- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.861
Eh afiyet olsun ne diyim olmus bitmisSelam
Bugün yine ipin ucunu kaçırdım
Sabah patates kızartması peynir zeytin çay yedim
Arada muz
Öğlen et sote salata
Arada barbunya ve sarma
Akşam da iftara davetliydik bisürü yemek ve ekmek yedim
Valla benim esimin isi cok yorucu olmasına ragmen ufak tefek yardım eder. Ama bu hastalıgımdan sonra bebek gibi baktıgı zamanlar oldu allah razı olsun cunku iki elim sisken sacımı bile tarayamıyodum. Ama hepsi bir olmaz erkeklerin annesinin yetistirmesine baglı.. Ufak bir tuyo vereyim sana bisey yapmasını istiyosan ' askım yardıma ihtiyacım var ' diye cagır yanına, hic bir erkek yardım cagrısına kayıtsız kalmaz:)Evli olan arkadaslarima sormak istiyorum, esiniz evislerinde size yardimci olurmu? Ne kadar beklentiye girmek gerekir
İkiniz de çalışıyorsanız ya beraber yaparsınız ya da bir yardımcı tıtarsınızEvli olan arkadaslarima sormak istiyorum, esiniz evislerinde size yardimci olurmu? Ne kadar beklentiye girmek gerekir
bugun ki menum
sabah
yumurta 1 haslanmıs
peynir
yag 1 cay kasıgı
domates kızarmıs
kızarmıs cavdar 1.5 dilim
aksam
1 kase nohut
1 kase pilav
1 kase semizotu yogurtlu
yarım dilim tb ekmegi
1309 kcal 38 kb
nohut cısmıs
su 2 lt
spor 45 dk yuzme
Bunlar yazdıklarımEh afiyet olsun ne diyim olmus bitmis
Bunu deniycem canim rakibem :)muska77 .!.:Valla benim esimin isi cok yorucu olmasına ragmen ufak tefek yardım eder. Ama bu hastalıgımdan sonra bebek gibi baktıgı zamanlar oldu allah razı olsun cunku iki elim sisken sacımı bile tarayamıyodum. Ama hepsi bir olmaz erkeklerin annesinin yetistirmesine baglı.. Ufak bir tuyo vereyim sana bisey yapmasını istiyosan ' askım yardıma ihtiyacım var ' diye cagır yanına, hic bir erkek yardım cagrısına kayıtsız kalmaz:)
Canim ikimizde calisiyoruz su an tatildeyiz fakat bizimki biraz kaciyo kendimi surekli is yaparken buldum :)İkiniz de çalışıyorsanız ya beraber yaparsınız ya da bir yardımcı tıtarsınız
Aksi halde kadın sömürülmüş oluyor bence
Ama bayan ev hanımı ise işin büyük kısmı ona ait olmalı ama tabi bazı işlerde eşin de yardımı gerekli
Yani ben şu an izindeyim ve elimden geldiğince ben yapmaya çalışıyorum ama çalışırken yapmazdım
Eşime biz senle aynı evde yaşayan iki arkadaşmışız gibi düşün derdim iş konusunda ve iş yapmadım sonunda yardımcı tuttuk
Tavsiye ederim 27 subattan beri yedigimi ictigimi yazdıgım gri kaplı defterim var ve cok faydası var.Bunlar yazdıklarım
Bir de yazmadıklarım var
Sabah temiz bir sayfa açıp defter tutup planlı bir şekilde spor+diyet serüvenime devam edeceğim inş
Ayni seyi dusunuyorum bende yarin sifirdan basliyorum insBunlar yazdıklarım
Bir de yazmadıklarım var
Sabah temiz bir sayfa açıp defter tutup planlı bir şekilde spor+diyet serüvenime devam edeceğim inş
Dene hayatım ise yarar. Ben cam bile sdildirdim askım kolum yetmiyo uzanamıyorum yardım et diyerek.Bunu deniycem canim rakibem :)
Sevimli sevimli rakibem erkekler inatlasarak yola gelmez, alttan alttan yavas yavas alıstıracaksın, ayyy esim duymasın.Canim ikimizde calisiyoruz su an tatildeyiz fakat bizimki biraz kaciyo kendimi surekli is yaparken buldum :)
Evet geri gel rakibem.Ayni seyi dusunuyorum bende yarin sifirdan basliyorum ins
Aaaa sende mi yenisin burda canım :) inşallah değmezAmelia, nazar değmesin bu sıralarda aktifiz gerçekten.
Hepimiz duzeltmek icin caba sarfettik canım, ama sahsen ben bu takımda yanlıslarımı daha cok gordum. Kendin icin iyi bisey yaptın ve buraya geldin. Gerisi gelir..
Kızlar ben cıkmak zorundayım benim sıpacıklar etli ekmek istedi hamuru hazırlamıstım yapayım yine gelirim.
Sagol canım ama onlara afiyet olacak bana degil.Ohhh ne güzel kolay gelsin afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?