- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.721
Selamlar,
Ya hala kimse benimle bu diyeti yapmak istemiyor mu?
Kızlar ben bugun sadece 2 lahmacun 1 ayran yedim.
Cok mu az sizce?
isteyerek :)isteyerek mi 5 cocuk,nasıl kaldırıyorsun
gece uyuyorlar mı,nasıl uyutuyorsun
tebrik ederim gerçekten,ben bir çocukla idare edemiyorum,sabah maratona başlıyoruz,ev işleri yemek kızımla ilgilen hadi spor yapayım,biraz da kitap okuyayım derken,bakıyorum yatma vakti gelmiş,gece de pek uyumuyor..günler böylee geçiyoristeyerek :)
bazen uyutmuyorlar. çok yorulunca anneme yolluyorum bir kaç günlüğüne.
hadi hayırlı olsunkızlaaar ben eskisehirdeyim suan, sevgilimin ailesiyle tanısmaya gidiyoruzbugun gelemeyebilirim bi daha yarın ugrarım bi sekilde, elimden geldigince az yemeye calısıcam, öpüyorum sizi kaçamaksız bi haftasonu hepimize
canım ben de evlendiğimde yemek temizlik bilmezdim. okul- dershane arası geçti yıllarım. ilk çocuktan sonra bi tane daha bakamam bakırköye yatırırsınız beni demiştim. büyük konuşmuşum :) tek çocuk kalmasın yazık, ben tekim detebrik ederim gerçekten,ben bir çocukla idare edemiyorum,sabah maratona başlıyoruz,ev işleri yemek kızımla ilgilen hadi spor yapayım,biraz da kitap okuyayım derken,bakıyorum yatma vakti gelmiş,gece de pek uyumuyor..günler böylee geçiyor
ailem bana hiç iş yaptırmadı,acaba bundan mı böyle zorlanıyorum..hep kalabalık bir ailem olsun istemiştim ama bir cocuk bile yeter mi acaba diyorum bazen...tabiki Allah ne nasip ederse o olur...
Neyin var canimKızlar ben bugun kendimi iyi hissetmediğim için yiyemedim zaten
Benım menum saat 16'da 2 lahmacun 1 ayran şeklinde oldu bugün.
Su 3lt
Spor yok, iyi hissetmiyorum çünkü kendimi.
Neyin var canim
Bana uygun geldi liste aslında canım uyabilirsem yaparım seninle tek düşündüren şu,bu tarz diyetleri yapınca sonradan misliyle geri aliyormussun...birde oğlumu hâlâ emziriyorum çok düşük kalorili olmaması lazım beslenmemin kaç kalori alınıyor günlük?
Bu cok az kalorılı bır dıyet degil, 1000-1200 kanımca.
Bence saglıklı da ve aralarda acıkıkca salatalık yiyebiliyorsun sınırsız.
Ben bu diyeti üniversitede yapmıştım ve çok iyi kilo vermiştim.
Arkadaş arıyorum ya hadi biri benle yapsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?