Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar kızlar.
Nasıl bir gün bugün yahu.
Nasıl olduğunu anlamadan saat 15 olmuş.

Blanchecim, merakla bekliyoruz sonucunu.
Tartıda eksi görmeye başladınmı canım..
Ben koydugum ekmek miktarının kbsini alıp köfte sayısına bölüyorum. Bliyrum çatlakça bişey ama napiim?

Üzülme karnın tok elbiseler ayakkabılar sabahtan beri içtiğin su veee yolculuğun şişkinliği tabi artı çıkarsın. Sakın üzme kendini yeme düzenini oradada oturtursun sen ve bütün şişkinliğin gider.

Muskacım dukandan daha sağlıklı ama. Dukanda karbonhidrat hiç yok. Vücudun kb ye ihtiyacıda var.

Canım Dukanda karbonhidrat var. sadece kilo miktarina göre 3 ila 7 gün arasında sınırlama var. Ondan sonra diyette olduğun sürece sebzeler iki günde bir sınırsız serbest ve protein günlerinde de yeşil otlar (maydanoz derotu vs.) az miktarda soğan sarımsak ve az miktarda domates sosu serbest ve günde 1,5 yk yulaf kepeği var buların hepsi karbonhidrat. ayrıca yoğurt ve peynir de karbonhidrat içeren besinler. Yağ yok çok sınırlı. Hayvansal yağlar %10 oranında serbest. Ben Dukan'ın sağlıksız bi diyet olduğuna inanmıyorum. Suyunu da alkali aldığın zaman sağlıklı bir bireye ve çocuklara dahi zararı olmayan bir diyet. Ama Dukanla ilgili bilgi kirliliği çok internette sadece 1. evreden oluşuyormuş gibi yorumlar var bundan kaynaklanıyor

canım yolculuktan sonra hep öyle şiş çıkılır sen hiç moralini bozma çok çıktım tatildeyim diye de çok yeme bol bol yüz ayrıca sürekli tartıldığın tartı değil hem eczane gibi çok fazla kullanılan tartılara takılma onlar hep farklı tartar çok kullanılmaktan. bu ürünlerinde bi ömrü var sonuçta.. hatta eğer cuma kendi tartında tartılamayacaksan da bildirimde bulunma bence.. gene kaptana da sorarız onu.. hiçbir şeye takılma.. bol bol yüz bu tatilde, tadını çıkar canın ne isterse tadına bak az da olsa ama unlu gıdalardan uzak durmaya çalış iyi eğlenceler

Merhabalar :)
İnşallah sizlerle birlikte zayıflayacağım bende. Kendimi tanıtayım tabi önce :)
Ben geçen sene 70-79 grubunda yaklaşık 15 kilo kadar vermiştim. 78 den 65 e. aslında 80 le başladım sayılır ama gruba 78 olarak başlamıştım. Daha sonra tekrar üniversiteye başlamaya karar verdim ve okulla birlikte kiloların tamamını geri aldım. Ama kesinlikle hiç dikkat etmedim. şimdi 80,5 kiloyum aslında 50 yada 55 olmak istiyorum. Ama ilk hedefim 70. Boyum 1,68 . Pazartesi diyete başladım sayılır ama tek başıma olunca o kadar motive olamıyorum. Sizlerle birlikte inşallah hedefime ulaşacağım

hoşgeldin canım.. benimde yazımı renklendiresim geldi seni görünce du bi renk beğeneyim kendime

canım 70 e düşersin hemen bence hedefini biraz daha düşür şöyle 60 a falan

Hoşgeldin canım umarım bu kez düşersin istediğin kiloya.

hoşgeldin canım ilk sayfada kurallartımız var onları kabul etmen gerekiyor tatlım öncelikle sonrasında da hep birlikte vereceğiz inş bu kiloları

hoşgeldin canım.. benimde yazımı renklendiresim geldi seni görünce du bi renk beğeneyim kendime

İmsevalim bende beğenmiştim birenk ama sadece bi gün kullanabildim sonra yine bu renge döndü... nasıl yapcazda sürekli renkli yazacak?

Hoşbulduk canım
Ağzından bal damlıyor ne güzel Gelir gelmez direkt motive oldum. Haklısın aslında 60 yapsam daha iyi. Nasıl olsa 70 olunca 60 olmak isticem, 50 yada 55 e sonra bakarım artık Bu arada evet renk güzel oluyor :)

okudum kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…