Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
O kadar yememe ve ekstra sıkıntılardan sonra 2-3 kg gitmiştir demiştim. Giden 800 gram. Komik.
canım iyi olmana sevindim tatlım bu arada bence susuz kaldığın için az gitmiştir su içebilseydin daha fazla giderdi
canım dikkat et kendine fırsat buldukça yazmaya çalış
günaydın kızlar nasılsınız benim tatilim bitti
hoşgeldin ayda daha sık bekliyoruz
bende bir değişiklik yok şu ara koşturmaca gene fazla tartıyada çıkmıyorum o yüzden koşturup duruyorum kilomu da bilmiyorum
bu arada kızlar senede 6 adet olan izin durumu 2 ye düşüyor haberiniz olsun şehir dışına falan çıkacağınızda artık izinli yazmamalıyız ancak tatillerde falan o yüzden bana cep numaralarınızı verirseniz özelden bildirim yapabilirsini,z bende sizlere vereyim bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kaptanım, bulantıdan içemiyordum ama dün miden rahatlayınca nasıl susuzluğumu hissettiysem sanırım 4-5 litre su içtim.
İçiyorum, yanıma koyuyorum sanki hiç içmemiş gibi. Komiktim.
Dışarıda hele nasıl susadım, eşim de vücudun çok sıcak tekrar hasta olursun diye cesaret edip içemedim. Geldiğim gibi suya boğuldum.
Whatsapp falan kullanmıyorum ama normal telefon verebilirim kaptanım.

Kzlar iki gundur hastanedeyim takiop ediyorum sizi ama yazamadim
Çok geçmiş olsun umarım taş gibi geçici bir sıkıntıdır. İnsanın neresi acırsa canı orda oluyor. allah yardımcın olsun...
kaptanım servey kelebeğim yarın kardeşim yatılı geliyor,sonrasında hergün menü bildirimleriyle buradayım
burası insanın farkındalığını arttırıyor
Callenım seni görmek ne güzel. bende geri döndüm inşallah. İstikrarlı devam edebilirim.
Serveycim ben 73,1 kg.yim şiştim resmen eski kiloma gelene kadar listeye giremiyorum. İnşallah tez zamanda gelicem. Ramazan da bir fırsat bence. İlk etapta şok diyetlerden yapayım da şu son aldığım kgler gitsin sonra normale dönmeyi hedefliyorum. Bakalım nasıl gidicek çekişmemiz Spor dizimden dolayı pek yapamıyorum. Şanslısın

canım daha sık burda ol menüleri ihmal etme yaz mutlaka

ToplighTım naberrr
Listeye gırınce kilo almamı nasıl yorumluyorsun
seninkisi psikolojik şekerim sen dur dur aylarca listeye girme giribnce al kiloyu :9
valla takıma kimse uğramıyor bende hedef kiloma geldim acaba diyom kendimi mezun edip takımı da kapatsam mı

Kapat gıtsınnnnn
Tabı ulastın hedef kilona nıspet yapppp
yok kızz benim asıl hedefim 60 ama o kiloya inemem diye 78 iken 65 demiştim şimdi indim 60 a da inmek istiyorum ama gitmiyor şu ara fena tozuttum buralara da kimse yazmayınca iyice başıboş verdik
baksana 5. takım hiç nota sarı kart yermiydi ortalamamız %30 un üztüne bile çıkmıyo nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…