- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.661
anım listeye tam okuyamadım evde müsait okunca bi bakayım ama listeye sabit kalmak servey gibi beni de kasıyorBenim bitti kaptanim :)
Temmuza kadar hep buradayim, bu diyette her gun birebir uymak gerekmiyor.
ornegin sali ogleni carsamba oglenle degistirebiliyorsun.
oglen ve aksam yemeklerini diger gunlerin ogle ve aksamlariyla degistirebiliyorsun :)
Deneyelim mi?
Kaptanım arkadaşlarımız arasında kimlerde watsapp varsa numaralarimizi size verip grup kurabiliriz... burda sürekli online olamıyoruz watsap grubu sürekli haberdar olmamızı sağlar benc. kimse istermi bilmiyorum ama bana mantıklı geldi...
ben de numaramı veririm grup kurarsakkb cim burdaki mıtive de önemli o yüzden bende kollontai hedef servey speedy nin numaraları var sende gönderirsen orda da grup kurarız buraya giremediğimiz zamanlarda bildirim yaparız
kelebek hala gelmedi 6 ya kadar bekleyelim onu listeyi düzeltelim inş kilo cermiştir
Sibel Can diyeti nasıl rakibem bu hafta bende acil birseyler Arıyorummmya toplight kaptanim mezun olma yabiz sonra cil yavrulari gibi dagiliriz ins bu hafta toparlayalim, ben sibel can diyetine basliyorummm...
canım ben varım ama ev tasıma isim bitince yapabilirim ancak yani 10 gun sonra falan baslayabilirim uyarsa sana birlikte yapalım canımBenim bitti kaptanim :)
Temmuza kadar hep buradayim, bu diyette her gun birebir uymak gerekmiyor.
ornegin sali ogleni carsamba oglenle degistirebiliyorsun.
oglen ve aksam yemeklerini diger gunlerin ogle ve aksamlariyla degistirebiliyorsun :)
Deneyelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?