Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzel bayanlar

Ben bugün sonunda çok sevdiğim biricik Dukan Diyetime başladım. Sabah gene akşamdan hazırlık yapamadığım için yataktan çıkmıyordum sonra dedim ki seval grupta yazdıklarını hatırla bak 10 gün oldu Dukana başlayacaksın hadi kalk da ekmeğini yap dedim. Ekmeğimi yaptım mayalanırken 1 bardak kahveli süt içtim buzlu ve de bebişimle oynadım. Eşim okuldan gelince de beraber kahvaltı yaptık. 2 yumurta, 1 kk light peynir, 1 dilim hindi füme, 1 cherry domates, 1 yeşil zeytin ve 1 dilim de Dukan Ekmeğimden yedim. tatlandırıcılı çay içtim yanında.

Akşam dereotlu yoğurt ve ızgara tavuk yicem. Gece yine süt içerim. Bugünkü menüm böyle. yarım saat de yürüyüş yapıcam kilom 119,8 hadi hayırlısı

Hadi kolay gelsin , iş başlamaktaydı zorunu geçtin. Allah sabrını iradeni artırsın (cümlemiziiin)

Kızlar ben menümü şimdiden yazayım bugün tekrar giremem çünkü.
>Sabah:2 dilim ekmekten kaşarlı tost
Ara : 1/2 salatalık
Öğle: yağsız pilav+2kaşık yoğurt
Ara : 1 salatalık
Akşam: tarhana çorbası+salata

Günaaydııııın, umarım herkesler iyidir. Ben sabah kuşu tek başıma tünedim topiğin dalına beklemedeyim.....
Hedefciğim kolay gelsin şimdiden hastane işi yorucu oluyor..

Aynen Muskacım.
Nasıl yoruldum anlatamam.

Süpersin Blanchecim.
Maşallah sana.
Benim de detoks planım var.
Hiç bir kaçamağım yok ama tam 3 kg fazla çıktım bu sabah.
Nasıl bir bünye benimkisi anlamış değilim.
Neyse; günde 1,5 saat eliptik+karpuz diye düşüncem var.

Tebrik ediyorum İmsevalcim.
En önemli noktayı aşmışsın.
Ekmeğinin tarifini alabilir miyim?

Afiyet olsun Muskacım.

kızlar srlam ctesş geceden beri küçüğün ateşi düşmüyor bugün hastanedeydik kanda enfekdiyon varmış bi kaç gün aktif olsmam
muskaccım hedefini revize edetiz tatlım sorun değil

kızlar srlam ctesş geceden beri küçüğün ateşi düşmüyor bugün hastanedeydik kanda enfekdiyon varmış bi kaç gün aktif olsmam
muskaccım hedefini revize edetiz tatlım sorun değil
Çok geçmiş olsun kaptanım. bir an önce iyileşir inşallah böcüğün...
Boşver benim hedefi senin sıkıntının içinde lafı bile geçmez.. Bide araya bunu sokmuşum bilmeden kusuruma bakma

Evet eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim, o bir türlü adapte olamıyor ailesini özlüyor

Hayırdır canım noldu? Ben de ailemden uzak yaşıyorum tam 16 saat uzaklıktalar eşimin memleketindeyim. Sana yardımcı olabilirim
Mrb hoşgeldiniz :) Eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz. Ben ailemden ayrıldım. Evlilik hayatı yeni bir çevre yeni bir iş ortamı stresine giremedim. Zannedersin eşim uzak bir yere gelin geldi. Bir haftadır evliyiz ailesi olmadan yaşamaya alışamıyor Önerileriniz nedir?

Rakibem sen nasılsın, kaç kilodasın şuan?
İyiyim canım cuma günü 92,9 dum. Tatlım aile işime karışma demezsen başbaşa olduğunuz zaman konuş eşinle söyle bak ben ailemden uzaktayım burada bitek sen varsın ama sen ailene bu kadar fazla üşünce ben daha çok özlüyorum kendi ailemi falan diye. Sen dahada detaylandırabilirsin. Zamanla işe yarıcak emin ol.. Ben 7-8 saatlik uzaklığa gelin geldim hemde kaynanamın yanına 6 yıl beraber oturduk düşün yani.. İlk zamanlar öyle oluyolar. aynı evdeyken bile zamanla oda senden daha yakını olmadığını anlıcak..

merhaba :))

dunku menum

sabah 11 : 300 g kiraz yedim.
15 : bir avuc kuruyemis
20 : erkek arkadasimin bana hazirladigi bir tabak bolonezli makarna ve 3 kadeh sarap :)

pisman degilim, kendimi hafifi hissediyorum.

su : 2.5 lt
spor : 6 km yuruyus

regl beni dun mahvetti ya bas agrim had safhadaydi, hic de agrimaz huyu degildir.

ekmek,makarna, pirinc, bulgur yemiyorum(dun mecburen oyle oldu), gunde 2 ogune de devam :)

Canım sanırım tartarak yiyorsun acaba 100 gr kiraz kaç tane eder bi fikrin varmı???

Diyetisyene felan gidiyomusun, nasıl bi yöntem uyguluyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…