- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.801
canım kaç gün oldu başlayalı 5-6 gün sürüyor genelde ilaçların etkisini göstermesi
Ya ben ilaclara pek guvenemiyorum.
Daha bu sabah başladım kaptanim ama bir etki ederse yaşarım resmen.
Çok geçmiş iyiymiş Burcucuk. Umarım bende de aynı olur. Gündüz uykum yok ama iş olduğundan. Yoksa uyumasam bile bütün gün yatakta kalabilirim. Evet sabahları tok karnına başladım.eşim geçen hafta başladı o ilaca.
2. gün gündüz uykusunu tamamen kesti neredeyse. kendisini daha enerjik hissettiğini söylüyor. sabahları içiyorsun değil mi?
rakibem zayıflama ilacı değil o. çok uyuyanlara veriliyor uykusunu kessin diye...
bu arada senin kilolar ne alemde?
beni geçemedin bak:)
ya ben seni nasil gecebilirim ki, harikasin sen :)
Ama artik tatillerim bitti, bu yaza 54 kilo GIRILECEK ! :)
inşallah rakibem.
benim de öncelikli hedefim 55 olmak. 52 olabilsem tam süper olur.
bu arada artık 40 beden eteklerim bana geniş oluyor, çok mutluyum
inşallah rakibem.
benim de öncelikli hedefim 55 olmak. 52 olabilsem tam süper olur.
bu arada artık 40 beden eteklerim bana geniş oluyor, çok mutluyum
hedefcim eşim bir dünya antidepresan kullanıyor günde 3 kere.
onun uykusunu bile kesti, seninkini hayli hayli keser...
Ya ben 36yim mesela ama 36nin ust limitindeyim bazen alt kismim 38, 36nin alt limiti olmak istiyorum ama 34 degil mesela :)
Zayiflayacagiz merak etme, yaz da geldi benim baya istahim kesildi acikcasi :)
canım ben kaçırdım final haftası deyince sen 5 çocukla bi de üniversitede mi okuyormun maşallah sanaselam kızlar. üzgünüm iki gündür pek giremedim. final haftası, ev işleri, çocuklar.... h.sonu pek dikkat etmedim açıkçası. ama bugün en azından şu ana kadar iyi gittim. inşallah bozmam. şimdi tekrar derse başlamam lazım, ufaklığı anneme bıraktım yine. vaktimi boşa harcamayım
selam kızlar. üzgünüm iki gündür pek giremedim. final haftası, ev işleri, çocuklar.... h.sonu pek dikkat etmedim açıkçası. ama bugün en azından şu ana kadar iyi gittim. inşallah bozmam. şimdi tekrar derse başlamam lazım, ufaklığı anneme bıraktım yine. vaktimi boşa harcamayım
eşimin aklına uyup başladım canım şimdi de bırakmak istemiyorum 1 senem kaldıcanım ben kaçırdım final haftası deyince sen 5 çocukla bi de üniversitede mi okuyormun maşallah sana
aslında yemek yemeğe hep vaktim var benimAslinda kosturmacadan yemek yemeye pek vakit bulamamak da guzel olsa gerek :)
maşallah yaa çok güzel devam et sakın bırakmaeşimin aklına uyup başladım canım şimdi de bırakmak istemiyorum 1 senem kaldı
aslında yemek yemeğe hep vaktim var benimkendimi çok çok çoooook zorluyorum yememek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?