Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bügün 1 muz ve 'birer bardak süt ile meyve suyu tuketebildim.
Azıcık kıpırdamamla hem midem hem de basım yerinden çıkacak gibi. Eşim bütün odayi çiçekle doldurdu da biraz moralim düzeldi en azından. Çok bunalmistim.

canım iyiles biran once ya, sen boyle yazdıkca uzuluyorum, doktora gorundun mu ne diyor?

@beyazkelebek85 kelebekcim tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim, sen yokken elit kızlara yaklaştım iyice ıslak hamburger bildiğimiz hamburgerin salçalı sosla ıslatılmışı istanbula gelene kadar bende ne duymuştum ne yemiştim :))

Merhaba kizlaarr... Menum aslinda cok guzrl gidiyoduuu ama aksam kizlarla disarda bulustk neyse yazicam birazdan, iyi oldu ama arkadaslarimla gorusmek ferahlatti :) is gorusmem de guzel gecti, yarin bi daha var, sabahleyin 73.5 gelmistim aksam 73.7 geldim yani biraz sislik inmis. Yarin sbh ins daha iyi gelir.

Callancimm seni ozledikk..geri gel hadi..
Benim de spora tekrarbaslamsk icin motiveye ihtiyacim var,

Hedef cik sen noldun oyle canim ya ins hemencecik gecer.....

Kollontaicim kolay gelsinmalar.. Ins duzene girersin yine,

Serveycim rakibelik benimki tavsiye isterseniz rakibe olabilirsiniz. Altin kizlara cok az kaldi cnm gecince havai fiseklerle kutluycaz :)

Kaptanim menun guzel masallah zaten sen guzel olunca yaziyosun :) brn de kaptim olayi kotu olunca yazilmiyor ins ne kadar elestrye acigim dese de nefsine agir geliyor en kibar en yapici elestri bile hemen savunmaya geciyor, yani elestriden eklilenip gruptam uzaklasmayi bile salikliyor ama iste bu hep kendini begenem nefsim. Cok isim var bu konuda.

Baska kim vardi? Deryalim cnm misafir de amma misafirmis gulum yaa...

günaydınlarr
serveyim hedef kilon vardı onu ınutma olur mu tatlım
kollontai canım izin yazarsak 4 hafta listeye giremiyorsun o yüzden sen accık dikkat et
hedef canım çok susuz kaldın serum verilmesi gerekiyor zannımca sana yaa
callan cım yaa be olur daha sık gel jaynana mahvetti seni
bende dün akşam erkenden yattım öyle olunca sabahın köründe kalktım bi daha yatmayı deneyim bari :)

Pazartesi menum

1.5 dlm tam bugday ekmegi
1.5 kk peynir
Mantar domates biber sote
Domates salatalik 4 zeytin

6 Erik

Tilapia balik
1-2 kasik pilav
1-2 catal sebze
1-2 catal meyve

1 Elma

1 tabak sezar ustu somon
1/2 cocuk pizzasi
Azicik meyve

1 mini kakaolu parfe
Su az 1 lt filan
Spor 30 dk eliptik

Hedef kilom vardı kaptanım ama koruyabılırsem sukretcem

anladım kaptanım o zman izinli olmayayım ben elimden geldigince dikkat edicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…