun falan mı var

bende artık sahalara döndüm öğleyin tempolu 5 km yürüyüş yaptım yediklerime de özen gösteriyorum en kısa sürede aldıklarımı verip eksiye geçmem lazım bu hafta nota aldığımız için takım olarak dereceye girmeliyiz haberiniz olsun
kelebeğim senden atak bekliyorum ona göre:)

Sahur da biraz cok oldu ama ogleden sonraya basim donmesin diye sey yaptim :/

Pzts sahur

1 pogaca
2.5 dlm kadar olan boillo ekmek tam bugday
1 yum
2 kk peynir
5 zeytin
Dom sal

3/4 cikolatali gofret
1 metro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…