Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ufak bir balayından sonra aktif diyete artık geri dönüyorum Burdada zaman geçirmeden hemen diyetisyene başlıycam...

Balayı da bitmez ki arkadaş.
Nasıl bir tatile ihtiyacım var anlatamam ama bu kiloyla kimse bana mayo giydiremez.
Eylüle kadar zayıflasam da tatile gitsek diye ölüyorum resmen.

Evet eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim, o bir türlü adapte olamıyor ailesini özlüyor

Kaç yaşında eşin Hümeyracım?
Çok tecrübeli olduğum bir durum değil açıkçası.
Eşim 17-18 yaşından itibaren aile evinden ayrı olunca, aramayı bile unutan bir insan.
Ancak empati kurduğumda, evde beraber farklı aktiviteler yapsanız. Eğlenceli zamanlar geçirseniz, daha önce düşünmediğiniz şeyler yapsanız vs. Eşin eğlence sırasında unutur gider belki. Bir süre sonra da alışır.

Bu da mantıklıymış.
Ayrıca muskacım tebrik ederim seni. Aynı evde oturmak da zordur eminim.
Bazen kendimi bencil hissediyorum böyle şeyler okuyunca.
Özelim, evin, aman kimse benim alanıma girmesin derken çok korkunç şeyler gibi geliyor.
Sonra bakıyorum ki gayet keyifli şekilde alanını paylaşan insanlar var.

Afiyet olsun Blanchecim.
Şu erkekler ne güzel makarna yapıyor yahu.
Babamın makarna ve soslarına bayılırdım.
Şimdi de eşimin. Bir de izinliyken Arda'nın mutfağı diye bir program var ona da sardı. Beni de alıştırdı.
Evin hangi köşesinde olursak adamın sesini duyunca, Arda başlamış diye koşup televizyonun karşısına oturuyoruz.

Canım ben çıkmalıyım çocuklar bilgisayarda oynAyacaklarmış. onların saati dolunca gelirim.

Muskacım, kaç çocuk vardı sende?

Kızlar, geçenlerde balkonumuza bitkiler almıştım. Çeri domates, salata, biber gibi. :)
Açıkçası pek umudum yoktu ama en azından yeşillik yapar diye düşünüyordum ama çeri domateslerimiz olmuş.
Çok şirinler.

Zordu tabii ama ben çok şanslıyım K.validemlerin kızı yok, Ben akşamları kafamda bigudiler suratımda maskeyle salona girince şenlik oluyodu evde. Hele k.babam acayip kafa adamdır. Biliyomusun hiç kimse inanmıyor bana 6 yıl beraber oturduk ikiside 1 bardak su istemedibenden...
ikioğlum var canım

kızlar slm oğlanın ateşi daha düşmedi bugün işe gşdemedim gece 4 dn beri ayaktayız o uyusun diye gözüne bakıyorum tam dalıyor hadi bende uyuyayım diyorum hoop ıyanıyor sersem gibiyim anlayacaüınız yarın sabah dr kontrolü var tekrar bakalım ne diyecek dr

Tüh yaaa çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşsin inşallah..

Kimsecikler yok yine ben niye kimseyi denk getiremiyorum acaba.. Çocuklardan fırsat bulur bulmaz oturuyorum pcye ama bu seferde tek başıma kalıyorum..((

İnternetimde sorun var yeni gelen msjları okuyamıyorum menümü paylaşıp çıkayım bari.. Belki yarına düzelir.
Sabah : 1dl.kız. çavdar ekm.+2 yumurta+1kk peynir
Ara : 1 frigola
Öğle : 1 dilimkaşar+1 salatalık+1domates
Ara : 10 kiraz
Akşam : 100 gr tavuk+2 kaşık yoğurt
Yarın görüşürüz..

canım dukanın atak doneminde zeytin domates yani sebze ve turevleri yasak yiyemezsin yanlıs baslama

selamlaaar kızlar erkek arkadasım dun izinliydi pazar da benipin ucunu yine kacırdım, sonunda evde nutella bitti de kurtulduk :) ben bugun 2 kase sutlu kfalakes yedim belki 10 gibi bir kase sehriye corbası icerim belki icmem, kilom sabit 61.4

Ne güzel ki karşılıklı anlayışla geçmiş 6 yıl.
Biraz da sanırım büyüdüğün aile ile ilgili. Büyük bir aile miydiniz?
Ben tek çocuğum mesela, aslında babaannem ve annemin arası da harikaydı ama kalabalık eve gelemiyorum.
Annemler olsa da zorlanırdım kesin.

