Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben dun ki menumu hic yazmıycam, cikolata kruvasan sandvic yolda ne bulduysam yedim bolbol kacamak gunuydu komple, hala yoldayım bu arada bi bitmedi
Buda senin odul gunun olsun yapcak bisey yok artık.
Harika ama sunu soyleyim ilk gunler 50 ye tamamlayın cunku kb eksikligi bazılarında basagrısı yapabiliyor.
Ama guzel olmus kaptanım, ekmek bile koyabilirdin bu menuye cok rahat.
Kızlar ben burda kilo aldım ya
Naptın rakibam dikkat et.

İmsevakcim listelerri inceledim, baya bi yakın benimkine. Ben boyle farklı listeler oldukca arastırıp ortalamayı aldım oyuzden benimkilerin bazıları degisiyo..

Bide kızlar dikkat ettim hic yazmamısım, bu diyette en az 2,5 lt su icilmeli cunku su olmadan protein hazmolmuyor.. Birde bobrek sorunu olan yapmamalıymıs. Valla size anlatınca sorumlu hissettim kendimi aman BÖBREK sorununuz varsa yapmayın.

ben 3 lt iciyorum da ya ben 2 tane yumurta yedim 12'de.

niyeyse kalbim gumledi ama sanirim yesil caydan, yesil cay cok agir geldi tadi da sanirim.

yoksa 2 yumurta benim hep yedigim sey.

lk gün: 10 adeti geçmeyecek şekilde sadece yumurta yiyeceksiniz.

İkinci gün: Yarım kilo domates ve bir okadarda salatalık

Üçüncü gün: Bir kilogram tavuk göğsü ( deri olmayacak ) yağsız olacak

Dördüncü gün: Bir kilogram haşlanmış patates

Beşinci gün: Bir kilogram ekşi meyve ( erik, sarı elma v.s. )

Altıncı gün: Bir kilogram haşlanmış kabak

Yedinci ve Son günümüzde ise: 1 kilo elma ile şeker ilave etmeden komposto yapılacak.

Bugun basladim, insallah 7 gun yapabilirim.

Bugun 59.6 ile baslamis bulunuyorum.

ben 3 lt iciyorum da ya ben 2 tane yumurta yedim 12'de.

niyeyse kalbim gumledi ama sanirim yesil caydan, yesil cay cok agir geldi tadi da sanirim.

yoksa 2 yumurta benim hep yedigim sey.
Tatlım yesi cay banada yapıyo aynen ama icine bol limon sıkıp icince olmuyor
Hayırlı olsun bi protein bi karbonhidrat gununvar
Gun gun kilo bildirimi yaparim size :)
Merakla bekliyorum bu zayıflıkla sana kilo verxirirse bayramdan sonra ilk yapacagım diyet olur, kb de neymis derim valla..

B blanche_ea hadi bakalım kolay gelsin bu hafta kaç kg vereceksin sen yapabilir ve verirsen hemen başlarım :) biraz zor bir diyetmış..

Bugun gayet iyi hissediyorum simdilik, yumurta cok tok tutuyor.

Ki dusunun dun en son saat 12'de yedim, bu sabah 1 bardak su ve 1 kupa kahve.

Oglen 2 yumurta, aksama da yuruyus dusunuyorum acikirsam kalan yumurtalari yiyecegim bakalim.

Simdiye kadar da 1.66 lt su ictim.

Bende zor toparalarım anne yaptı ben yedim. Kendi evimdeki gibi işte yapmadım. Kocaman oldum yine

Muskacım dukandan daha sağlıklı ama. Dukanda karbonhidrat hiç yok. Vücudun kb ye ihtiyacıda var.

Merhabalar kızlar.
Nasıl bir gün bugün yahu.
Nasıl olduğunu anlamadan saat 15 olmuş.

Blanchecim, merakla bekliyoruz sonucunu.

öğle yemeği olarak da 1 tane yarım yağlı üçgen peynir
1 dilim salan
1 tane etimek yedim (muskacım ekmek yiyebilirsin dediğin içi)
bakalım akşama da 1 kase çorba ve köfte yemeyi düşünüyorum ama köfteyi evde yaptığım için içinde ekmek var bunun kb sini nasıl hallederiz bilmiyorum

selamlar, ben simdi deniz kenarına geldim, sabah cavdar ekmegiyle zeytin peynir normal bi kahvaltı ysptım kalori hesabı yapmadım, burda bi tartıya cıktım eczanede ayakkabıyla falan 62.5 cıktım, ama hem ayakkabı vardı hemde 2 gundur wc ye gidemiyorum bilmiyorum niye cok cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…