- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.441
Anladım tatlım ben eski kaldım sen teknolojik hatunsun ne diyim?muskacım benim teldeki program pro kb kcal tum degerlerini gosteriyo besinin
nerdeyse 120 gr benim 112 gr almam gerekiyodu, kcal de 120 oldu ooofHımmmm şimdioldu bende diyorum bu 63 gr ne böyle zor olur sanki yediğin herşeyi tartmak..
50 iyi tatlım niye üzülüyonki zayıflamak isteyenler önce 50ye sonra 30-40a düşürüyo..
afiyet olsun canımAnladım tatlım ben eski kaldım sen teknolojik hatunsun ne diyim?
Ben iftar sofrası hazırlamaya gidiyorum görüşürz..
Üzülme hemen sana tavsiyem yumurtayı sabah ye tok tutuyo, ben 2 yumurta ile sahur yapıyorum hicde acıkmıyorum.nerdeyse 120 gr benim 112 gr almam gerekiyodu, kcal de 120 oldu ooof
Sagol oldu valla bugün de doydum sükür..afiyet olsun canım
Bende bendesevalcim listeyi de dort gozle bekliyorum :)
Herkese merhaba ben gruba yeni kabul edildim , ismim özge 23 yaşındayım öğrenciyim seneye nişanlanacağım inşallah incecik olmak istiyorum :) boy 175 kilo 70. Oruç tutuyorum o Yüzden HIZLA kilo vereceğime inanıyorum
Harika olmus menu afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah bir yumurtalı menemen
Peynir zeytin yoğurt
Öplen iki b ayran
Akşam. Bir tabak karnıyarık içi
Salata ayran
kasarın kalorisi cok yuksek bence tercih etme ben de yedim bi ara pisman oldum onun dısında guzel afiyet olsun canım :)Menu bildirimi vakti,
Sahur: 1 dl kız cavdar ekmegi/2 yumurta/yarım kk peynir/yarım kk kasar peyniri
İftar: 3 corba kasıgı tavuk sote/ yesil salata 1 kasık yogurt
Arada 5 kiraz yerim.
400 kalori/12 kb
Spor : 30 dk yürüyüs biraz sonrada 30 dk egzersiz
Yanlıs kalori o kadar etken degil, 100 gramında 1 kb var ayrıca unden bugune tam 500 gram verdim ve her sahur kasar yiyorumkasarın kalorisi cok yuksek bence tercih etme ben de yedim bi ara pisman oldum onun dısında guzel afiyet olsun canım :)
hoşgeldin canımHerkese merhaba ben gruba yeni kabul edildim , ismim özge 23 yaşındayım öğrenciyim seneye nişanlanacağım inşallah incecik olmak istiyorum :) boy 175 kilo 70. Oruç tutuyorum o Yüzden HIZLA kilo vereceğime inanıyorum
iyi akşamlar kızlarYanlıs kalori o kadar etken degil, 100 gramında 1 kb var ayrıca unden bugune tam 500 gram verdim ve her sahur kasar yiyorum
Kbden cok memnunum valla, ozledigim seyleri yicem diye boslamıstım bi ara ama dogru yolu buldum.hoşgeldin canım
iyi akşamlar kızlar
muska cım brnde mi kb muhabbetine gelsem acaba bi araştırayım bakimm
hedef cim bende regli oldum bugün migrenim de bugün yarın gelşr malum bugün şiddetli karın ağrısı var sadece
Cok güzel olmus tatlım eline emegine saglık ama kendine haksızlık etmissin bence listeye girdigi hafta birinci olan sendin helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?