Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sporumu yapamıyorum ben ya hiç
canım dedigim gibi benim bildigim dukan atakta sadece et sut ve urunleri var bir deyulaf kepegi ben sadecw onları yemistim nerdeyse 10 gun (( spor mutlaka yap ama sporsuz olmaz, takıl sende bana ben iyi kotu yapıyorum hergun, buraya da yazmaya calısıyorum hem zayıflama surecini hızlandırıyor hem de sıkılastırıyor

aclıga da alısıyor vucut bak benim menumde de bisey yok ama corba icince cok yemisim gibi hissettim kendimi :) zihnen tokmussun cok kiloluymussun gibi dusun ben her yedigimde vicdan azabı yasıyorum

Merhabalar,

Bugunku menum :

Sabah 09.00 :
1 sucuklu yumurta,
1 avuç fındık,
50 g peynir,
5 zeytin.

Ara 11.00 : 100 g böğürtlen

13.00:
200 g ızgara tavuk
Bir tabak çoban salata

ara 15.30:
150 g kaymaklı yoğurt

akşam 18.30 :
Biftekli salata
Soda.

Spor : 550 kalorilik yürüyüş :)
Su : 2-2.5 lt arası + 2 kupa yeşil çay

Gözün aydın.. Uzunca bi zaman alma bari :))

vaaaay menü harika...

Eveet tecrübeli arkadaşlarım benim bir sorum var size... Cuma günü bildirimi nasıl yapacaz sahurda yediğimiz dolu mideylemi.. Bilemedim yardım edin..

aclıga da alısıyor vucut bak benim menumde de bisey yok ama corba icince cok yemisim gibi hissettim kendimi :) zihnen tokmussun cok kiloluymussun gibi dusun ben her yedigimde vicdan azabı yasıyorum
Aynen ya.. ben mesela asla öleceğimi bilsem aç karnıma sabah su içemezdim.. Şimdi bal gibi de içiyorum yani buzlu buzlu sularımı ben bu dukanı bu yüzden de çok seviyorum galiba. Ben yaz kış buzlu su içerim ve diğer tüm diyetlerde ılık su içmek evla iken dukan buzlu su için hatta buz yiyin diyor

Canım senin menün de Karatay a göz kırpıyor yamulmyorsam

Eveet tecrübeli arkadaşlarım benim bir sorum var size... Cuma günü bildirimi nasıl yapacaz sahurda yediğimiz dolu mideylemi.. Bilemedim yardım edin..

Canım bence ikisini de tart tarafını seç
Yani sahurdan önce de tartıl bi de öğlen 12 ye doğru aç tartıl. son bildirim saati 12 ya hangisi daha azsa onu bildir

Evet biraz Karatay tarzi beslenmeye calismaya karar verdim, baya saglikli bence cunku.

Cok az kalorili diyetlerin benim pek isime yaramadigini fark ettim, cok hasta oldum acikcasi; aslolan sey saglik.

Bir boyle deneyeyim de 3-4 hafta kilo veremezsem 1-2 gun oynatmak icin sok yaparim diyorum :)

Simdilik mutluyum kilo olayini da cok kafama takmamaya calisiyorum, zaten asiri fazlam yok.

sana bişey diyim mi bence en doğrusunu yapıyorsun seni tebrik ederim

Herkese de herşeyden önce yapmaktan mutlu olduğu diyeti arayıp bulmayı ve o diyeti büyük bir özveri ile yapmalarını tavsiye ederim

1
32 canım yaşı

Bugun evlilikte 10. günümü doldurdum şaka gibi :) Zaman çabuk geçiyor. Düğünden önce sıkı giden beslenme programından sonra simdi gevsedım. İkram bol dısardan yemek bol. Kilo vermem lazım hamilelikten önce Desteginize ihtiyacım var motivasyonumu yitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…