- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.761
Kız öleceksin açlıktan kaç saat oldu nutellamı kalır şimdiye!..kızlar dun ki nutella faciasından beri agzıma lokma koymadım birazdan bi corba icerim, aksam da bi corba iki kasıkda ya bulgur ya makarna yerim onu da yemezdim de erkek arkadasım aksam erken cıkacak isten yemek yapar yemezsem kırılır
Benimde 55 ama kaptanım 75yazmış listeye55 canım ama 55 olunca kesmezse beni 53 de yapabilirim hedefimi onun altına inmek istemiyorum ama ben cok zayıf sevmiyorum cunku :)
yok valla da yemem billa da yemem :) 2 saat sonra falan bi corba iccem, sade kahve ictim simdide sekersiz cay iciyorumKız öleceksin açlıktan kaç saat oldu nutellamı kalır şimdiye!..
duzeltir kaptanım onu, sen simdi hızlı verirsin leslie falan yapsana bir ayda 8 falan rahat verirsin onunla :) birde menuleri azaltabildigin kadar azalt miden kuculsun iyice :))Benimde 55 ama kaptanım 75yazmış listeye(
Leslie yapamam canım biliyorsun Romatoid artrit var ya eklemleri yoramıyorumduzeltir kaptanım onu, sen simdi hızlı verirsin leslie falan yapsana bir ayda 8 falan rahat verirsin onunla :) birde menuleri azaltabildigin kadar azalt miden kuculsun iyice :))
en hafifi o diye leslie demistim canım sadece yuruyus ya zor hareketler yerine de yuruyus yaparsın sen oyle de sıkıntı olur mu?Leslie yapamam canım biliyorsun Romatoid artrit var ya eklemleri yoramıyorum
Telefonum yarım akıllı tablette yok yani leslie de yoken hafifi o diye leslie demistim canım sadece yuruyus ya zor hareketler yerine de yuruyus yaparsın sen oyle de sıkıntı olur mu?
evet takip ediyorum menuleriniBide ben kahvaltısız olamam. Ramazan haricinde kahvaltı yapmadığım tek bir gün bile yok. Ama zaten az yiyorum kız midem küçücük oldu bile..
Daha çok yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Çocukları parka götürdüğümde aletlerle çalışıyorum onlar oynarken bu kadar valla..evet takip ediyorum menulerinidaha da kuculur o zaman istahında azalır farkedersin spor olarak ne yapıyorsun peki ?
hımm anladım canım, elinden geldiğince çok hareket artık :) gerçi bebeler yeterince yoruyordurDaha çok yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Çocukları parka götürdüğümde aletlerle çalışıyorum onlar oynarken bu kadar valla..
hedefcim sabah sınavı kacırdım uyuyakaldım dun ki iyi gecmisti onumuzdeki hafta ki de iyi gecerse super olacak beenim icin, bugun ki cok onemli degildi zaten :)
teşekkür ederim hedefcim :)Matematik vardı sanırım bugün değil mi?
Hadi bakalım Kollontaicim, umarım çok güzel geçer de, bu sene tüm güzellikleri beraber yaşamış olursun.
Canım kusura bakma aniden çıkmak zorunda kaldım tabiiki bebelerin yüzünden....hımm anladım canım, elinden geldiğince çok hareket artık :) gerçi bebeler yeterince yoruyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?