Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, menüleri yine incelemeden geçtim.
Çok çok daha iyiyim ama menülere bakamıyorum. Ağır yemek, pasta tarzı şeylerin adını duyamıyorum.
Bugün yataktan kalktım, az da olsa kahvaltı yaptım. Çeyrekten biraz büyük simit ile çay tükettim.
Azıcık bahçeye indim ve 5-10 dakika yürüdüm ve gün içerisinde yatağa dönme niyetim yok.
Hafif mide bulantısı ile baş ağrısı kaldı ama geçer bundan sonrası da. Mutluyum..

iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz canım

Çok teşekkür ederim Kolontaicim desteklerin için.

sporsuz diyetsiz gece makarnalarının ardından kilom 64.1 yani -400 gr. hadi hayırlısı :/

Maşallah maşallah ama aman gazına gelip daha fazla yeme.

Nazar değdi kelebekcim diyeceğim ama mikroplar da vücuduma değmiş olabilir. Çok mikrobik belirtilerdi.

Kaptanım, aslında serum yesem çok daha kısa sürerdi ama hem mide bulantısı ile hastaneye kadar gidebileceğimden emin olamadım hem de buranın hastanelerini hiç beğenmiyorum. Hasta olmasan bile psikolojini bozabilecek durumda. O nedenden yaklaşmadım hiç.

bugün ki menüm
sabah
nesquik gevrek 1 kase sütle
ara
1 tabak tarhana corbası
aksam
kahvaltılık sos sürülmüs iki dilim tam bugday ekmegi
2 haslanmıs yumurta
toplam kalori 1264
spor 100 squat
su 2lt +
dısarı cıkıcam umarım bisey kacırmam, yanıma form biskuvi aldım cok acıkırsam onu yerim artık

Merhaba kizlar,

Bugun menum cok cok guzel olucak :)))))

Her gun bi is gorusmem var bu hafta cok kotu ya bi gecseydi su donem...

Hedefcim iyilesmene sevindim cnm..

Hadi bklm herkes nerelerde yeni uye cagiralim bari az kisi kaldik yine...

Cocuk pizzasi ince be kucuktu capi bir karis diyeyim, kizim biraz mincikladi birazini yere dusurdu birazini yedi kalanlari da ben yedim oyle yani...

Parfe 300 kcal yaziyodu ya inanamadim zaten onu gordukten sonra 400 kcal eliptik yaptim,

Bi de sezar ustu somon da cok masun gorunuyor ama iki boyut yazmis web sitesine biri 560 kcal digeri 800 kcal demis, ay ins kucuk olandir benim yedigim, bi de ustunun sosu sirf 150 kca diyor, bi daha sossuz istiycem ya hiic aklima gelmedi...

sıkma canını iyiles sen kilo verilir

Merhaba kizlar,

Bugun menum cok cok guzel olucak :)))))

Her gun bi is gorusmem var bu hafta cok kotu ya bi gecseydi su donem...

Hedefcim iyilesmene sevindim cnm..

Hadi bklm herkes nerelerde yeni uye cagiralim bari az kisi kaldik yine...

Çok teşekkür ediyorum kızlar.
Kollontaicim, kesinlikle haklısın.
Hastayken de dedim, kilo vermek istiyorum ama kesinlikle böyle değil.

Menüleri hala atlıyorum kızlar. Sanırım yarından itibaren okuyabileceğim. Çok iyi hissediyorum kendimi, sadece yemekleri sevmiyorum. Bugün o kadar sıkılmıştım ki anlatamam. Hadi az yürüyelim diye çıktık, 8500 adım olmuş. Biraz yoruldum ama vücudum açıldı resmen. Akşama kadar 1 simidi parça parça bitirmiştim. Akşam da eşimin zoruyla 2 tane nugget yedim. Yalnızzz, kahve içtim. Günlerdir içemiyordum, kahve içmeye gittik, harika geldi. Mutluyum.

Ay bu patronlara da bilgi vermeye gelmiyor bi tane bi sey soyleyince peki su nasi bu nasil sorup duruyolarr.....

Bu arada sabah tartıldım 1 kg fazlayım yaa ben listeye gırınce bana bıseyler oluyor aylardır aynıydım ne oldu da aldım yahuuuu

iyi geceler kızlar.
bizdde de aksilik aksilik üzerine. eşim yine sıkıntılı
telefonum bozuldu, telden her fırsat bulduğumda giriyordum, servise gitti, 1 ayı bulacak gelmesi.

birkaç gündür menü falan yazamadım. yazacak kadar birşey de yemedim zaten. artık kaldıramıyorum hayatımdaki sıkıntıları. psikiyatri görüşmelerine başladım, antidepresan yazdı, o da feci halsizlik ve iştahsızlık yapıyor. ilacı içeceğim zaman birkaç lokma zorla yiyorum, sonra tüm gün boyunca zorlasam da hiçbirşey yiyemiyorum.

sürünerek de olsa 3 mil leslie yapıyorum mutlaka
suyu da en az 2 litre içiyorum

rakibelerim, siz ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…