- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.821
Umarım bulmusundur teli kaptanım.günaydınlar cep telefonumu bulamıyorum dua ediyorum evde kalmış olsun onun telaşı ile uğraşıyorum kolay gelsin hepinize
bu arada benim kb diyeti yalan oldu
Eeeeeee 40-50 arası bisey olmus niye uzuluyosunki..dünki menüm
sabah
2 üçgen peynir
2 dilim salam
öğle
1 dilim salam
1üçgen peynir
1 etimek
ara
2 kayısı
4 kiraz
akşam
1/2 kase şehriye çorbası(10)
2 köfte 1 dilim patates fırında (patates 5 kb olsa köfte ekmekli idi bilemedim)
2 lokma pide
1 lokma patlıcanlı yoğurt
öğleden sonraki araya kadar 47 kb hakkım vardı ama sanırım akşamki meyveler çorbalar patates ekmek bitti tüm hakkım
Sakın! Ben bosunamı menulerimin altına kalorisinide yazıyorum, kalori saymayada devam.Ben bu kb'yi biraz atkins'e benzettim ama daha insaflisi.
Bu arada ben anladigim kadariyla kalori hesabinin onemi yok, kb hesabi yeterli degil mimuska77 ?
Ne iyi bi uygulama, ya bu arada sen bu smileleri nerden buluyon cesit cesit yaaa
Canım sahurda arada haslanmıs yumurta falan ye daha tok tutar. Orucu rahat gecirirsin.akşam iftarda küçük bir kase yayla çorbası, çoban kavurma 2 kaşık pilav ve salata yedim. yatmadan bir şeftali yedim. sahurda da içine erik doğradığım sütlü cornflex.
Evet sunnet ama calısana zor gercektenayy evde masanın üzerinde unutmuşum nasıl büyük bir eksiklik hissettim sormayın yaa neyse öğleyin küçük oğlanın doğumgünü ve veda partisi için pasta yaptırdım onu kreşe bıraktım ordan eve geçip cebimi aldım 1 haftadır oruç tutmayınca bugün felaket uykum var sahur perişan etti beni yaa eşim ne güzel tutmuyorken oruç kendisi kalkıp yiyip yatıyordu
bende diyorum sahura kalkmadan yesem yatsam ama sahur da sünnet arkadaş
Heheeee o benim iste, 12 de kaktım evimin isini bitirip size geldim :)sahura kalkmak her açıdan en iyisi kaptanım ama sahurda çok erken yani.. insan ne yattığını biliyor ne bişey.. eşimde beni kaldırmıyor artık çok şükür kendi yiyor yatıyoraslında ev hanımları için ramazan çok güzel sahura kadar otur tv izle, işini gücünü gör sonra sahurunu yap yat.. öğlene kalk
Geldim askım geldim..muska77 nerelerde yahu hiç görünmedi bugün
Mrb canlar, on saatlik bir yolculuktan sonra evime nihayet kavustumherkes nerede ? :))))
aciktim yaaa....[/QU
Tatlım bugun persembe zaten anca bi gunluk sok diyetlerden arastırıp yapabilirsin..Mrb canlar, on saatlik bir yolculuktan sonra evime nihayet kavustumyol beni mahvetti, annemin yaninda on gun icerisinde aldigim kilolar beni mahvetti. Cumaya azda olsa toparlanmam icin onerisi olan var mi?
Hedefcim sarki harika gercekten tsk ederiz :) her zaman pozitif duygular iyi geliyor...İçimi açıyor bu şarkı.
Size de göndereyim dedim.
İcindeki sese guven ama sen cok almadıysan fark atmıs olmam fazla.Rakibem icimden bir ses bu defa bana baya fark attigini soyluyoreslik edemedim sana
Mrb canlar, on saatlik bir yolculuktan sonra evime nihayet kavustumyol beni mahvetti, annemin yaninda on gun icerisinde aldigim kilolar beni mahvetti. Cumaya azda olsa toparlanmam icin onerisi olan var mi?
1 ye bence :) ama 2 de olur doymazsan.Merhaba kizlarrrrrr
dünkü misafirden sonra hâlâ ev toplamaya çalışıyorum coluk çocuk çok olunca ev mahfolmus
Bu aksam lahmacun olacak iftara kaç tane yiyebilirim sizce?
Akşamın hayaliyle yaşıyorum 1 çok azzz :) 1,5 ta anlaşalim1 ye bence :) ama 2 de olur doymazsan.
bence öncesinde çorba içersen 1 bile fazla gelir gibi geliyor bana eğer oruçluıysan değilsen 1,5 taş çatlasın 2 tane yeAkşamın hayaliyle yaşıyorum 1 çok azzz :) 1,5 ta anlaşalim
nasıl az 1, ben hic yeme 1 kase yogurt ye zaten almıssın yarına ancak odem atarsın diyecektlm, blanchecim insaflı davranmısAkşamın hayaliyle yaşıyorum 1 çok azzz :) 1,5 ta anlaşalim
bence öncesinde çorba içersen 1 bile fazla gelir gibi geliyor bana eğer oruçluıysan değilsen 1,5 taş çatlasın 2 tane ye
ortaya hazır meze al bence; azar azar tadımlık barbunya, közpatlıcan salatası,rus salatası, sarma v.b. gibi büyük marketlerde veya ev yemeği yapan yerlerde oluyor ben misafirim geleceği zaman öyle yaparım. yanına salata bir de tatlı tamamdır.kızlar yaa odada uyuyordum az önce arkadaş telefon açınca uykum açıldı resmen uyudum akşama iftara misafirim var dün akşamdan karnıyarık yaptım hem iftar hem de misafir olunca bildiğin patlıcanı yağda kızarttım bi de işyerindeki bekar arkadaşları çağırdığım için böyle oldu ıspanaklı pide yaptıracağım çorba ve pilav olacak sizce nasıl 6 kişi gelecek 4 de biziz gerçi benim sıpaları sayma 8 büyük olacak nasıl olmuş iftar menüsü haa gelenlerin çoğu erkek ona göre bana menü hazırlayın daha işten çıkmama 1 saat var
nasıl az 1, ben hic yeme 1 kase yogurt ye zaten almıssın yarına ancak odem atarsın diyecektlm, blanchecim insaflı davranmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?