Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım dikkat et kendine düzeltildi allahtan 2. sarı kart yokmuş 1 sarı kartımız var şu anda ama toparlamamız lazım

Çok sevindim kaptanım.
Bir kaç gün daha hasta kalırsam verdigim kilo hepimize yeter gibi. Tartıya çıkmadım ama lokma yiyemedim bugün. Düşünmek bile istemiyorum yemek.

Selam kızlar
Yeniden burdayım tombiş birşekilde hayatın zorluğu beni şişiriyor sanki. Mutluluktan yiyen ben mutsuzluktan da yiyorum. Hayatımın yoluna girmesini beklersem daha çok bekleyeceğim gibi. Ondan artık tekrardan yazarak menümü ve hayatımı kontrol altına alıcam. Uygun mudur kurallara kaptanım?

canım hoşgeldin buradan ayrı kalmak yaramadı sana hadi bakalım listeleri paylaşmaya başla kaç kgh sun şu anda listede izne ayrıldığın kg ya gelene kadar tekrar listeye giremiyorsun ama düzenli paylaşımda bulunup biraz dişini sıkarsan en kısa sürede listede olursun bence

iyi tatiller canim, sabah aksam gelmeye calis, tatil biraz riskli bi donem, zaten haftasonu kacmis gitmis (benim gibi) o yuzden bu hafta cok ski tutmaliyizzz......

Kizlar bugun ogle saatlerinde hastaneye kaldirildim

oyy gecmis olsun canim ya sana ne oldu, aman dikkat kizlar.....

merhaba bayanlar herkese BOMBA gibi bi hafta diliyorum, ben bugun cok guzel basladim, aksama yazarim tum menumu, bu hafta fazlaliklardan kurtulma haftasiiiii!!!!!

ayy patron geldi yine basima bidi bidi bidi sunu yapalim bunu yapalim bu hafta bunu bitirelim sunu bitirelim konustu durdu, benim biraz is yapmam lazim, ogle arasi is basvurusu yaptigim labdaki kisilerle ogle yemegim var, 30 dakika var yani bi seyler calismak icin arada....

bugünki menü
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ara
2 kaşık diş bulguru
4-5 fındık
öğle
90 gr tavuk ızgara
3-4 ince dilim fırın patates
ara
elma
akşam
2 kase işkembe çorbası
1 kaşık piyaz
1 kaşık patates salatası
ara
3-4 çikek
1 tane kestane şekerli
su 2,5 lt
spor 4,7 km yürüyüş tempolu

kızlaaar ben geldim
menu yazmayacagım hic dusunmek bile istemiyorum menulerimi
ne spor ne diyet kaldı 3 gundur sadece squat yapıyorum bugun koli yapmaya basladım kilo almıyorum ama, sanırım stresten. kaptanım bu hafta bildirimde artı cıkarsam izinli yazabilirmiyiz beni (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…