- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.401
Valla benim ömrüm kilolu geçti belki sizin gibi verebilir miyim öyle bilmiyorum
6 kilo doğmuşum ben ya ben daha napayım
imseval cim muska bak ne güzel gelmiş 114 lerde 94 lere sende geleceksin tatlım 6 kg doğdun tamam ama bu hep kilolu olacağın anlamına gelmez sağlık açısından da çok önemli kilo verdikçe bak sağlığın nasıl güzel düzelecekTabiki verirsin ben ilk başta yediklerimi yalansız yazmaya başladım bir deftere diyete başlamadan. anaaam bir baktım az yediğimi sanarken dünyayı yiyomuşum önce yazmaya utandığımdan (bide yaz yaz bitmiyodu) azaltmaya başladım. sonra kalori saydım, sonra karbonhitrat saydım. detoks bitsin yine kb sayacam çünkü tam bir tavuk ve yumurta manyağıyım en kolay onu yaıyorum yani
Hemde nasıl düzeliyor bir bilseniz10 dk yürüyünce bel ağrısından oturma ihtiyacı hissederdim kırılırdı belim şimdi her gün 45dk. kesintisiz yürüyüp 5 kat merdiven çıkıyorum eve yinede ağrımıyor belim.imseval cim muska bak ne güzel gelmiş 114 lerde 94 lere sende geleceksin tatlım 6 kg doğdun tamam ama bu hep kilolu olacağın anlamına gelmez sağlık açısından da çok önemli kilo verdikçe bak sağlığın nasıl güzel düzelecek
Tabiki verirsin ben ilk başta yediklerimi yalansız yazmaya başladım bir deftere diyete başlamadan. anaaam bir baktım az yediğimi sanarken dünyayı yiyomuşum önce yazmaya utandığımdan (bide yaz yaz bitmiyodu) azaltmaya başladım. sonra kalori saydım, sonra karbonhitrat saydım. detoks bitsin yine kb sayacam çünkü tam bir tavuk ve yumurta manyağıyım en kolay onu yaıyorum yani
imseval cim muska bak ne güzel gelmiş 114 lerde 94 lere sende geleceksin tatlım 6 kg doğdun tamam ama bu hep kilolu olacağın anlamına gelmez sağlık açısından da çok önemli kilo verdikçe bak sağlığın nasıl güzel düzelecek
Hemde nasıl düzeliyor bir bilseniz10 dk yürüyünce bel ağrısından oturma ihtiyacı hissederdim kırılırdı belim şimdi her gün 45dk. kesintisiz yürüyüp 5 kat merdiven çıkıyorum eve yinede ağrımıyor belim.
ben odeftere hala yazıyorum canım alışkanlık oldu. oher günün üzerinede osabahki kilomu yazıyorum veriyosam gaz oluyo vermediysem ümit artıdaysam pişmanlık. ayrıca bende yeşillik çok yerim tavuğun balığın yanında protein diyeti değil karbonhidrat kısıtlaması yapıyorum açıkcası...Evet ben de protein ağırlıklı diyet yapıcam ama emzirdiğim için az buçuk yeşil yapraklı sebzelerden eklicem diyetime biraz verdikten sonra da sebzeleri eklerim.. Dukan'ın biraz modifiye edilmişi yani.. Yarın başlıyorumAllah utandırmasın
Ben de bi ara öyle yediklerimi yazayım dedim bi akşam allahım yaz yaz bitmiyorşimdi gülüyorum ağlanacak halime.. İnşallah bu sefer muvaffak olurum.
11 aylık bir kızım var.. İnşallah arasını çok açmadan bir çocuk daha istiyorum. Hamile kalmadan kilolarımı vermem gerekiyor artık. Burdan dönüş yok
İnşallah kaptanım ya.. O kadar heyecanlıyım ki kalbim küt küt atıyor.. Sabahtan beri before-after lara bakıyorum
Yap tabi ben otururken bile hiçbişey yapamazsam bacaklarımı sallarım hareket harekettirBenim de evim 7. katta.. Kayın validemin de 6.. Ben de yarından itibaren bu sıcakta da olsa merdiven çıkmaya başlıyorum.. Spor yapma olanağım yok.. Bi yürüyüş bi de merdiveni ekleyebilirim anca.. Bi de biraz verdikten sonra mekik çekerim sabahları o kadar.
Anladım, son gün diye ne bulursan yeme de :)Cuma günü başlamak istedim ne bileyim? Başlangıç günüm cuma olsun istedim
Valla benim ömrüm kilolu geçti belki sizin gibi verebilir miyim öyle bilmiyorum
6 kilo doğmuşum ben ya ben daha napayım
Listemi yazıp çıkayım bari kimsecikler yok.
Sabah: 2dilim t.b.ekmek+yumurta+peynir+1 küçükkurupasta
10-12-14-16-18 ayranaşı
baybay kızlaaar
canım bence spor olarak sadece şu ara yürüyüş yap mekik olayına 100 ün altına düşünce başlarsın zorlama kendini birden yürüyüş en güzeli ben öğlen tatillerini kendime ayırdım yapabildiğim tek spor yürüyüş öğlenleri 5 km yürümeye çalışıyorum inan çok faydası oluyor sende dene ilk günler çok zorlanacaksın 1-2 km ile başla günde 20 dk yürümeye çalış sonrasında yavaş yavaş artırırsınBenim de evim 7. katta.. Kayın validemin de 6.. Ben de yarından itibaren bu sıcakta da olsa merdiven çıkmaya başlıyorum.. Spor yapma olanağım yok.. Bi yürüyüş bi de merdiveni ekleyebilirim anca.. Bi de biraz verdikten sonra mekik çekerim sabahları o kadar.
sakın haa otur dersine çalış deüilse çocukların gelip seni çalıştırmayacağınu düşünya üstümde acayip bi mutsuzluk, yeme isteği, ders çalışamama var. kızım annemde, ben bilgisayar başından kalkamıyorum. gidip yemeklere saldırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?