- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.421
canım dikkat et kendine düzeltildi allahtan 2. sarı kart yokmuş 1 sarı kartımız var şu anda ama toparlamamız lazım
canım hoşgeldin buradan ayrı kalmak yaramadı sana hadi bakalım listeleri paylaşmaya başla kaç kgh sun şu anda listede izne ayrıldığın kg ya gelene kadar tekrar listeye giremiyorsun ama düzenli paylaşımda bulunup biraz dişini sıkarsan en kısa sürede listede olursun benceSelam kızlar
Yeniden burdayım tombiş birşekildehayatın zorluğu beni şişiriyor sanki. Mutluluktan yiyen ben mutsuzluktan da yiyorum. Hayatımın yoluna girmesini beklersem daha çok bekleyeceğim gibi. Ondan artık tekrardan yazarak menümü ve hayatımı kontrol altına alıcam. Uygun mudur kurallara kaptanım?
Merhaba arkadaşlar nasılsıniz
geçmişi okuyamiyorum telefonda sıkıntı var galiba ya da internette...
4 günlük tatil için Pamukkale ye geldik
gittiğim yerlerde bağlanıp durum bildirimi yapacağım insaallah...
Haftasonu biraz diyete ara verdim eşimin de doğum günüydü
10 gün uzak kalmıştık eşimle beni görünce inceldigimi fark etti çok sevindim :))
Kizlar bugun ogle saatlerinde hastaneye kaldirildim
Tesekkur edrrim canim bobreklerimde sorun varmisiyi tatiller canim, sabah aksam gelmeye calis, tatil biraz riskli bi donem, zaten haftasonu kacmis gitmis (benim gibi) o yuzden bu hafta cok ski tutmaliyizzz......
oyy gecmis olsun canim ya sana ne oldu, aman dikkat kizlar.....
canım geçmiş olsun böbreklerinde ne varmış taş falan mı bol su içmeye çalışKizlar bugun ogle saatlerinde hastaneye kaldirildim
Abovvv benı speedy rakip mi gosterdınız bakemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?