- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.801
Ufak bir balayından sonra aktif diyete artık geri dönüyorumBurdada zaman geçirmeden hemen diyetisyene başlıycam...
Evet eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim, o bir türlü adapte olamıyor ailesini özlüyor
İyiyim canım cuma günü 92,9 dum. Tatlım aile işime karışma demezsen başbaşa olduğunuz zaman konuş eşinle söyle bak ben ailemden uzaktayım burada bitek sen varsın ama sen ailene bu kadar fazla üşünce ben daha çok özlüyorum kendi ailemi falan diye. Sen dahada detaylandırabilirsin. Zamanla işe yarıcak emin ol.. Ben 7-8 saatlik uzaklığa gelin geldim hemde kaynanamın yanına 6 yıl beraber oturduk düşün yani.. İlk zamanlar öyle oluyolar. aynı evdeyken bile zamanla oda senden daha yakını olmadığını anlıcak..
merhaba :))
dunku menum
sabah 11 : 300 g kiraz yedim.
15 : bir avuc kuruyemis
20 : erkek arkadasimin bana hazirladigi bir tabak bolonezli makarna ve 3 kadeh sarap :)
pisman degilim, kendimi hafifi hissediyorum.
su : 2.5 lt
spor : 6 km yuruyus
regl beni dun mahvetti ya bas agrim had safhadaydi, hic de agrimaz huyu degildir.
ekmek,makarna, pirinc, bulgur yemiyorum(dun mecburen oyle oldu), gunde 2 ogune de devam :)
Canım ben çıkmalıyım çocuklar bilgisayarda oynAyacaklarmış. onların saati dolunca gelirim.
Zordu tabii ama ben çok şanslıyım K.validemlerin kızı yok, Ben akşamları kafamda bigudiler suratımda maskeyle salona girince şenlik oluyodu evde. Hele k.babam acayip kafa adamdır. Biliyomusun hiç kimse inanmıyor bana 6 yıl beraber oturduk ikiside 1 bardak su istemedibenden...Bu da mantıklıymış.
Ayrıca muskacım tebrik ederim seni. Aynı evde oturmak da zordur eminim.
Bazen kendimi bencil hissediyorum böyle şeyler okuyunca.
Özelim, evin, aman kimse benim alanıma girmesin derken çok korkunç şeyler gibi geliyor.
Sonra bakıyorum ki gayet keyifli şekilde alanını paylaşan insanlar var.
Muskacım, kaç çocuk vardı sende?
Negüzel tazecik yersiniz mis gibiKızlar, geçenlerde balkonumuza bitkiler almıştım. Çeri domates, salata, biber gibi. :)
Açıkçası pek umudum yoktu ama en azından yeşillik yapar diye düşünüyordum ama çeri domateslerimiz olmuş.
Çok şirinler.
Negüzel tazecik yersiniz mis gibiKızlar, geçenlerde balkonumuza bitkiler almıştım. Çeri domates, salata, biber gibi. :)
Açıkçası pek umudum yoktu ama en azından yeşillik yapar diye düşünüyordum ama çeri domateslerimiz olmuş.
Çok şirinler.
Tüh yaaa çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin inşallah..kızlar slm oğlanın ateşi daha düşmedi bugün işe gşdemedim gece 4 dn beri ayaktayız o uyusun diye gözüne bakıyorum tam dalıyor hadi bende uyuyayım diyorum hoop ıyanıyor sersem gibiyim anlayacaüınız yarın sabah dr kontrolü var tekrar bakalım ne diyecek dr
canım dukanın atak doneminde zeytin domates yani sebze ve turevleri yasak yiyemezsin yanlıs baslamaGünaydın güzel bayanlar
Ben bugün sonunda çok sevdiğim biricik Dukan Diyetime başladım. Sabah gene akşamdan hazırlık yapamadığım için yataktan çıkmıyordumsonra dedim ki seval grupta yazdıklarını hatırla bak 10 gün oldu Dukana başlayacaksın hadi kalk da ekmeğini yap dedim. Ekmeğimi yaptım mayalanırken 1 bardak kahveli süt içtim buzlu ve de bebişimle oynadım. Eşim okuldan gelince de beraber kahvaltı yaptık. 2 yumurta, 1 kk light peynir, 1 dilim hindi füme, 1 cherry domates, 1 yeşil zeytin ve 1 dilim de Dukan Ekmeğimden yedim. tatlandırıcılı çay içtim yanında.