Kaptanın da 2 oğlu var.
Negüzel tazecik yersiniz mis gibi

Mis gibi oldu cidden Muskacım.

Kaptanım uykusuz ayakta kalmak da sıkıntı cidden ama umarım miniğine güzel şeyler der de doktor rahatlarsınız.

Kimsecikler yok yine ben niye kimseyi denk getiremiyorum acaba.. Çocuklardan fırsat bulur bulmaz oturuyorum pcye ama bu seferde tek başıma kalıyorum..((

Ben de zamanı bir türlü tutturamıyorum.

Menü harika muskacım.

Ahh o izinler ahh o izinler. Eşim neredeyse 1 aydır raporlu.
Çok harika sürekli beraber olmak ama yemek sorun.

ne zman izin olsa ya da beraber olsaak tutamıyorum kendimi bugun bi jillian yapsam super olacak :)

canım dukanın atak doneminde zeytin domates yani sebze ve turevleri yasak yiyemezsin yanlıs baslama
Canım Dukanı ne zaman yaptın bilmiyorum ama yeni güncellemelerde 1 yk yağ hakkın yerine 2-3 yeşil zeytin yiyebiliyorsun. 1 tk salça, 2 yk domates konservesi de yiyebiliyorsun atakta

Canım Dukanı ne zaman yaptın bilmiyorum ama yeni güncellemelerde 1 yk yağ hakkın yerine 2-3 yeşil zeytin yiyebiliyorsun. 1 tk salça, 2 yk domates konservesi de yiyebiliyorsun atakta
gecen yaz yaptım canım kitabı falan da var bende ben atakta hicbirini tuketmemistim dukan krebini de teflonda 1 damla yaggla yapıyodum ama yeni hali oyleyse bilemem tabi :)

Tebrik ediyorum İmsevalcim.
En önemli noktayı aşmışsın.
Ekmeğinin tarifini alabilir miyim?

canım dukan ekmeği bu. yulaf kepeği ile yaptım. ilk kez denedim bu tarifi ve çok beğendim.
istersen tarifi paylaşabilirim. Sen de Dukan mı yapıyorsun?

kızlar srlam ctesş geceden beri küçüğün ateşi düşmüyor bugün hastanedeydik kanda enfekdiyon varmış bi kaç gün aktif olsmam
muskaccım hedefini revize edetiz tatlım sorun değil

Geçmiş olsun canım benim ya. Allah acil şifalar versin.

canım eşinin ailesine yakın değil misiniz? eşin neye alışamıyor anlamadım aile yanında ya işte

Canım Allah nazarlardan saklasın.. Kaderimiz seninle birmiş ama seninki 6 yıol benim ki 6 ay çok iyiler çok şükür

gecen yaz yaptım canım kitabı falan da var bende ben atakta hicbirini tuketmemistim dukan krebini de teflonda 1 damla yaggla yapıyodum ama yeni hali oyleyse bilemem tabi :)

canım bu konuyu geçen dukan yapan bi arkadaşımla tartışınca ben de kitaba döndim ama kitapta yazmıyor gerçekten.. nerde okuduğumu da hatırlamıyorum ama eminim ya yeniyordu

bugünkü menüm:

Kahvaltı: 1 bardak kahveli süt, 2 yumurta, 1 cherry domates, 2 y.zeytin, 1 dilim dukan ekmeği

akşam: 2 kase yoğurt.

başka bişey yemedim çok açım kayınvalidemlerdeyiz. onlar bana uygun yemek yemediler o yüzden ben yoğurt yedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…