- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.381
Uuuuuf geçmiş olsun. çörekotu yağı başağrılarına birebirdir, migrenede iyi gelir belki biraz yağla ov istersen.günaydınlarrr
kızlar sabahın köründe migrenim tuttu pek keyfim yok müsait olunca yazarım tekrar
evde olsam iyi olurda işyerindeyim şimdi i,dare edecem bişekildeUuuuuf geçmiş olsun. çörekotu yağı başağrılarına birebirdir, migrenede iyi gelir belki biraz yağla ov istersen.
canım cok keyifli ve guzel gecti, anneannesi de gemisti, eve bir suru esya getirdiler, annesi yeni camasır makinesi falan aldı yuzukleri de aldık :) nisanlıgı halledicem bu haftada, keyfim yerinde yani
Günaydın kızlaaaaaar, ayran detoksunun ilk gün sonucunu açıklıyorum -900gr fena değil ne dersiniz?????
Evveeeeet. Hihhooooyyyttt ayran detoksu yatım metabolizmam durdu sanıyodum amaaaa durmamııışşşş
Canım 70 kg üstü için ayda 2 kere diyolar. Bilmiyomki bakalım yarın sabah kaç olacam bugün 2. günüm.Allah tamamınaerdirsin canım.. Mutluluğun hiç bozulmasın inşallah
Süper
Acaba her hafta 2 gün yapılsa işe yarar mı ki
Canım 70 kg üstü için ayda 2 kere diyolar. Bilmiyomki bakalım yarın sabah kaç olacam bugün 2. günüm.
ya şeyden sordum. baktık işler kötü gidiyor takımca toplu olarak çarşamba-perşembe bi ayran detoksu patlatır toparlardık cuma gününe
Keh keh güzel fikirmiş. Ama pirinç lapası yapabiliriz. O haftada 1 yapılabiliyormuş..
canım cok keyifli ve guzel gecti, anneannesi de gemisti, eve bir suru esya getirdiler, annesi yeni camasır makinesi falan aldı yuzukleri de aldık :) nisanlıgı halledicem bu haftada, keyfim yerinde yani
Günaydın kızlaaaaaar, ayran detoksunun ilk gün sonucunu açıklıyorum -900gr fena değil ne dersiniz?????
Gunaydiin,
Valla ben butun hafta tartilmadim bakalim yarin sonucum ne olacak :)
Menulerim hep iyiydi ama spor yapamadim hic, malum hastayim biliyorsunuz :)
Bugun dikkat kizlar :)
günaydınlarrr
kızlar sabahın köründe migrenim tuttu pek keyfim yok müsait olunca yazarım tekrar
ya şeyden sordum. baktık işler kötü gidiyor takımca toplu olarak çarşamba-perşembe bi ayran detoksu patlatır toparlardık cuma gününe
Çok dar olduğu için giyemedigim gomleklerimi tekrar giyebiliyorum, cok mutluyum
Çok dar olduğu için giyemedigim gomleklerimi tekrar giyebiliyorum, cok mutluyum
Bi an önce diyete başlayıp menülerimi paylaşmak istiyorum.. Çok değil 24 saatten az kaldıçok heyecanlıyım
Ne kadar güzel bir his değil mi?
Ben denedim de 1-2 gün önce ı-ıh
Sonra onları kaldırdım en üstlere.
Dedim 6-7 kilo verince tekrar indireyim.
Neden başlamadın imseval?
Canım çokta yapmamak lazım bence bende 3 ay 1hafta önce tam 114,8 kg idim bu ilk detoksum düşün artık.pirinç bana yasak da
ben 122 kilo olduğum için neredeyse 70 i ikiye katlayacağım ben haftada 1 yababilirim kanımca
ya gerçekten çarşamba günü grup içi bir kilo bildirimi toplantısı yapıp acil durum yönetimine geçebilirizkriz merkezi gibi
Ahhh o duygu harikadır. bende başladım gelmeyenleri giymeye. Her beden kıyafetim varmış maşallah kilo aldıkça büyük beden almışım ay nekızıyorum kendime beden büyüyünce zayıflayacağıma gidip bi büyüğünü almışım.Çok dar olduğu için giyemedigim gomleklerimi tekrar giyebiliyorum, cok mutluyum
Canım çokta yapmamak lazım bence bende 3 ay 1hafta önce tam 114,8 kg idim bu ilk detoksum düşün artık.
Tabiki verirsin ben ilk başta yediklerimi yalansız yazmaya başladım bir deftere diyete başlamadan. anaaam bir baktım az yediğimi sanarken dünyayı yiyomuşum önce yazmaya utandığımdan (bide yaz yaz bitmiyodu) azaltmaya başladım. sonra kalori saydım, sonra karbonhitrat saydım. detoks bitsin yine kb sayacam çünkü tam bir tavuk ve yumurta manyağıyım en kolay onu yaıyorum yaniValla benim ömrüm kilolu geçti belki sizin gibi verebilir miyim öyle bilmiyorum
6 kilo doğmuşum ben ya ben daha napayım
tatlım yaa bu güzel fikir aslında bunu önümüzdeki hafta masaya yatıralımpirinç bana yasak da
ben 122 kilo olduğum için neredeyse 70 i ikiye katlayacağım ben haftada 1 yababilirim kanımca
ya gerçekten çarşamba günü grup içi bir kilo bildirimi toplantısı yapıp acil durum yönetimine geçebilirizkriz merkezi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?