Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo seker bire dusmus ekmek dogru yerde afiyet olsun cok güzel olmus menu tatlım.

Iyiki varsin muskacim :)

Iyiki varsin muskacim :)
Canım benim sende iyiki varsın ilk evlendigimizde hepimiz bocaladık sasırdık ne yapacagımızı, hem ben 6 yıl esimin ailesi ile oturdum allatan k.valide ve k.peder anlayıslıydı ben esime cam sildirirken k.validem guluyodu kıkır kıkır. Sen ayrı evdesin daha kolay cunku ondan baskasından yardım isteme luksun yok oda biliyo bunu.

Canim ikimizde calisiyoruz su an tatildeyiz fakat bizimki biraz kaciyo kendimi surekli is yaparken buldum :)
hep senin ustunde olmaz ev isi, alıstır beklentiye de gir, ben evde yatıyorum bazen aksama kadar sabah bulasık yıkarken bana kızıyo niye bırak ben yıkarım diye, evin buyuk isini de onun izin gununde yapıyoruz, yani ben ev isini keyfim isterse yapıyorum, mutsuz olacaksan sakın yapma bırak ben yaparm der ve yapar da, ev isi paylasılmalı mutlaka !!!

muskacım blanchecim ben kb de gramhesabına geciyorum bu puan isinde eksik hesaplıyorum sanırım

kaptanım yarın tartı almaya cıkıcam ogleden sonra ancak tartılıtım heralde eger bildirim yapamazsam 60.2 ile listeye girebilirim

günaydınlarrr
bugün tartı günü hadi bakalım herkes yazsın kilolarını muskacım tartıldın mı dün akşam yazmamışsın sanırım kg nuü
kubra sende iftardan önce neden yazılmadı kglar arkadaşlar yahuu
şimdi ben hemen listeyi taşıyorum

***5.TAKIM 420.ETAP***
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,0,61)
kb196(72,4/) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,7/59,4/0,15/%0,25)

servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ )
muska77 (91,8/)
hmyr_19 (92,5/)
imseval (117,1/)
5. TAKIM ORTALAMASI :%

callanpickney 58,1/

crknordk 68,5/ yeni üye başlangıç 17 haziran 70,4kg hedef 55 kg

Ahh miniğin okula mı başlıyor yoksa artık kaptanım?

Mrb canlar, on saatlik bir yolculuktan sonra evime nihayet kavustum yol beni mahvetti, annemin yaninda on gun icerisinde aldigim kilolar beni mahvetti. Cumaya azda olsa toparlanmam icin onerisi olan var mi?

Bu hafta güzel bir moda girer halledersin hümeyracım.

Hedefcim sarki harika gercekten tsk ederiz :) her zaman pozitif duygular iyi geliyor...

Dimi ya? İnsan mutlu oluyor resmen.

Ne güzel uyumuşsun kaptanım.
Gayet güzel olmuş, erkek sonuçta daha ne.

Evli olan arkadaslarima sormak istiyorum, esiniz evislerinde size yardimci olurmu? Ne kadar beklentiye girmek gerekir

Bence yetiştirme tarzı çok önemli bu konuda.
Biz hiç ev işlerini paylaşalım moduna girmedik.
Kim daha az yorgunsa o hallediyor.
Öyle de olmalı bence.
Bir de iki kişiydiniz değil mi?
O kadar iş de çıkmaz aslında.

Günaydın kaptanım bu hafta yüzde hesabı yapmam gerekiyor mu bilmiyorum ama

Kilom pazartesi : 80,5
Bugün : 79,4
Giden kilo : 1,1

Tebrikler Ameliaacım.

Aslında çok daha iyi rakamlar görmüştüm hafta içi ama neden böyle oldu bilmiyorum hiç.
Bir inip bir çıkıyorum bakalım ne olacak.
Bu arada servey hamile miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…