- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.701
Bende 3. Okuyorum :) varmis benim gibilerH hmyr_19 canım 3. uni olacak benim
hedef38beden canım datcaya annemin yanına geciyorum erkek arkadasım da on gun sonra gelecek cadır kampı icin demre kekova tarafına gececegiz :)
toplight tesekkurler kaptanım :)
muska77 canım ben gram hesabı devam ediyorum :) internetten hesapladım ben gunde 37 40 kb almalıyım :)
İyi geceler rakibem, menu bildirimi yapıycanmı?Bende 3. Okuyorum :) varmis benim gibiler
Afiyet olsun tatlım ne guzel olmus 48 harikaMenüm geldi kızlar.
Afiyet olsun tatlım ne guzel olmus 48 harika
Yanlız fatsecret fazla hesaplıyo bazı seyleri ben 500 gr karpuzu 20 kb olarak baz alıyorum.
kızlar ben dun ki menumu hic yazmıycam, cikolata kruvasan sandvic yolda ne bulduysam yedim bolbolkacamak gunuydu komple, hala yoldayım bu arada bi bitmedi
F.G. Pasquali'nin kitabindan ceviri .!.:KARBONHIDRAT REJIMI
GUNDE 40 - 60 PUAN
Bu rejim sistemi 15 yildir ve halen Amerika ve Avrupa Hava Kuvvetlerinde pilotlara basariyla uygulanmaktadir.
F.G. Pasquali'nin kitabindan ceviri
Ceviren: Tamer Soytekin ( Ben sadece alti cizilmesi gereken yerleri asagida size sunuyorum )
Bir parca et bol kalori icerdigi halde karbonhidrat degeri bakimindan SIFIRDIR; yani istenilen miktarda yenebilir. Buna karsilik bir elma, cok az kalori icermesine ragmen KARBONHIDRAT bakimindan cok zengindir. Bu nedenle dikkatle yenmesi gereken bir besindir.
Nicin normal kilomuzdan fazlayiz? Cunku fazla yiyoruz. Sismanligimiza neden olan sey, asiri miktarda KARBONHIDRAT almamizdir.
Vucudumuzun gunluk KARBONHDRAT ihtiyaci 70 ile 75 unitedir. Bu miktari hergun aldigimiz taktirde kilomuzu korumus oluruz. Fazla kilolarimizdan kurtulmak icin bu miktarin 40 ile 60 unite arasinda tutulmasi gerekmektedir. Hergun 40-60 unite KARBONHIDRATTAN fazla almadigimizda, ilk hafta 2 - 3 kilo, devam eden haftalar, yani 5. ve 6. haftalar sonunda 5 ya da 7 kilo verdiginizi goreceksiniz. 15 - 20 kilo vermek isteyenler icin rejim suresi 6 aydir.
Rejim suresince KARBONHIDRAT degeri cok yuksek olan sekerden kacinmamiz gerekmektedir. Ornegin 1 kesme seker 12 unite karbonhidrat icerir. Hicbir sey yemesek dahi, gunde 2 sekerli 3 bardak cay rejimin bozulmasi icin yeterlidir.
Bu rejimde alkol alabilirsiniz. Damitma yoluyla elde edilen ickileri seciniz. ( Raki, Votka, Cin, Kanyak, Viski )
Her cesit hamur isinden kacinmalisiniz. Et, balik, yumurta, peynir gibi gidalari arzu ettiginiz kadar yitebilirsiniz. ( Yagli et dahil )
Eline sağlık canım çok faydalı bilgiler derlemişsinArkadaşlar Karbonhidrat Diyetinin orjinal kitabından çeviri listelerini buldum.
muska77 cım listeleri paylaşıyorum bi bak bakalım seninkiyle aynı gibi geldi bana
Evime gideyim hemen başlıyorum menu bıldırımıneİyi geceler rakibem, menu bildirimi yapıycanmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?