- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.761
Ay tembelim ben ugrasamam oyle her seferinde :)ben her seferinde seçerim ya hallederim. her mesajda seçmen gerekiyor muskacım
sagol canım ya moralim duzeldi biraz :)Üzülme karnın tok elbiseler ayakkabılar sabahtan beri içtiğin su veee yolculuğun şişkinliği tabi artı çıkarsın. Sakın üzme kendini yeme düzenini oradada oturtursun sen ve bütün şişkinliğin gider.
Ben de yoldan geldigimde 62.8 idim bu sabah 59.6'ydim 2 gunde 3 kilo almis da olamam vermis de..sagol canım ya moralim duzeldi biraz :)
Ay tembelim ben ugrasamam oyle her seferinde :)
Tartıda eksi görmeye başladınmı canım..
Ben koydugum ekmek miktarının kbsini alıp köfte sayısına bölüyorum. Bliyrum çatlakça bişey ama napiim?
Merhabalar :)
İnşallah sizlerle birlikte zayıflayacağım bende. Kendimi tanıtayım tabi önce :)
Ben geçen sene 70-79 grubunda yaklaşık 15 kilo kadar vermiştim. 78 den 65 e. aslında 80 le başladım sayılır ama gruba 78 olarak başlamıştım. Daha sonra tekrar üniversiteye başlamaya karar verdim ve okulla birlikte kiloların tamamını geri aldım. Ama kesinlikle hiç dikkat etmedim. şimdi 80,5 kiloyum aslında 50 yada 55 olmak istiyorum. Ama ilk hedefim 70. Boyum 1,68 . Pazartesi diyete başladım sayılır ama tek başıma olunca o kadar motive olamıyorum. Sizlerle birlikte inşallah hedefime ulaşacağım
ben de 3.yumurtami yedim ama aciktim ya keyfim biraz kacik bi boyle.
bir de regl olacagim ya boyle her seye sinir olasim var
Dogru ama bak altta blanche ne yazıyo.sagol canım ya moralim duzeldi biraz :)
Dimi?Ben de yoldan geldigimde 62.8 idim bu sabah 59.6'ydim 2 gunde 3 kilo almis da olamam vermis de..
Yolxuluk sisiriyor suya girince gecer
tek tembelliğin bu olsun muskacım yeter ki
Dogru ama bak altta blanche ne yazıyo.
Dimi?
Bencede, ah bide iftar davetlerine tembellik edip gitmemeye calısıyom buyıl, kocacım yakında boyle goturecek beni
Merhabalar Ameliaa.
Kullanıcı adın da çok güzelmiş.
Eminim takımda çok güzel olacaksın motive.
O yuzden tembellik kisvesi altında gizliyorum korkularımıah benim de yarın iftar davetim varnormalde çok severdim iftar davetlerini şimdi çok korkuyorum çok yerim diye bi de tam perşembe akşamı yani telafi payı da yok çok dikkat etmem lazım çok
Hem aktif hem dinamigiz bize katıl kilo ver..Çok sağol hedefinşallah olurum. Ama gördüğüm kadarıyla çok aktif bir grup
Hoşgeldin canımHoşbulduk canım
Ağzından bal damlıyor ne güzelGelir gelmez direkt motive oldum. Haklısın aslında 60 yapsam daha iyi. Nasıl olsa 70 olunca 60 olmak isticem, 50 yada 55 e sonra bakarım artık Bu arada evet renk güzel oluyor :)
Hoşgeldin canım
hosgeldin amelia :)
canım fazla kalorili ve cok dolu menun, cikolata olmamalı, ekmek 4 dilim cok, sekerli cay kahve cok onermem sekeribırakabilirsen iyi olur :)Herkese iyi akşamlar :)
Bugünkü menüm biraz karışık ama ilk günlerim zamanla düzene girer inşallah...
* 40 dakikalık yürüyüş
* muz ve 1 bardak süt
* 20 dakikalık aerobik
* sabah: 1 bardak çay (2 şekerli), 2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, roka, maydanoz , dereotu, nane, biraz zeytinyağı, biraz lor, birkaç zeytin, yeşil biber
* 1 avuç çiğdem
*öğlen: 2 kaşık taze börülce, yoğurt ve elmalı soda
* 5 dakikalık trambolinde zıplama
*akşam: bir kase mantar çorbası, 2 kaşık börülce yemeği ve yoğurt. 2 dilimde ekmek
* yarım saatlik yürüyüş
Az şekerli türk kahvesi ve 4 parça bitter çikolata
Tabiiki sizin yorumlarınızla daha iyi menüleri olacaktır ilerki günlerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?