Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunku menum
sabah
patatesli yumurta
5 dilim tam bugday ekmegi
zeytin
peynir
domates
ara
5 tane kabaklı mucver
aksam
5 tane kabaklı mucver
su 1.5 lt
spor yok
canım ev taşıma ve nişan telaşı ile iyi kg veriyorsun da 5 dilim ekmek kahvaltıda biraz fazla olmuş
hedef cim kenwood un bi modeli alalı 4-5 sene olmuştu yarın netten bakıp tam söyleyim

Arkadaşlar kusura bakmayın bugün pek aktif olamıyorum.. Balıkesirden kardeşim geldi de evde o, iş yerinde seçim telaşı.. telefona yüklicem şimdi kk yı

ben cumadan sonra başlicam diyete, tam cuma başlangıç olsun diye

menülerim çok iyi güzel dikkat edilen menüler değil ama isterseniz yine de paylaşırım, gerçi şurda cumaya ne kaldı

Sabah
1 bardak süt
1 kruvasan

öğlen
köz patlıcan biber domates soğan sarımsak salatası
yanında 3-4 dilim ekmek yemişimdir

akşamüstü
dondurma (marka model yazmiyim hiç)

akşam
fırında patates tavuk
1 dilim ekmek

biraz önce de çay içtim iki bardak tek şekerli (ama başlayınca şekeri tamamen kesicem)

bu ka

canım ev taşıma ve nişan telaşı ile iyi kg veriyorsun da 5 dilim ekmek kahvaltıda biraz fazla olmuş
hedef cim kenwood un bi modeli alalı 4-5 sene olmuştu yarın netten bakıp tam söyleyim
biliyorum kaptanım normalde 2 dilimin ustune cıkmamaya calısıyorum, annem ye yavrum ye diye diye yedirdi bir daha olmaz

günaydınnnn kızlar bugünkü menüm
11:00 2 yumurta, 1dl tb ekmek, domates, kıvırcık, salatalık, kk peynir, 2 hurma
aralarda: 750 gr yoğurt, 10 hurma, 10 ceviz, 15 badem (emin değilim akşama kadar atıştırdım. yaklaşık)
17:00 mercimek çorbası, 2 küçük dolma (az yemeğe alışmışım o kadar ağır geldi ki anlatamam. aslında aralarda yediğim şeyler çok fazlaydı farkındayım; çok acıkmıştım, biraz da gergindim. zararlı olmasın diye onları yedim. dolma yemezdim akşam yemeğinde ama sadece çorbayla duramazdım. yemekte börek de vardı almadım)
21:00 1 lokma dondurma (çocuklar yerken aldım)
3lt su, 1 saat yürüyüş

günaydın kızlarr
dünkü menüm
sabah
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
ara bir hurma iki erik
öğlen 4 sarma 2 kaşık kısır kabak salatası
akşam
1 er domates salatalık 1kk peynir 1 dilim ekmek
2 erik biraz kiraz :)
2 lt su
yarım saat yürüyüş

Kolay gelsin zor evreler dimi?? Ben şanslıydım ikisinide babaannemiz alıştırdı bez bırakmaya,biberon bırakmaya, emzik bırakmaya nasıl ödüyceksem o kadıncağızın hakkını

günaydınlarrr
kızlar sabahın köründe migrenim tuttu pek keyfim yok müsait olunca yazarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…