- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.461
iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz canım
sporsuz diyetsiz gece makarnalarının ardından kilom 64.1 yani -400 gr. hadi hayırlısı :/
Merhaba kizlaarr... Menum aslinda cok guzrl gidiyoduuu ama aksam kizlarla disarda bulustk neyse yazicam birazdan, iyi oldu ama arkadaslarimla gorusmek ferahlatti :) is gorusmem de guzel gecti, yarin bi daha var, sabahleyin 73.5 gelmistim aksam 73.7 geldim yani biraz sislik inmis. Yarin sbh ins daha iyi gelir.
Callancimm seni ozledikk..geri gel hadi..
Benim de spora tekrarbaslamsk icin motiveye ihtiyacim var,
Hedef cik sen noldun oyle canim ya ins hemencecik gecer.....
Kollontaicim kolay gelsinmalar.. Ins duzene girersin yine,
Serveycim rakibelik benimki tavsiye isterseniz rakibe olabilirsiniz. Altin kizlara cok az kaldi cnm gecince havai fiseklerle kutluycaz :)
Kaptanim menun guzel masallah zaten sen guzel olunca yaziyosun :) brn de kaptim olayi kotu olunca yazilmiyor ins ne kadar elestrye acigim dese de nefsine agir geliyor en kibar en yapici elestri bile hemen savunmaya geciyor, yani elestriden eklilenip gruptam uzaklasmayi bile salikliyor ama iste bu hep kendini begenem nefsim. Cok isim var bu konuda.
Baska kim vardi? Deryalim cnm misafir de amma misafirmis gulum yaa...
günaydınlarr
serveyim hedef kilon vardı onu ınutma olur mu tatlım
kollontai canım izin yazarsak 4 hafta listeye giremiyorsun o yüzden sen accık dikkat et
hedef canım çok susuz kaldın serum verilmesi gerekiyor zannımca sana yaa
callan cım yaa be olur daha sık gel jaynana mahvetti seni
bende dün akşam erkenden yattım öyle olunca sabahın köründe kalktım bi daha yatmayı deneyim bari :)
sıkma canını iyiles sen kilo verilirO kadar yememe ve ekstra sıkıntılardan sonra 2-3 kg gitmiştir demiştim. Giden 800 gram. Komik.
sıkma canını iyiles sen kilo verilir
Merhaba kizlar,
Bugun menum cok cok guzel olucak :)))))
Her gun bi is gorusmem var bu hafta cok kotu ya bi gecseydi su donem...
Hedefcim iyilesmene sevindim cnm..
Hadi bklm herkes nerelerde yeni uye cagiralim bari az kisi kaldik yine...
Toplightım saat 16 cıvarı yedım ıkramlardan ama az ıcecek almadım ve aksam yemegı yemedım dengelemek ıcınaman serveyim dikkat et salatalardan ye
Kzlar iki gundur hastanedeyim takiop ediyorum sizi ama yazamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?