- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.361
kızlaaaaar annem mustakbel annem herkesler gitti, ben geldiiiimtardıda 62.9 gormenin mutlulugunu yasıyorum :) diyet spor yok sadece dikkatli yemeye calısıyorum menulerimi yazarım yine
canım ev taşıma ve nişan telaşı ile iyi kg veriyorsun da 5 dilim ekmek kahvaltıda biraz fazla olmuşbugunku menum
sabah
patatesli yumurta
5 dilim tam bugday ekmegi
zeytin
peynir
domates
ara
5 tane kabaklı mucver
aksam
5 tane kabaklı mucver
su 1.5 lt
spor yok
canım ev taşıma ve nişan telaşı ile iyi kg veriyorsun da 5 dilim ekmek kahvaltıda biraz fazla olmuş
hedef cim kenwood un bi modeli alalı 4-5 sene olmuştu yarın netten bakıp tam söyleyim
biliyorum kaptanım normalde 2 dilimin ustune cıkmamaya calısıyorum, annem ye yavrum ye diye diye yedirdicanım ev taşıma ve nişan telaşı ile iyi kg veriyorsun da 5 dilim ekmek kahvaltıda biraz fazla olmuş
hedef cim kenwood un bi modeli alalı 4-5 sene olmuştu yarın netten bakıp tam söyleyim
canım cok keyifli ve guzel gecti, anneannesi de gemisti, eve bir suru esya getirdiler, annesi yeni camasır makinesi falan aldı yuzukleri de aldık :) nisanlıgı halledicem bu haftada, keyfim yerinde yaniKollontaicim nasıl geçti?
Havarileri bekliyoruz.
günaydın muska77 bir günde mi -900Günaydın kızlaaaaaar, ayran detoksunun ilk gün sonucunu açıklıyorum -900gr fena değil ne dersiniz?????
Evveeeeet. Hihhooooyyyttt ayran detoksu yatım metabolizmam durdu sanıyodum amaaaa durmamııışşşşgünaydın muska77 bir günde mi -900
Kolay gelsin zor evreler dimi?? Ben şanslıydım ikisinide babaannemiz alıştırdı bez bırakmaya,biberon bırakmaya, emzik bırakmaya nasıl ödüyceksem o kadıncağızın hakkınıGünaydın çıtır kızlar
Gece çok fazla uyandım Oğlumu bezden kestim çişe alıştırıyorum Gündüzü hallettik gece mesaisi yaptık biraz yen yeni açılıyorum o da hala uyuyor bugün saat 10 da Zumba dersim vardı yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?