- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.741
ya ben tam kabul edeyim diyordum ama bak su yaziyi gordum
Mimarsinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Dila Kurt 2008 yılında Muzaffer Kuşhan’ın Polenezköy’deki zayıflama kliniğine başvurdu. Muzaffer Kuşhan hızla kilo verdirmesiyle ünlüydü. Dila Kurt da 45 günde 15 kilogram zayıfladı. Dila Kurt 7 Eylül 2008’de kendisini ziyaret eden annesiyle birlikte kliniğin havuzunun başında oturuyordu. Bir anda yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen de kurtarılamadı.
Dila Kurt’un ailesinin şikâyeti üzerine Muzaffer Kuşhan hakkında ölüme neden lmak suçundan Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. sağlık bakanlığı da Muzaffer Kuşhan’ın zayıflama merkezini kapattı.
Ya sabah mıde bulantısıyla uyandım, gece kusmustum.
Butun gun de devam etti ancak saat 4 gibi evet ya ben acıktım dedim .
ben evlendim evleneli ramazanlarda ya hamileyim, ya emziriyorum. hiç borcum olmadı.Vee artik hasta olmadgm oruc tutabilcem beni tek tutansey oruc yasasin hem borcum azalicak 50 gun borcum vardi yarisini tuttum yarisi kaldii :)
Canim cok gecmis olsunYa sabah mıde bulantısıyla uyandım, gece kusmustum.
Butun gun de devam etti ancak saat 4 gibi evet ya ben acıktım dedim .
Bana da umut oldu bu yazdıkların,hem kariyer yapayım hem de cocuklarım olsun inşallah:)canım ben de evlendiğimde yemek temizlik bilmezdim. okul- dershane arası geçti yıllarım. ilk çocuktan sonra bi tane daha bakamam bakırköye yatırırsınız beni demiştim. büyük konuşmuşum :) tek çocuk kalmasın yazık, ben tekim de
çok geçmiş olsun,yarına 200-300gram eksik cıkar tartıKızlar ben bugun kendimi iyi hissetmediğim için yiyemedim zaten
Benım menum saat 16'da 2 lahmacun 1 ayran şeklinde oldu bugün.
Su 3lt
Spor yok, iyi hissetmiyorum çünkü kendimi.
ben de böyle bir plan yapacağım
ilaç filan kullandırmışlardır,1000 kcal beslenerek ölmek mümkün değil 15 gündeya ben tam kabul edeyim diyordum ama bak su yaziyi gordum
Mimarsinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Dila Kurt 2008 yılında Muzaffer Kuşhan’ın Polenezköy’deki zayıflama kliniğine başvurdu. Muzaffer Kuşhan hızla kilo verdirmesiyle ünlüydü. Dila Kurt da 45 günde 15 kilogram zayıfladı. Dila Kurt 7 Eylül 2008’de kendisini ziyaret eden annesiyle birlikte kliniğin havuzunun başında oturuyordu. Bir anda yere yığıldı. Tüm müdahalelere rağmen de kurtarılamadı.
Dila Kurt’un ailesinin şikâyeti üzerine Muzaffer Kuşhan hakkında ölüme neden lmak suçundan Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. sağlık bakanlığı da Muzaffer Kuşhan’ın zayıflama merkezini kapattı.
maşallah sanaVee artik hasta olmadgm oruc tutabilcem beni tek tutansey oruc yasasin hem borcum azalicak 50 gun borcum vardi yarisini tuttum yarisi kaldii :)
çokkkk fast food :/Menümü yazayım. Pek olmadı bugün ama..
Su; 2 litre
Spor; 10000 adım.
emzirdiğin için borç sayılmıyor mu,ben anlamadımben evlendim evleneli ramazanlarda ya hamileyim, ya emziriyorum. hiç borcum olmadı.
çokk iyigünaydın kızlar.
herkese iyi hafta sonları...
çok giremiyorum internete, özür dilerim.
dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
ara:yok
öğlen:1 kase kıymalı tarhana çorbası
ara:yok
akşam:1 biber dolması, 1 bardak ayran
5ten sonra da hiçbirşey yemedim
su:2.5 litre
spor:2 mil leslie
hayırlısı olsun hakkınızda inşallahBana da umut oldu bu yazdıkların,hem kariyer yapayım hem de cocuklarım olsun inşallah:)
ama benim eşim de 1 cocuktan fazla istemiyor,Rabbim ne nasip ederse o olur tabi
emzirirken adet görmedim, oruçlarımı da bırakmadım yaniemzirdiğin için borç sayılmıyor mu,ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?