- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.521
Sağol tatlım sana çok özendim 100 kere vaaauv maşallah vallacok gecmis olsun muskacım
Heh heh keşke tartı günü bugün olsaydı dimi? bende 93,9 çıktımdahedef38beden canım bugun yaptıktan sonra haberlesiriz ben yazarım buraya kac yaptıgımı bu arada sabah tartıda 61.6 cıktım :))
afiyet olsun guzel menu olmus canım :)Tatlışlar ben çıkmak zorundayım Bugün birdaha giremem büyük ihtimal. O yüzden listeeyi yazayım.
Sabah: 2 dilimkızarmış t.b.ekmeği+sucuklu yumurta+2 kuru pasta (küçücük)
Ara 2-3 salatalık
Akşam: Dünkü tavuklu pilav-lapa karışımını sevdim Ondan yapacam yine+2kaşık yoğurt
Görüşürüüüüz.
Teşekkür ederim çok zor bir hastalık tek ilacın kortizon olunca ve sanada ölümcül yan etkiler yaptığı için doktor sadece ağrı kesici veriyorsa kışlar eziyet oluyor. Onun için yaz mevsimini çok seviyorum...
hedef38beden canım bugun yaptıktan sonra haberlesiriz ben yazarım buraya kac yaptıgımı bu arada sabah tartıda 61.6 cıktım :))
muskacım geçmiş olsun
hedef toparlayalım yarından itibaren.
ben misafir bekliyorum hala. 1 saat önce köprüyü geçmişler. bi kek yaptım gerisi hazır. yetiştiremedim çocuklarla temizlik falan
zorlama o zman canım hicKortizon kullanmıyorsun değil mi muskacım?
Onun da yan etkileri ne kadar fena.
Sürekli olan bir ağrı hayat kalitesini nasıl da düşürüyordur. Tedavisi falan var mı? Çok üzüldüm cidden ya.
Kollontaicim, 5 tane yaptım ama baktım acıyı hissedecek gibiyim bıraktım hemen.
Çünkü ağrı olması demek benim en az 15-20 gün bisiklete binememem anlamına geliyor.
Acaba biz cuma stresinden mi fazla çıkıyoruz?
Toparlandım bugün ben 88'cim.
Yurt dışında mıydın sen? Saatten dolayı sordum.
sevindim hedefcim :) yok canım. geç geldiler. az önce gittilerToparlandım bugün ben 88'cim.
Yurt dışında mıydın sen? Saatten dolayı sordum.
zorlama o zman canım hic
bende 100 squat 100 mekik yaptım, ama jillian yapamadım hic
ben yarın sandıkta olucam
herkese iyi geceler
sevindim hedefcim :) yok canım. geç geldiler. az önce gittiler
geç oldu diye gelmek istemediler zaten de, ben evi toplamış bulundum. zor oluyor 5 çocukla toplamak. :)Saati görünce şaşırdım 88'licim.
Tatlım ben spor olarak yürüyüş yapıyorum sadece, fırsat buldukça parktaki spor aletleriyle çalışıyorum. Ama şimdi ip atlamayıda düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?