Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım cok keyifli ve guzel gecti, anneannesi de gemisti, eve bir suru esya getirdiler, annesi yeni camasır makinesi falan aldı yuzukleri de aldık :) nisanlıgı halledicem bu haftada, keyfim yerinde yani

Allah tamamınaerdirsin canım.. Mutluluğun hiç bozulmasın inşallah

Günaydın kızlaaaaaar, ayran detoksunun ilk gün sonucunu açıklıyorum -900gr fena değil ne dersiniz?????

Süper

Evveeeeet. Hihhooooyyyttt ayran detoksu yatım metabolizmam durdu sanıyodum amaaaa durmamııışşşş

Acaba her hafta 2 gün yapılsa işe yarar mı ki

Keh keh güzel fikirmiş. Ama pirinç lapası yapabiliriz. O haftada 1 yapılabiliyormuş..

pirinç bana yasak da
ben 122 kilo olduğum için neredeyse 70 i ikiye katlayacağım ben haftada 1 yababilirim kanımca

ya gerçekten çarşamba günü grup içi bir kilo bildirimi toplantısı yapıp acil durum yönetimine geçebiliriz kriz merkezi gibi

canım cok keyifli ve guzel gecti, anneannesi de gemisti, eve bir suru esya getirdiler, annesi yeni camasır makinesi falan aldı yuzukleri de aldık :) nisanlıgı halledicem bu haftada, keyfim yerinde yani

Kollontaicim çok sevindim.
Şu zamanlarını sorunlu yaşayan pek çok kişi var.
Keyifli, için rahat bir şekilde halledecek olman çok güzel.
Yüzükleriniz nasıl oldu?
Ne meraklıyım yahu.

Günaydın kızlaaaaaar, ayran detoksunun ilk gün sonucunu açıklıyorum -900gr fena değil ne dersiniz?????

GAyet güzel gitmiş muskacım.

Gunaydiin,

Valla ben butun hafta tartilmadim bakalim yarin sonucum ne olacak :)

Menulerim hep iyiydi ama spor yapamadim hic, malum hastayim biliyorsunuz :)

Bugun dikkat kizlar :)

Hastalıktan gider blanchecim hiç birşeyden gitmese rahat ol sen.

günaydınlarrr
kızlar sabahın köründe migrenim tuttu pek keyfim yok müsait olunca yazarım tekrar

Kaptanım çok geçmiş olsun.
Ben çantamda mutlaka nane yağı bulundururum.
Migrenin ne zaman tutacağı belli olmuyor malum.
Normalde evde gözlerimin altına sürerim, şakaklarıma masaj yaparım ama dışarıda kokkuyorum ve baş parmakla işaret parmağı arasındaki bölüme masaj yapıyorum.
Kendini daha iyi hissettiriyor.

ya şeyden sordum. baktık işler kötü gidiyor takımca toplu olarak çarşamba-perşembe bi ayran detoksu patlatır toparlardık cuma gününe

İmseval, bu kürler ilk yapıldığında güzel kilo verdiyor ama verdirdiği ödem olduğu için kısa süreli aralıklarda da vücutta su fazlası pek olmayınca ciddi sonuçlar alınmıyor.

Mrb kızlar.
Bugünkü menu
Sabah 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 1 salatalık, 1 domates, 2 bardak şekersiz çay
Ara 1 sade kahve, 10 fındık
Öğlen 1 haşlanmış yumurta, 4 yaprak marul, 1 salatalık, 2 dilim ekmek
Ara 1 yeşil elma, 1 soda
Aksam 1 yeşil elma, 1 kase yogurt

Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş

Bi an önce diyete başlayıp menülerimi paylaşmak istiyorum.. Çok değil 24 saatten az kaldı çok heyecanlıyım

Çok dar olduğu için giyemedigim gomleklerimi tekrar giyebiliyorum, cok mutluyum

Ne kadar güzel bir his değil mi?
Ben denedim de 1-2 gün önce ı-ıh
Sonra onları kaldırdım en üstlere.
Dedim 6-7 kilo verince tekrar indireyim.

Bi an önce diyete başlayıp menülerimi paylaşmak istiyorum.. Çok değil 24 saatten az kaldı çok heyecanlıyım

Neden başlamadın imseval?

Ne kadar güzel bir his değil mi?
Ben denedim de 1-2 gün önce ı-ıh
Sonra onları kaldırdım en üstlere.
Dedim 6-7 kilo verince tekrar indireyim.

Neden başlamadın imseval?

Cuma günü başlamak istedim ne bileyim? Başlangıç günüm cuma olsun istedim

Canım çokta yapmamak lazım bence bende 3 ay 1hafta önce tam 114,8 kg idim bu ilk detoksum düşün artık.

Çok dar olduğu için giyemedigim gomleklerimi tekrar giyebiliyorum, cok mutluyum
Ahhh o duygu harikadır. bende başladım gelmeyenleri giymeye. Her beden kıyafetim varmış maşallah kilo aldıkça büyük beden almışım ay nekızıyorum kendime beden büyüyünce zayıflayacağıma gidip bi büyüğünü almışım.

Valla benim ömrüm kilolu geçti belki sizin gibi verebilir miyim öyle bilmiyorum

6 kilo doğmuşum ben ya ben daha napayım

Valla benim ömrüm kilolu geçti belki sizin gibi verebilir miyim öyle bilmiyorum

6 kilo doğmuşum ben ya ben daha napayım
Tabiki verirsin ben ilk başta yediklerimi yalansız yazmaya başladım bir deftere diyete başlamadan. anaaam bir baktım az yediğimi sanarken dünyayı yiyomuşum önce yazmaya utandığımdan (bide yaz yaz bitmiyodu) azaltmaya başladım. sonra kalori saydım, sonra karbonhitrat saydım. detoks bitsin yine kb sayacam çünkü tam bir tavuk ve yumurta manyağıyım en kolay onu yaıyorum yani

tatlım yaa bu güzel fikir aslında bunu önümüzdeki hafta masaya yatıralım
bende de 4head diye bi ilaç var mentollü alnıma sürünce biraz rahatlatıyor ama benim malum regliye dayalı migren ya başında ya sonunda tutar çekecem başka yolu yok
bu öğlen hava yağışlı olunca 4,5 km yürüyebildim 5 e tamamlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…