- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.681
Kizlar hadi yeni eleman cagiralim takima cogalalim kapanmasin takimimiz hedef var blanche var bilgisayardan iyi anlayan listeleri hallederiz
Callan var ama o da mezun olmaya cok yakin.. Kaptan olabilcek birileri var mi toplight mezun olursa napicaz?
Kızlar bugün ki menüm
Sabah
100 gr light ton balığı
Yarım domates
1 kasık yoğurt
1 kaşık patlıcan salatası
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 kayısı
Akşam
4 kaşık menemen
1 haşlamış yumurta
1 kk peynir
6 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
30 gr tereyağ
Gece
Muz
Toplam kalori 1542
Su 2 lt+
Spor yok
Gece üçte yola çıkıyoruz eskişehire biliyorum çok kalorili menüm ama yarın da yiyemem doğru düzgün zaten gece 3 e kadar ayaktayım sevgilimin çalıştığı barda dolanıyorum öyle vakit geçsin diye, yani yakıcam bu kalorileri merak etmeyin :)
Herkes nerede ya kimse menü yazmadı mı bugün yoksa ben mi gözden kaçırdım acaba :/
Evet canım barda calışıyor garson olarak ama, iş saatlerinde alkol almaları yasak bende nerdeyse hergün yanındayım zaten öyle çok içmiyor, zaten hayalimiz düğünden sonra kendimize kadıköyde bi kahvecii açmak bakalım kısmet artık :)Afiyet olsun kollontaicim.
İyi yapmışsın güçlü olman gerekli. GAyet güzel yemişsin, hepsi de sağlıklı yiyecekler.
Aaa, sevgilin barda mı çalışıyor? Barmen deme sakın. Çok tehlikeli valla, insan alkolik olur çıkar.
Ben birazdan paylaşacağım. Biraz karışıktı günüm öğleden sonra da.
Üzülme canım ya arada öyle kaçamak oluyor maalesefŞunu dıyorduk bugun bende gun vardı cılgın ıkramlarım vardı ve ev sahıbıyım dıye bahane uydurup hepsınden yedım onu dıyorduk koca kafa servey. Bugun verdıgını gerı al goreyım senı ama herkes cok vermişsın dedı napayımmmmm soz dengeleyecegım hem aksam yemek yemedım ıkramlardan yıyecem dıye
Menün güzel olmuş hedefcim afiyet olsun :))Menümü paylaşayım kızlar.
Spor: 8000 adım
Su: 2.5 litre
Evet canım barda calışıyor garson olarak ama, iş saatlerinde alkol almaları yasak bende nerdeyse hergün yanındayım zaten öyle çok içmiyor, zaten hayalimiz düğünden sonra kendimize kadıköyde bi kahvecii açmak bakalım kısmet artık :)
Şunu dıyorduk bugun bende gun vardı cılgın ıkramlarım vardı ve ev sahıbıyım dıye bahane uydurup hepsınden yedım onu dıyorduk koca kafa servey. Bugun verdıgını gerı al goreyım senı ama herkes cok vermişsın dedı napayımmmmm soz dengeleyecegım hem aksam yemek yemedım ıkramlardan yıyecem dıye
Menün güzel olmuş hedefcim afiyet olsun :))
Alkolizme şiddetle karşı koyan biriyim aslında, babamı yakın zamanda alkol yüzünden kaybettim maalesefTeşekkür ediyorum Kollontaicim. Jillian Michaels'in kitabını okuyorum. O kadar güzel yazmış ki, önümüzdeki hafta bazı noktaları sizinle de paylaşırım. Sanırım çok etkileyecek beni.
Alkolizme şiddetle karşı koyan biriyim aslında, babamı yakın zamanda alkol yüzünden kaybettim maalesef(
insan geleceğe umutla bakıyor hayallerinolfukça canım, bi dükkan iki bisiklet emeklilikte bi tekne bu da bizim küçük dünyamız :))
Jillianla ilgili bilgi verirsen çok sevinirim canım biliyosun elimden geldikçe yapıyorum :)
Vereceğiniz her cezaya razıyım. bu saatte ekmek arası patates yedim bol ketçap mayonezle bu hafta hiç yemesem cezamı ancak bulurum heralde((
Vereceğiniz her cezaya razıyım. bu saatte ekmek arası patates yedim bol ketçap mayonezle bu hafta hiç yemesem cezamı ancak bulurum heralde((
ne oldu serveyim sana eskiden ağzına koymazdınŞunu dıyorduk bugun bende gun vardı cılgın ıkramlarım vardı ve ev sahıbıyım dıye bahane uydurup hepsınden yedım onu dıyorduk koca kafa servey. Bugun verdıgını gerı al goreyım senı ama herkes cok vermişsın dedı napayımmmmm soz dengeleyecegım hem aksam yemek yemedım ıkramlardan yıyecem dıye
hoşgeldin canım haftasonları biraz sakin olur takım ben takım kaptanıyım 43 yaşındayım 2 erkek çocuk annesiyım benimde kilolar doğumdan kalmıştı hedef kg ma geldim ama biraz daha aşağıya inmek istiyorumkızlar selamlar. grubunuza davet edildim.
kısaca kendimden bahsedeyim. 88 liyim. 175 boyunda ve sanırım 74 kg yum. 5 çocuk annesiyim. üniversite(örgün) 3. sınıf öğrencisiyim.
yıllardır hamilelik ve abur cubur düşkünlüğü yüzünden bu kilolara geldim. şimdi de vermeye çalışıyorum
her hamilelik sonrası diyet yapmaya ve sıkılaşmaya çalışmaktan bıktım. tabi çocuklar da yordu. psikolojik olarak bitik durumdayım.
acil bi şekilde 63kg olmak istiyorum. sonrasında da 60...
yardımcı olursanız çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?