Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okudum kabul ettim :)

hedef38beden onemli olan inanıp cabalamak canım sonra gerisi geliyor, biz de biraz birikim yapıp oyle bi ise girismeye calısırız zaten :) simdi de 3 kedimiz bi bahcemiz var bize yetiyor bolca da huzur veriyor. bide tasınırsak bi an once bakalım :) kendi giysi dolabımızı sehpa vs esyamızı da kendimiz tasarlayıp evde yapmayı dusunuyoruz, yani uretmeyi seviyoruz aslında iliskiye de renk katıyor bu durum.
jillian cok tatlı bi abla leslie den sonra fena terletiyor ama ozellikle level 2 :)

hosgeldiiiiin aramıza

kızlaaar ben eskisehirdeyim suan, sevgilimin ailesiyle tanısmaya gidiyoruz bugun gelemeyebilirim bi daha yarın ugrarım bi sekilde, elimden geldigince az yemeye calısıcam, öpüyorum sizi kaçamaksız bi haftasonu hepimize

isteyerek mi 5 cocuk,nasıl kaldırıyorsun
gece uyuyorlar mı,nasıl uyutuyorsun

Selamlar,

Ya hala kimse benimle bu diyeti yapmak istemiyor mu?

Kızlar ben bugun sadece 2 lahmacun 1 ayran yedim.

Cok mu az sizce?

Bence menum az olmuş canım ara öğün fln yapabilirsin.yoğurt veya meyve gibi akşam da salata çorba olabilirdi.
tabi benim bugün menum berbat oldu sana söylüyorum ama

Selamlar,

Ya hala kimse benimle bu diyeti yapmak istemiyor mu?

Kızlar ben bugun sadece 2 lahmacun 1 ayran yedim.

Cok mu az sizce?

Bana uygun geldi liste aslında canım uyabilirsem yaparım seninle tek düşündüren şu,bu tarz diyetleri yapınca sonradan misliyle geri aliyormussun...birde oğlumu hâlâ emziriyorum çok düşük kalorili olmaması lazım beslenmemin kaç kalori alınıyor günlük?

Öyle tabi ki Kollontaicim. İnsan istedikten sonra her şey olur.
Hayaller olmadan olmuyor. İnsanın sevdiğiyle beraber hobilerini paylaşması güzel şey.
HAyvanları çok severim. 1 kedi 1 köpek istiyorum eve ama bakalım ne zaman olacak.
Çok tatlı cidden, nasıl da bilgili maşallah hatuna. İngilizcem pek iyi değil. Yoksa konuşmalarını da anlamak isterdim.

kızlaaar ben eskisehirdeyim suan, sevgilimin ailesiyle tanısmaya gidiyoruz bugun gelemeyebilirim bi daha yarın ugrarım bi sekilde, elimden geldigince az yemeye calısıcam, öpüyorum sizi kaçamaksız bi haftasonu hepimize

Umarım çok güzel bir tanışma olur kollontaicim. Haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…