- 3 Nisan 2015
- 273
- 408
- 18
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.841
Hazır meze iyi fikirmisortaya hazır meze al bence; azar azar tadımlık barbunya, közpatlıcan salatası, sarma v.b. gibi büyük marketlerde veya ev yemeği yapan yerlerde oluyor ben misafirim geleceği zaman öyle yaparım. yanına salata bir de tatlı tamamdır.
bence tek lahmacun az, çorbayla iki lahmacun ye. tüm gün oruç tuttun gece de yenmiyor iştah olmuyor uykulu uykulu... bünye zayıf düşmesin iyice...Orucluyum ondan şimdi iftar vakti dünyayı yiyecekmisim gibi geliyor
Aksam için kolay gelsin şimdiden kaptanım çalışınca yemekli misafir almak zor oluyor
canım bana özellikle fazla yapma iftarda yenmiyor ziyan oluyor dediler ama benim içime sinmedi yaa çok mu az olacak diyedeğilse bende senin dediğin gibi 1 er porsiyon ortaya koyuyorum vaktim varsa kendim yapıp yoksa hazır alıyorum masa dolu oluyorortaya hazır meze al bence; azar azar tadımlık barbunya, közpatlıcan salatası,rus salatası, sarma v.b. gibi büyük marketlerde veya ev yemeği yapan yerlerde oluyor ben misafirim geleceği zaman öyle yaparım. yanına salata bir de tatlı tamamdır.
bence tek lahmacun az, çorbayla iki lahmacun ye. tüm gün oruç tuttun gece de yenmiyor iştah olmuyor uykulu uykulu... bünye zayıf düşmesin iyice...
Ooo tatil yarayacak galiba...ben bugun bi 45 dk kadar yuzdum aksam da tempolu yuruyus planlıyorum :)
Bol salata ve ayranla sadece BİR TANE ye...Merhaba kizlarrrrrr
dünkü misafirden sonra hâlâ ev toplamaya çalışıyorum coluk çocuk çok olunca ev mahfolmus
Bu aksam lahmacun olacak iftara kaç tane yiyebilirim sizce?
Aman kaptanım dünyanın şeyini yazmısın zaten bi de çorba ve tatlı tamam işte..kızlar yaa odada uyuyordum az önce arkadaş telefon açınca uykum açıldı resmen uyudum akşama iftara misafirim var dün akşamdan karnıyarık yaptım hem iftar hem de misafir olunca bildiğin patlıcanı yağda kızarttım bi de işyerindeki bekar arkadaşları çağırdığım için böyle oldu ıspanaklı pide yaptıracağım çorba ve pilav olacak sizce nasıl 6 kişi gelecek 4 de biziz gerçi benim sıpaları sayma 8 büyük olacak nasıl olmuş iftar menüsü haa gelenlerin çoğu erkek ona göre bana menü hazırlayın daha işten çıkmama 1 saat var
Ayran götür buzzz gibi Ve bol salatahaklısın aslında
şimdiden kendimi az yemeye sartliyorum yoksa abartiyorum
yemezsem sütüm azalıyor ama yoğurt iyi fikirmis yanıma yoğurt alabilirim
eşim dışarı gidelim bugün lahmacun istiyorum dedi
paket yapıp bi yerlerde yeriz
yoğurt götüreyim yanımda
Yakalayamadım galib a.. Afiyet olsun..bakalım aksama neler olacak iftar dönüşü yazarım dediğin gibi sahurda pek yenmiyor... bide emziriyorum işte süt olsun diye su içiyorum sürekli midede yer kalmıyor...
Sıfır lardan atıştır biraz Proteinin kabızlık yaptığı söyleniyor şükür bende öyle bişey yok bende kbyi çok alınca kabız oluyorum.Sunu fark ettim bir de, kbyi cok alinca cok cabuk acikiyorum insallah yarina cok cikmam iki gundur tuvalete de cikmadim
Aclikkkkkkk fena :)canım yarın tartılana kadar hiçbir şey yeme bol bol su iç zaten az kaldı tartıya
Çok güzel olmus tatlım afiyet olsun.bugun ki menum
sabah
yumurta 1 haslanmıs
peynir
yag 1 cay kasıgı
domates kızarmıs
kızarmıs cavdar 1.5 dilim
aksam
1 kase nohut
1 kase pilav
1 kase semizotu yogurtlu
yarım dilim tb ekmegi
1309 kcal 38 kb
nohut cısmıs
su 2 lt
spor 45 dk yuzme
Canım peynir 1,2 dl ekmek 8, domates 6, nohut 14, pilav 20, semiz 4, toplam 63 hesapladım ama pilavı ve nohutu 1 porsiyondan kucuk yediysen 46 kb olmus.muskacım kb yi dogru hesaplamıs mıyım bakar mısın?
afiyet olsun menu super :)
canım fazla kalorili ve cok dolu menun, cikolata olmamalı, ekmek 4 dilim cok, sekerli cay kahve cok onermem sekeribırakabilirsen iyi olur :)
Tatlım sekeri once bire dusurup yok et hayatından menun iyi ama yeme zamanların yanlıs, aksamki ekmegi ogleye alıp 1 dilime dusurursen sen sevinirsin :)
Dünkü Menüm
Eki Görüntüle 1571064
bugün menümü bilmiyorum misafirliğe gidicez çünkü onu da yarın sabah yazarım. sabah iki yumurta 3 zeytin 1 kk peynir yedim. öğlen için hiçbir fikrim yokbelki yemem hiç
Hepimiz duzeltmek icin caba sarfettik canım, ama sahsen ben bu takımda yanlıslarımı daha cok gordum. Kendin icin iyi bisey yaptın ve buraya geldin. Gerisi gelir..Evet çok haklısın menümün acil düzelmesi lazımama sayenizde olucak inşallah şekeride yavaş yavaş bırakıcam.
evet bir türlü menüm düzelmedi. Aslında diyetisyene gitmiştim okul döneminde ama onu uygulayamıyorum. okula göre yazmıştı. Mesela sabah müsli ve yoğurt. ki pek sevmem müsliyi, çok nadir yerim. ama tavsiyende güzelmiş iyi fikir çok sağol
fatsecret iyi fikirmiş, ben üşeniyordum onu kullanmaya ama çok iyi aslında kaç kalori yediğini biliyorsungüzelmiş
Olmaz tabi rakibem hayırdır?Kizlar biraz diyet disi seyler konussak skinti olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?