Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hedef38beden :) İngilizce ögretmenligi yada Kore dili edebiyatı insallahhh olurr

Ahh, o Korelilerin dili yok mu bayılıyorum resmen.
Benim eşimin gözleri de aynen onlarınki gibi çekik çekik.
Herhalde o nedenle pek sempatim var.

Mikrodalga demek, bunu hiç duymamıştım kaptanım teşekkürler.
Tartıldın mı hiç tartı ne diyor?

bu arada öğleyin gene 5.5 km yürüdüm sabahleyin çocukların okuluna gittiğim için yazamamıştım şimdi işyerine geldim öğle yemeği olarak naneli ayran içiyorum

Oh maşallah ne güzel olmuş yürüyüş.
Ayran da süper.

canım cuma gün 65,7 idi bursaya gittik pazar gün regli oldum ptesi sabah 68 rakamını gördüm salı sabah 66,9 bu sabah da 66,5 bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek regli şişliği de henüz tam geçmedi

Valla ben bu sabah 96 ile uyanınca hoooop dedim ve ayran detoksuna başladım şu ana kadar iyi gidiyo bakalım yarın sabah fark olacakmı yoksa benim metabolizma çöktümü????

toplight mikrodalgada patlıcanı nasıl hangi devrede kaç dakikada pişiriyorsun canım.. benim için hazine kadar değerli bir bilgi de kendisi hatta mantar için de önerin olursa seve seve dinlerim

canım cuma gün 65,7 idi bursaya gittik pazar gün regli oldum ptesi sabah 68 rakamını gördüm salı sabah 66,9 bu sabah da 66,5 bakalım cumaya kadar ne kadar gidecek regli şişliği de henüz tam geçmedi

Cumaya kadar o da gider kaptanım. Hem ödem hem de şişliği yok etmiş olursun eksileri görürsün.

toplight mikrodalgada patlıcanı nasıl hangi devrede kaç dakikada pişiriyorsun canım.. benim için hazine kadar değerli bir bilgi de kendisi hatta mantar için de önerin olursa seve seve dinlerim
Mantar için benim nacizane önerim olabilir. Mantarları kendi suyuyla yğsız kavur 1domates rendele üzerine tavukları mantar büyüklüğünde doğrayıp üzerine koy baharat ekle ve kısık ateşte pişir hem çok hafif hemde çok lezzetli oluyor. Seversen içine 1diş sarımsak doğrayabilirsin...

Mrb kızlar
Bugünkü menu
Sabah 2 dilim ekmek arasına 1 kk peynir, 1 salatalık, 1 domates, 1 açık şekersiz çay
Ara 1 sade kahve, 1 soda
Öğlen 1 dilim ekmek, 1 kase mercimek çorbası, 1 bardak ayran
Ara 5 çilek, 3 kırmızı dut, 2 kaşık yoğurt
Aksam 1 yeşil elma

Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş

canım benim mikrodalga kenwood un digital olanlarından 30 sn lik süreleri var tam kaç derece bilmiyorum ısıtma yaptığım 30 sn lik süreyi patlıcanın üzerine çizik atıyorum 2-3 dk yemek ısıtırmış gibi koyuyorum yumuşayınca alıyorum bi dahakine net bakayım kaç dk yaptığıma mantarı genelde pizza tavası var onda ızagara gibi yapıyorum köftenin yanında falan güzel oluyor
bu akşam balık var sabah deepfrezeden çıkardım da yarın akşama mantarlı tavuk yapacaktım netten tarif bakıp bu şekilde yapayım muska cım

Sarımsakla daha güzel oluyo kaptanım pişince kokmuyodaa

Bu arada ben takımın yüz karası olacam herhalde bu sabah 96 çıktım yaaa ama ayran detoksuna başladım bakalım

Kaptanım hangi modelini kullanıyorsun ve memnun musun?
Internet ten alacağım ama seçemedim.

İlk menü bildirimimle sizlerleyim :) hepinizden yorum bekliyorum söyleyinki yanlısım varsa düzelteyim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim köy peyniri
1 domates 1 salatalık 1 biber
1 dlim tam buğday ekmeği
1 bardak cay

Öğlen
3 ceviz
2 kuru kayısı
1 bardak nescafe

Aksam
1 kase mercimek çorbası
4 adet yaprak sarma
1 kase yoğurt
1 dilim normal ekmek

Şuan 1 lt su yatana kadar 2 ye tamamlıcam
Spor yapmadm

:)

oncelikle hosgeldin, menun gayet guzel olmus bence, tek onerim normal ekmek yerine aksam da tam bugday yiyebilirsin

kızlaaaaar annem mustakbel annem herkesler gitti, ben geldiiiim tardıda 62.9 gormenin mutlulugunu yasıyorum :) diyet spor yok sadece dikkatli yemeye calısıyorum menulerimi yazarım yine

bugunku menum
sabah
patatesli yumurta
5 dilim tam bugday ekmegi
zeytin
peynir
domates
ara
5 tane kabaklı mucver
aksam
5 tane kabaklı mucver
su 1.5 lt
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…