- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #142.601
Ama ben cıkmak zorundayım tatlım, benim canavarlar sahura gozleme istediler anca yetistiririm.. Yemeden duracam ama, ben bir dilim ekmegi yer yatarım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben cıkmak zorundayım tatlım, benim canavarlar sahura gozleme istediler anca yetistiririm.. Yemeden duracam ama, ben bir dilim ekmegi yer yatarım :)
Bugün ne öğrendim?
Muz çok pis cıss'mış.
Bir de, yedikten sonra değil, yemeden bakmak gerekliymiş.
Yarın 50'nin altında kalınacak. O kadar!
![]()
Blanchecim, şöyle bir olay var.
Kb diyeti adı altında çeşitli puanlar oluşturulmuş ama işin aslı; paketin üzerindeki değer.
O değer, 100 gramda, kaç gram kb bulunduğunu belirtiyor.
FArklı şeyler belirtilse de işin aslı buradan türüyor.
Uğraştırmamak ya da diyet icat etmek için ayrı puanlar verilmiş.
Afiyet olsun Muskacım.
Kb gayet iyi.
canım yeni evlisin bence idarecilikten istifa et eş durumundan kesin tayin çıkacak mı belki çıkmayabilir bu günleri yeni evlisin eşine ve evine alışmak için değerlendir derim benKızlarrrrr acillll fikrinize ihtiyacım var !!!!!!!!!
Aslında öğretmenim fakat bu yıl idarecilik yaptım. Malum öğretmenlere tatil oldu şuan idareciler çalışmaya devam ediyor. Çalıştığım yer kendi memleketim eş durumu atamaları ağustosta. Eşim ve evimse farklı bir ilde. 8-9 saat uzaklıkta. Kısaca durumum bu gelelim asıl soruya :)
Sizce idarecilikten istifa edip yeni memleketime mi gitmeliyim. Oraya eşime evime alışmak için.
Yoksa atamalara kadar rapor izin arada çalışma şeklinde bu süreci geçirmeli miyim. Bilemedim gitti![]()
kübracım geçmiş olsun canım süt alerjisinde ne yapman gerekliymiş peki süt yasak da yoğurt peynir falanda mı yasak olacak?Geçen cuma bildirim yapamadım Üzgünüm kaptanım takım arkadaşlarım
o gün iftar daveti vardı evimde ve kalabalıktı
oğlumun süt alerjisi olduğunu öğrendik haftasonu testler alerjinin verdigi sikintilar derken tekrar girip siteye yazamadımtoplight kaptanım çok mahcubum
Sanirim bu hafta iradeli olup sürekli takıma ugramazsam diskalifiye olacağım
bundan dolayı Eteklerim tutuştu hergün 5 mesaj yazcam inşallah bu takımda olmazsa hiiiicccc kilo veremem çünküüüü
bende kendimi şiş hissediyorum şu reglim bitse de bi oruca başlasam rahat edeceğim dün akşam iftarda misafirim vardı geç gittiler arkasından önce küçük arkasından büyük gece korkturlar doğru dürüst uyuyamadım sersem gibiyimEvet kaptanimtoplight daha iyiyim :)
dinlenince duzeldim, regl olacagim bir sinirlilik hali uzerimde yalnizca.
Senin muz benim pideyi gecmis gulum. Ya 48 kb sizler icin iyi benim vucut alıstı ya 20-30 a fazla geliyo bakalım yarın tartı da gorecegim sonucu.
Ya bu ramazanda pideleri sıcak satmak yasaklanmalı, ben aylardır aksam yemeginde ekmek yemedim su anda fena halde sisim dur bi madensuyu iceyim bari.
Geçen cuma bildirim yapamadım Üzgünüm kaptanım takım arkadaşlarım
oğlumun süt alerjisi olduğunu öğrendik haftasonu testler alerjinin verdigi sikintilar derken tekrar girip siteye yazamadımtoplight kaptanım çok mahcubum
bundan dolayı Eteklerim tutuştu hergün 5 mesaj yazcam inşallah bu takımda olmazsa hiiiicccc kilo veremem çünküüüü
Takımda sabaha kadar oturan bi benim galiba..
Spor olarak bel bölgesini ve kalın bacağı inceltici neler yapabilirim arkadaşlar bana fikir verirmisiniz?
Hedefcim bu menude cok cis var bence, biraz tatlilara ara ver derim ben sadece meyve ile devam et.
Hmm peki ornegin 100 g fistikta atiyorum 10 kb var, 50 g yediginde 5 kb olarak mi hesaplayacaksin.
Cunku bu diyetin olayi anladigim kadariyla kalori hesabi degil, sadece kb degeri hesaplamak.
Evet kaptanimtoplight daha iyiyim :)
dinlenince duzeldim, regl olacagim bir sinirlilik hali uzerimde yalnizca.
Pide sıcak yumurtalı harika. Ekmeğe dayanılıyor pideye aslaYa bu ramazanda pideleri sıcak satmak yasaklanmalı, ben aylardır aksam yemeginde ekmek yemedim su anda fena halde sisim dur bi madensuyu iceyim bari.
Geçmiş olsun canım arada uğra maşallah bizim takım çok iyiGeçen cuma bildirim yapamadım Üzgünüm kaptanım takım arkadaşlarım
Rakibem haklısın sureklı girilmeyince kopukluk oluyo. Sen harikasın zatenYeni gelenlerde istikrarsızlık yapıyo, bi gelen bi daha gelmiyo![]()
Canım programın adını yazarmısın. Akşam saat altıdan sonra yemek yemeyip zayıflayanlar varmış doğrumu acaba?günaydınlarrr
dün paylaştığım menüme ek olarak komposto içtim kiraz yedimgünlük kalori miktarı 1500 e çıktı
meğer ne çok yiyormuşuz ya biz
bu programı çok sevdim ben gerçekten az yiyorum dediğimiz her şey çokmuş
ramazanda 8 buçuktan sonra, ramazandan sonra da 7 den sonra su ve çay dışında hiçbir şey koymayacağım ağzıma. O zaman sorun çözülecek bence![]()
Emzirme dönemindemisin?Sabahtan beri hiçbir şey yemedim. İş yerinde herkes oruçlu. Çok açım
mutfakta çalışan abla da çıkmıyo mutfaktan, o da oruçluöğlen için peynir domates falan getirmiştim inşallah öğlen giderler de yerim onları
işin kötüsü suyum da kalmamış su bile içemiyorum![]()
Seninki de tam bir sınav arkadaşım yaAma ben cıkmak zorundayım tatlım, benim canavarlar sahura gozleme istediler anca yetistiririm.. Yemeden duracam ama, ben bir dilim ekmegi yer yatarım :)
Squat harika bişey bir kaç gün yaptım. Öyle hamlamışımki yürüyemedim bile. Onu bir ay sürekli yapanlardaki değişim fotolarını gördünmü acayip fark oluyo :)Kolay gelsin o zaman :)
Bende oğlumu uyuttum biraz dinledim şimdi sahur hazırlığına başlarım ama önce squat yapmayı planlıyorum
spora yuklenecegim
yağlar erimiyor başka türlü
sporsuz kilo veremedim maalesef