Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlışlar ben çıkmak zorundayım Bugün birdaha giremem büyük ihtimal. O yüzden listeeyi yazayım.
Sabah: 2 dilimkızarmış t.b.ekmeği+sucuklu yumurta+2 kuru pasta (küçücük)
Ara 2-3 salatalık
Akşam: Dünkü tavuklu pilav-lapa karışımını sevdim Ondan yapacam yine+2kaşık yoğurt
Görüşürüüüüz.

afiyet olsun guzel menu olmus canım :)

kızlar dun aksam bisey yemedim ama bu aksam yerim muhtemelen
sabah
1 yumurtadan sucuklu yumurta
3 dilim cavdar ekmegi (kucuk dilim)
kasar peynir 1 kk
yesil zeytin
domates
nescafe 3in1 yarım bardak
aksam
1 kase sutle nesquik gevrek
kalori 1173
su 2 lt
spor 100 squat
100 mekik

muskacım geçmiş olsun
hedef toparlayalım yarından itibaren.
ben misafir bekliyorum hala. 1 saat önce köprüyü geçmişler. bi kek yaptım gerisi hazır. yetiştiremedim çocuklarla temizlik falan

Kortizon kullanmıyorsun değil mi muskacım?
Onun da yan etkileri ne kadar fena.
Sürekli olan bir ağrı hayat kalitesini nasıl da düşürüyordur. Tedavisi falan var mı? Çok üzüldüm cidden ya.

hedef38beden canım bugun yaptıktan sonra haberlesiriz ben yazarım buraya kac yaptıgımı bu arada sabah tartıda 61.6 cıktım :))

Kollontaicim, 5 tane yaptım ama baktım acıyı hissedecek gibiyim bıraktım hemen.
Çünkü ağrı olması demek benim en az 15-20 gün bisiklete binememem anlamına geliyor.
Acaba biz cuma stresinden mi fazla çıkıyoruz?

muskacım geçmiş olsun
hedef toparlayalım yarından itibaren.
ben misafir bekliyorum hala. 1 saat önce köprüyü geçmişler. bi kek yaptım gerisi hazır. yetiştiremedim çocuklarla temizlik falan

Toparlandım bugün ben 88'cim.
Yurt dışında mıydın sen? Saatten dolayı sordum.

Herkese iyi geceler kızlar.
Yarının heyecanı var.
Tüm işlerimi ayarladım, yarın sandıkların açılmasını oturup rahatça izleriz.
Menümü de yazayım.

Sabah:
- 1 tane otlu krep
- 1 dilim peynir
-1 tane yumurta
- Domates-salata

Akşam:
- 3 yemek kaşığı kuru fasulye
- 6-7 dilim karpuz

Bu arada, çarşamba-perşembe için bir düşüncem var. Bir deneyeyim bakalım o günlerde menü yazmadan.
Sonuç olumlu olursa anlatırım.

zorlama o zman canım hic
bende 100 squat 100 mekik yaptım, ama jillian yapamadım hic
ben yarın sandıkta olucam
herkese iyi geceler

zorlama o zman canım hic
bende 100 squat 100 mekik yaptım, ama jillian yapamadım hic
ben yarın sandıkta olucam
herkese iyi geceler

Hiç yoktan iyidir Kollontaicim. Benden bugün spor yok.
Kolay gelsin yarın için. Biz de oralarda oluruz muhtemelen.

sevindim hedefcim :) yok canım. geç geldiler. az önce gittiler

Saati görünce şaşırdım 88'licim.

Tatlım ben spor olarak yürüyüş yapıyorum sadece, fırsat buldukça parktaki spor aletleriyle çalışıyorum. Ama şimdi ip atlamayıda düşünmüyor değilim.

ay ben de dün ip atlamayı düşündüm ya yürüyüşüme ip atlamayı da eklemeliyim muhakkak.. Dün pikniğe gittik de orada atladım biraz aklıma yattı yani

Kızlar dün sabah 7 de piknik için yola çıktım akşam 8 di eve geldiğimizde. Bebeği yıka yıkan evi toparla bebeği doyur yatır derken bildiğin uyumak falan değil ben resmen bayılmışım

Çok yoruldum yaa..

Bir de regl oldum Dukanın atağını başlamadan bıraktım reglim bitince başlayacağım.. Çünkü atak gibi güzel kilo verilen bir dönemi regl ile harcayamam

120.0 çıktım bu sabah -1,8 yani Cumaya kadar da hastalığım biter ama cumaya kadar ancak olduğum yerde sayarım ben

Neyse Cuma günü Dukan Atak Evresine başlarım, bi sonraki cuma da (3. cumam olacak) listeye gireceğimden böyle çok daha iyi oldu bence

dünün menüsünü gireyim çok iyi ya da kötü değil.. Sabah pikniğe gittik 100 kişilik bir organizasyon en az 30 çeşit hamur işi vardı.. Ben kahvaltıda peynir, jambon (2 dilim) iki haşlanmış yumurta, 3 parça haşlanmış patates, şekersiz çay ve 1 tane patatesli börek yedim

öğlene doğru anca yaptık zaten kahvaltıyı.. arada 1 avuç çekirdek yarım bardak gazoz içtim.. akşam üstü 3 gibi de 3 adet ızgara şiş 3 küçük parça da ızgara tavuk yedim.. ekmek, salata vs. yemedim bişey içmedim yanında.. Zaten çok kalabalıktı hiç keyifli değildi

Yemekten bi saat sonra ip atladım biraz bebeğim uyuyunca.. sonra bir bardak şekerli çay içtim saat 6-7 gibi..

Sonra eve geldik yukarıda dediklerimi yapıp bayılmışım zaten.. Kardeşimle dondurma söylemiştik o da uyumuş adam kapıyı çalmış çalmış gitmiş Neyseki tanıdık.. sabah aradığımda çemkirdi bana bakkal

O şekilde dondurmadan yırttım yani

dünkü menüm bu. Biraz karman çorman olduğu için hikayeli yazdım

Ya eskiden bu sitede gözlükleriyle kahve içen smiley vardı çok severdim onu ben çok kullanırdım o gitmiş ya
Eskiden bir sürü smiley vardı burada kaldırmışlar hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…