- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.701
okudum kabul ettim :)hoşgeldin canım haftasonları biraz sakin olur takım ben takım kaptanıyım 43 yaşındayım 2 erkek çocuk annesiyım benimde kilolar doğumdan kalmıştı hedef kg ma geldim ama biraz daha aşağıya inmek istiyorum
ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor
Yok tatlım uzulmuyorum haftaya kilom sabıt olcak dengeliyorum bır gun aksamı cıkarırım iş çözülürÜzülme canım ya arada öyle kaçamak oluyor maalesef
Arada olur callanımmmne oldu serveyim sana eskiden ağzına koymazdın
bence karar almalı ve 6lı rakamları gerçekten görmeyi arzulamalısın
hosgeldiiiiin aramızakızlar selamlar. grubunuza davet edildim.
kısaca kendimden bahsedeyim. 88 liyim. 175 boyunda ve sanırım 74 kg yum. 5 çocuk annesiyim. üniversite(örgün) 3. sınıf öğrencisiyim.
yıllardır hamilelik ve abur cubur düşkünlüğü yüzünden bu kilolara geldim. şimdi de vermeye çalışıyorum
her hamilelik sonrası diyet yapmaya ve sıkılaşmaya çalışmaktan bıktım. tabi çocuklar da yordu. psikolojik olarak bitik durumdayım.
acil bi şekilde 63kg olmak istiyorum. sonrasında da 60...
yardımcı olursanız çok mutlu olurum
isteyerek mi 5 cocuk,nasıl kaldırıyorsunkızlar selamlar. grubunuza davet edildim.
kısaca kendimden bahsedeyim. 88 liyim. 175 boyunda ve sanırım 74 kg yum. 5 çocuk annesiyim. üniversite(örgün) 3. sınıf öğrencisiyim.
yıllardır hamilelik ve abur cubur düşkünlüğü yüzünden bu kilolara geldim. şimdi de vermeye çalışıyorum
her hamilelik sonrası diyet yapmaya ve sıkılaşmaya çalışmaktan bıktım. tabi çocuklar da yordu. psikolojik olarak bitik durumdayım.
acil bi şekilde 63kg olmak istiyorum. sonrasında da 60...
yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Eskişehirde okudum esımı orada tanıdımmm
Selamlar,
Ya hala kimse benimle bu diyeti yapmak istemiyor mu?
Kızlar ben bugun sadece 2 lahmacun 1 ayran yedim.
Cok mu az sizce?
Selamlar,
Ya hala kimse benimle bu diyeti yapmak istemiyor mu?
Kızlar ben bugun sadece 2 lahmacun 1 ayran yedim.
Cok mu az sizce?
hedef38beden onemli olan inanıp cabalamak canım sonra gerisi geliyor, biz de biraz birikim yapıp oyle bi ise girismeye calısırız zaten :) simdi de 3 kedimiz bi bahcemiz var bize yetiyor bolca da huzur veriyor. bide tasınırsak bi an once bakalım :) kendi giysi dolabımızı sehpa vs esyamızı da kendimiz tasarlayıp evde yapmayı dusunuyoruz, yani uretmeyi seviyoruz aslında iliskiye de renk katıyor bu durum.
jillian cok tatlı bi abla leslie den sonra fena terletiyor amaozellikle level 2 :)
kızlaaar ben eskisehirdeyim suan, sevgilimin ailesiyle tanısmaya gidiyoruzbugun gelemeyebilirim bi daha yarın ugrarım bi sekilde, elimden geldigince az yemeye calısıcam, öpüyorum sizi kaçamaksız bi haftasonu hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?