- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.741
bugun yuruyus yaptım canım eve gecince de squat mekik yapar yatarım kahvaltıyla kapadım dukkanı zaten, yarın sınavım yine cok yormak istemiyorum vucudumu :/Kollontaicim sen 60 kg halinde nereden yedin o kadar ekmeği?
Bak bir de nutella diyor.
Nişan yaklaşıyor bak. Gel bugün sporun dibine vuralım. 2 saat bisiklet hedefim ve arkadaşa ihtiyacım var.
Bi kase yoğurt ye bari tek öğün zarar vermesin sonra..ben geldiiiim, valla niye yedim bilmiyorum canımbende ama bugun kahvaltıyla kapattım tek ogun yani, eve gecicemaz sonrabspor yaparım biraz, daha hala sis hisswdiyorum kendimi
yok canım ben alıskınım tek ogune benim 70 kilo oldugum zaman sen yoktun takımda ben gunu bi kase corba yani 400 kaloriyle kapattıgımı biliyorumBi kase yoğurt ye bari tek öğün zarar vermesin sonra..
vaaaaaaaaauuuv bikase çorbaylamı? Çok zooor geldi bana..yok canım ben alıskınım tek ogune benim 70 kilo oldugum zaman sen yoktun takımda ben gunu bi kase corba yani 400 kaloriyle kapattıgımı biliyorumaaaah ah simdi nerden acıldı boyle istahım
miden kuculdu mu sıkıntı olmuyor, o tek ogunler sayesinde kuculttum midemi, bugun 3 de kapadım dukkanı :) hala ac degilim, yesem yerim tabi ama tutuyorum kendimi :) nisanlık yorumun icin tesekkır ederim canım bi bes kilo verdim mi tam super olacak insallah, onu da veririm daha 1 aydan fazla var nerdeyse :)vaaaaaaaaauuuv bikase çorbaylamı? Çok zooor geldi bana..
Ah be gülm naaaptın? Sabah yediğin neyse akşama kadar eritme şansın var. Peki gece niye yedin kızın demişsin kızıyorum bidaha olmasın
Menüm
Sabah: 2dilim kızarmışçavdar ekmeği+2yumurta+1kk peynir+2zeytin+1t.kaaşığı reçel
Ara: 1,5 salatalık
Akşam: 1kase içine 25gr tavuk didilmiş tavuksuyu (bol limon ve karabiberle)+salata+1/2 bardak ayran+1minik dilim yaz helvası
Ama niye kimse yok hedefciğim kollotaicimmm kaptanım hu huuuuu..
bugun yuruyus yaptım canım eve gecince de squat mekik yapar yatarım kahvaltıyla kapadım dukkanı zaten, yarın sınavım yine cok yormak istemiyorum vucudumu :/
bugunki menum
kahvaltı
5 dilim nutellalı tb ekmegi
2 dilim sade tb ekmegi
kasarlı yumurta
peynir zeytin domates
kıtlıktan cıkmıs gibi yedim resmen, tek ogun ama yarın da yemek yiyemiycem bence o kadar sisim hala
su 2lt
spor 100 squat
100 mekik
2 km yuruyus
mrb kızlar. hepiniz uyuyorsunuzdur heralde.
misafirim vardı, geç gittiler, ortalığı toparlıyayım derken hepten uykum kaçtı.
sanırım hiç istemesem de il dışı tayin isteyeceğiz, hayırlısı olsun.
çıkarsa taşınma sürecinde de 3-4 kilo veririm muhtemelen.
bu arada ayaklarıma ve bazen de bacaklarıma kramp giriyor bıçak saplanır gibi.
acaba sağlıksız mı kilo verdim diye düşünmeye başladım...
Imsevalcim diyet ertelendiği sürece ertelemeye devam ediyor, bence illa o olacak bu olacak diye bir şart yok ama erteleme derim."Günaydın
Yeme düzenini bi türlü oturtamayinca grubun düzenine de uyamaz oldummalesef dukana ancak bugün başlayabiliyorum ona da başlayasım hiç yok ya.. kızımla yataktan çıkmıyorum" yazıyordum ki şarjım bitti ve telefonum kapandı bu arada dukana da başlayamadım evde ne yumurta var ne et var ne tatlandırıcı
Bugün menüm şu şekilde
Bu sabah yayla çorbası içtim 1 kase öğlen 1 türk kahvesi içerim akşam sehriyeli domates çorbası börülce salatasi ızgara tavuk.
Bi değişiklik olursa yazarım
Tabiki verirsin burada oluta kilo vermemek mümkün değil bence.Helede seni.. 70li kilolardan 60lara düşmüşsün kolaymı?miden kuculdu mu sıkıntı olmuyor, o tek ogunler sayesinde kuculttum midemi, bugun 3 de kapadım dukkanı :) hala ac degilim, yesem yerim tabi ama tutuyorum kendimi :) nisanlık yorumun icin tesekkır ederim canım bi bes kilo verdim mi tam super olacak insallah, onu da veririm daha 1 aydan fazla var nerdeyse :)
canım dukan sıkıntılı derken bunu kastetmistim, bozacagını dusunuyorsan daha kolay bi diyet tercih et, ben dukanda cok ac kaldım yiyecek bisey bulamayıp gerci sen hızlı verirsin de ben atakta bir kilo mu ne vermistim asabım bozulmustuBaşka erteleme yapmayacağım ben de artık canım.. bu sefer son.. her şeyim tam olacak hatta olmasa bile yarın başlıyorum
tabi ki vericem muskacım, sz kaldı 2 aya mezun olurum benTabiki verirsin burada oluta kilo vermemek mümkün değil bence.Helede seni.. 70li kilolardan 60lara düşmüşsün kolaymı?
55 canım ama 55 olunca kesmezse beni 53 de yapabilirim hedefimi onun altına inmek istemiyorum ama ben cok zayıf sevmiyorum cunku :)Hedefin kaçtı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?