Akşam dereotlu yoğurt ve ızgara tavuk yicem. Gece yine süt içerim. Bugünkü menüm böyle. yarım saat de yürüyüş yapıcamkilom 119,8 hadi hayırlısı
Zordu tabii ama ben çok şanslıyım K.validemlerin kızı yok, Ben akşamları kafamda bigudiler suratımda maskeyle salona girince şenlik oluyodu evde. Hele k.babam acayip kafa adamdır. Biliyomusun hiç kimse inanmıyor bana 6 yıl beraber oturduk ikiside 1 bardak su istemedibenden...
ikioğlum var canım
Negüzel tazecik yersiniz mis gibi
kızlar slm oğlanın ateşi daha düşmedi bugün işe gşdemedim gece 4 dn beri ayaktayız o uyusun diye gözüne bakıyorum tam dalıyor hadi bende uyuyayım diyorum hoop ıyanıyor sersem gibiyim anlayacaüınız yarın sabah dr kontrolü var tekrar bakalım ne diyecek dr
Kimsecikler yok yine ben niye kimseyi denk getiremiyorum acaba.. Çocuklardan fırsat bulur bulmaz oturuyorum pcye ama bu seferde tek başıma kalıyorum..((
İnternetimde sorun var yeni gelen msjları okuyamıyorum menümü paylaşıp çıkayım bari.. Belki yarına düzelir.
Sabah : 1dl.kız. çavdar ekm.+2 yumurta+1kk peynir
Ara : 1 frigola
Öğle : 1 dilimkaşar+1 salatalık+1domates
Ara : 10 kiraz
Akşam : 100 gr tavuk+2 kaşık yoğurt
Yarın görüşürüz..
selamlaaar kızlar erkek arkadasım dun izinliydi pazar da benipin ucunu yine kacırdım, sonunda evde nutella bitti de kurtulduk :) ben bugun 2 kase sutlu kfalakes yedim belki 10 gibi bir kase sehriye corbası icerim belki icmem, kilom sabit 61.4
ne zman izin olsa ya da beraber olsaak tutamıyorum kendimi bugun bi jillian yapsam super olacak :)Ne güzel ki karşılıklı anlayışla geçmiş 6 yıl.
Biraz da sanırım büyüdüğün aile ile ilgili. Büyük bir aile miydiniz?
Ben tek çocuğum mesela, aslında babaannem ve annemin arası da harikaydı ama kalabalık eve gelemiyorum.
Annemler olsa da zorlanırdım kesin.
Kaptanın da 2 oğlu var.
Mis gibi oldu cidden Muskacım.
Kaptanım uykusuz ayakta kalmak da sıkıntı cidden ama umarım miniğine güzel şeyler der de doktor rahatlarsınız.
Ben de zamanı bir türlü tutturamıyorum.
Menü harika muskacım.
Ahh o izinler ahh o izinler. Eşim neredeyse 1 aydır raporlu.
Çok harika sürekli beraber olmak ama yemek sorun.
Canım Dukanı ne zaman yaptın bilmiyorum ama yeni güncellemelerde 1 yk yağ hakkın yerine 2-3 yeşil zeytin yiyebiliyorsun. 1 tk salça, 2 yk domates konservesi de yiyebiliyorsun ataktacanım dukanın atak doneminde zeytin domates yani sebze ve turevleri yasak yiyemezsin yanlıs baslama
gecen yaz yaptım canım kitabı falan da var bende ben atakta hicbirini tuketmemistim dukan krebini de teflonda 1 damla yaggla yapıyodum ama yeni hali oyleyse bilemem tabi :)Canım Dukanı ne zaman yaptın bilmiyorum ama yeni güncellemelerde 1 yk yağ hakkın yerine 2-3 yeşil zeytin yiyebiliyorsun. 1 tk salça, 2 yk domates konservesi de yiyebiliyorsun atakta
Tebrik ediyorum İmsevalcim.
En önemli noktayı aşmışsın.
Ekmeğinin tarifini alabilir miyim?
kızlar srlam ctesş geceden beri küçüğün ateşi düşmüyor bugün hastanedeydik kanda enfekdiyon varmış bi kaç gün aktif olsmam
muskaccım hedefini revize edetiz tatlım sorun değil
Mrb hoşgeldiniz :) Eşimin ailesi ile aynı şehirdeyiz. Ben ailemden ayrıldım. Evlilik hayatı yeni bir çevre yeni bir iş ortamı stresine giremedim. Zannedersin eşim uzak bir yere gelin geldi. Bir haftadır evliyiz ailesi olmadan yaşamaya alışamıyorÖnerileriniz nedir?
Zordu tabii ama ben çok şanslıyım K.validemlerin kızı yok, Ben akşamları kafamda bigudiler suratımda maskeyle salona girince şenlik oluyodu evde. Hele k.babam acayip kafa adamdır. Biliyomusun hiç kimse inanmıyor bana 6 yıl beraber oturduk ikiside 1 bardak su istemedibenden...
ikioğlum var canım
gecen yaz yaptım canım kitabı falan da var bende ben atakta hicbirini tuketmemistim dukan krebini de teflonda 1 damla yaggla yapıyodum ama yeni hali oyleyse bilemem tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?