Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin canım :)
Hoşbuldum
sen hergun menularini paylas yuzde hesabını da ogrenirsin canım, duzenli katılım saglarsan alısırsın takıma da hemen :)
peki o zaman akışına bırakıyorum yani
Hoşgeldin canım, umarım hep beraber incecik oluruz.

İnşallahhhh
Hoşbuldum
hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım

Arkadaşlar bugün iftara misafir vardı o Yüzden bugünkü menüm hiç diyete uygun olmadı ama gene de az yemeye çalıştım
Yarım kase Börek Çorbası
1 dilim Peynirli Börek
Küçük 1 dilim de haşhaşlı revani yedim
Size bir sorum olacak bu KB muhabbeti nedir ?

sevalcim ellerine sağlık 1 ayda kilo aynı kalmış resmen tokat gibi oldu bu liste toparlanma zamanı
ayrıca kendinle ilgili yorumunu da beğenmedim canım ona göre en azından kg vermişsin benim gibi yerinde saymamışsın

Hoşbuldum

peki o zaman akışına bırakıyorum yani

İnşallahhhh

Hoşbuldum

Hoşbuldum canım
yediklerimizin karbonhidrat puanını hesaplıyoruz, ben normalde kalori sayıyorum, ama muskacım sagolsun cok kb alırsak yag yakmadıgımızı soyledi, simdi kb ye de dikkat ediyoruz, henuz tam basaramadım ben gerci hesap isini :)

muskacım kasar yemekte ozgur muyuz yani ay cok sevindim :)))))
sevalcim beni birinci yapmıssın sagol canım, listede cok guzel olmus eline saglık
Ah canım ya nasıl sevindin öyle evet günde 100 gr serbest. Ama ben kclyide çok düşük tutmaya çalıştığım için 1 kk yiyorum

aman dikkat et canım ya migren bende de var fena valla
ay ilk ona girmisim cok mutlu oldum bu sabah da 59.9 hedefcim :)

Fena valla Kollontaicim.
Halay çekiyor sanki filler başımda ama bugün iyiyim.

Maşallah süpersin tatlım.

Sağol tatlışım

Evet haftaya iyi kilo vermeliyiz

Geçmiş olsun en beter iki ağrı birleşmiş çabucak geçer umarım..

Tebrikler

Teşekkür ediyorum Muskacım.

Hoşgeldin aramıza Özge.
HAngi bölümde okuyorsun?

Canlar bugun ancak girebildim. Sabahtan beri ev işi ile uğraşıyoruz. Akşama eşim gelicekte :) Bir haftalık ayrılık son buluyo nihayet. Bugün fazla yedim ama

Gözün aydın hümeyracım. Ne güzeldir o son gün.

Umarım hiç gelmez bu ay kaptanım seninkisi.
Bir de baş ağrısı çekilmez o kadar hastalığın arasında.

Eline, koluna sağlık imsevalcim.
Gerçekten çok güzel olmuş liste ama ben hiç beğenmedim.
Aramızda bir tek Kollontai'nin olması gerektiği gibi bence.
1 ayda %4 oranını tutturmak gerekli ama ne yazık ki çok yavaş yol almışız hepimiz.
Kendi adıma güzel bir hesaplaşma oldu.
Bu arada, sanırım biraz susmam lazım mesaj sayısı da onu anlattı.

hedefcim aman susma takım canlanmaya basladı iyi kotu :)tesekkur ederim ayıca, ama bu ay bende o kadar veremiycem gibi gorunuyo, gram gram gidiyo mubarek

hedefcim aman susma takım canlanmaya basladı iyi kotu :)tesekkur ederim ayıca, ama bu ay bende o kadar veremiycem gibi gorunuyo, gram gram gidiyo mubarek

Dimi dimi? Bu sıralarda canlandı gibi takımımız.
Kollontaicim, senin kilon belli. Kalan kilo da belli.
O nedenle son kiloların yavaş gitmesi çok normal ama yine de zumba hızlandırır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…