- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.881
Ooo seker bire dusmus ekmek dogru yerde afiyet olsun cok güzel olmus menu tatlım.Herkese iyi akşamlar
Bugünkü menüm;
- yarım muz
- 50 dakikalık yürüyüş
Bugünlük böyle
- 20 dakika aerobik
- 30 dakika yoga
- Kahvaltı: 3 dilim çavdar ekmeği, bir adet parmak sucuk ızgara, peynir, domates, salatalık,yeşil biber, tek şekerli çay ( 2 bardak)
- Ara: az şekerli türk kahvesi
- yarım bardak süt
- Akşam: bamya yemeği, yoğurt
- 30 dakikalık yürüyüş
- Ara: meyve
İyi geceler kaptanım.selam kızlar misafirim şimdi gitti yoruldum tartıdaki rakam fena değil şimdilik sabah detaylı yazarım şimdi yatıp sahura kalkacağum
bende mi yapsam acabaTavsiye ederim 27 subattan beri yedigimi ictigimi yazdıgım gri kaplı defterim var ve cok faydası var.
süpersin
Ama çok tatlı degil mi?süpersin
Tavsiye ederim.bende mi yapsam acaba
Iyiki varsin muskacim :)Dene hayatım ise yarar. Ben cam bile sdildirdim askım kolum yetmiyo uzanamıyorum yardım et diyerek.
Sevimli sevimli rakibem erkekler inatlasarak yola gelmez, alttan alttan yavas yavas alıstıracaksın, ayyy esim duymasın.
Evet geri gel rakibem.
Canım benim sende iyiki varsın ilk evlendigimizde hepimiz bocaladık sasırdık ne yapacagımızı, hem ben 6 yıl esimin ailesi ile oturdum allatan k.valide ve k.peder anlayıslıydı ben esime cam sildirirken k.validem guluyodu kıkır kıkır. Sen ayrı evdesin daha kolay cunku ondan baskasından yardım isteme luksun yok oda biliyo bunu.Iyiki varsin muskacim :)
hep senin ustunde olmaz ev isi, alıstır beklentiye de gir, ben evde yatıyorum bazen aksama kadar sabah bulasık yıkarken bana kızıyo niye bırak ben yıkarım diye, evin buyuk isini de onun izin gununde yapıyoruz, yani ben ev isini keyfim isterse yapıyorum, mutsuz olacaksan sakın yapma bırak ben yaparm der ve yapar da, ev isi paylasılmalı mutlaka !!!Canim ikimizde calisiyoruz su an tatildeyiz fakat bizimki biraz kaciyo kendimi surekli is yaparken buldum :)
Ooo seker bire dusmus ekmek dogru yerde afiyet olsun cok güzel olmus menu tatlım.
canım günaydın kaç kg sun yazmamışsınHerkese Günaaayyydııın !
canım günaydın kaç kg sun yazmamışsın
ayy evde masanın üzerinde unutmuşum nasıl büyük bir eksiklik hissettim sormayın yaa neyse öğleyin küçük oğlanın doğumgünü ve veda partisi için pasta yaptırdım onu kreşe bıraktım ordan eve geçip cebimi aldım 1 haftadır oruç tutmayınca bugün felaket uykum var sahur perişan etti beni yaa eşim ne güzel tutmuyorken oruç kendisi kalkıp yiyip yatıyordu
bende diyorum sahura kalkmadan yesem yatsam ama sahur da sünnet arkadaş
Mrb canlar, on saatlik bir yolculuktan sonra evime nihayet kavustumyol beni mahvetti, annemin yaninda on gun icerisinde aldigim kilolar beni mahvetti. Cumaya azda olsa toparlanmam icin onerisi olan var mi?
Hedefcim sarki harika gercekten tsk ederiz :) her zaman pozitif duygular iyi geliyor...
kızlar yaa odada uyuyordum az önce arkadaş telefon açınca uykum açıldı resmen uyudum akşama iftara misafirim var dün akşamdan karnıyarık yaptım hem iftar hem de misafir olunca bildiğin patlıcanı yağda kızarttım bi de işyerindeki bekar arkadaşları çağırdığım için böyle oldu ıspanaklı pide yaptıracağım çorba ve pilav olacak sizce nasıl 6 kişi gelecek 4 de biziz gerçi benim sıpaları sayma 8 büyük olacak nasıl olmuş iftar menüsü haa gelenlerin çoğu erkek ona göre bana menü hazırlayın daha işten çıkmama 1 saat var
Evli olan arkadaslarima sormak istiyorum, esiniz evislerinde size yardimci olurmu? Ne kadar beklentiye girmek gerekir
Günaydın kaptanım bu hafta yüzde hesabı yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama
Kilom pazartesi : 80,5
Bugün : 79,4
Giden kilo : 1,1
***5.TAKIM 420.ETAP***
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,0,61)
kb196(72,4/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,7/59,4/0,15/%0,25)
servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,4/ 0,4/%0.49 )
muska77 (91,8/)
hmyr_19 (92,5/)
imseval (117,1/)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
callanpickney 58,1/
crknordk 68,5/ yeni üye başlangıç 17 haziran 70,4kg hedef 55 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?