Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evli olan arkadaslarima sormak istiyorum, esiniz evislerinde size yardimci olurmu? Ne kadar beklentiye girmek gerekir
Valla benim esimin isi cok yorucu olmasına ragmen ufak tefek yardım eder. Ama bu hastalıgımdan sonra bebek gibi baktıgı zamanlar oldu allah razı olsun cunku iki elim sisken sacımı bile tarayamıyodum. Ama hepsi bir olmaz erkeklerin annesinin yetistirmesine baglı.. Ufak bir tuyo vereyim sana bisey yapmasını istiyosan ' askım yardıma ihtiyacım var ' diye cagır yanına, hic bir erkek yardım cagrısına kayıtsız kalmaz:)

Evli olan arkadaslarima sormak istiyorum, esiniz evislerinde size yardimci olurmu? Ne kadar beklentiye girmek gerekir
İkiniz de çalışıyorsanız ya beraber yaparsınız ya da bir yardımcı tıtarsınız
Aksi halde kadın sömürülmüş oluyor bence
Ama bayan ev hanımı ise işin büyük kısmı ona ait olmalı ama tabi bazı işlerde eşin de yardımı gerekli

Yani ben şu an izindeyim ve elimden geldiğince ben yapmaya çalışıyorum ama çalışırken yapmazdım
Eşime biz senle aynı evde yaşayan iki arkadaşmışız gibi düşün derdim iş konusunda ve iş yapmadım sonunda yardımcı tuttuk

canım, bu menüye 38 az gibi geldi bana ya. Ben mi yanlış hesaplıyorum kendi yediklerimi acaba ?

pilavın da nohutun da baya yüksek kb'si bence çünkü.

Bunu deniycem canim rakibem :)

Canim ikimizde calisiyoruz su an tatildeyiz fakat bizimki biraz kaciyo kendimi surekli is yaparken buldum :)

Bunu deniycem canim rakibem :)
Dene hayatım ise yarar. Ben cam bile sdildirdim askım kolum yetmiyo uzanamıyorum yardım et diyerek.
Canim ikimizde calisiyoruz su an tatildeyiz fakat bizimki biraz kaciyo kendimi surekli is yaparken buldum :)
Sevimli sevimli rakibem erkekler inatlasarak yola gelmez, alttan alttan yavas yavas alıstıracaksın, ayyy esim duymasın.
Ayni seyi dusunuyorum bende yarin sifirdan basliyorum ins
Evet geri gel rakibem.

Amelia, nazar değmesin bu sıralarda aktifiz gerçekten.
Aaaa sende mi yenisin burda canım :) inşallah değmez

Hepimiz duzeltmek icin caba sarfettik canım, ama sahsen ben bu takımda yanlıslarımı daha cok gordum. Kendin icin iyi bisey yaptın ve buraya geldin. Gerisi gelir..

Aynen canım inşallah bütün yanlışlarımı düzeltirim bende

Herkese iyi akşamlar

Bugünkü menüm;

• yarım muz
  • 50 dakikalık yürüyüş
  • 20 dakika aerobik
  • 30 dakika yoga
  • Kahvaltı: 3 dilim çavdar ekmeği, bir adet parmak sucuk ızgara, peynir, domates, salatalık,yeşil biber, tek şekerli çay ( 2 bardak)
  • Ara: az şekerli türk kahvesi
  • yarım bardak süt
  • Akşam: bamya yemeği, yoğurt
  • 30 dakikalık yürüyüş
  • Ara: meyve
Bugünlük böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…