Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5kb ve 537 cal lik ne yedin çok merak ettim :KK48:

canım şekersiz içiyordun di mi kahveyi sen :KK50:

buzlu kahveyi de öneririm serinlemek istersen.. benim protein diyetlerimin kurtarıcı ekibidir kendisi
:-)

canım benim kilom çok fazla ben pek onları yapamıyorum ama leslie yapmaya karar verdim bu aralar :KK8:

çünkü sadece diyetle olmuyo eksik hissediyorum :KK14:

bi plan yapmam lazım :KK53:
canım topikte 100 kilo uzeri arkadaslar da var onların nasılyaptıgına dair videoda paylasmıslar :) ama vucudun ham sa jillian zorlayabilir, leslie 2 mille basla bence 5e kadar yolu var ben bi ara sarmıstım baya leslieye de :)

meyveleri ekleyince kb yine 104 e çıktı :KK14:

kalori 1192 :KK51:
canım dün blanche ye kızdım bugun de sana kızayım, yıllardır yiyoruz ne gecti elimize yaglı basenden baska :( yemeeeeeeee bak gunlerdir annemin yemekleri yerine haslanmıs yumurta yiyorum tavuk gibi hissediyorum dun k menum 9 kb oldu ama mutlu oldum :) yemeeeeeee burası kacamak yeri degil :)

canım topikte 100 kilo uzeri arkadaslar da var onların nasılyaptıgına dair videoda paylasmıslar :) ama vucudun ham sa jillian zorlayabilir, leslie 2 mille basla bence 5e kadar yolu var ben bi ara sarmıstım baya leslieye de :)

canım ben de leslie yaptım 116 kilo ile 2012 senesinde 3 mille başlamıştım 5 mile çıkmıştım :KK76: ama 5 mil çok zorlamıştı beni 3 mile geri inmiştim :KK53:

şimdi ilk hafta 1 mil ikinci hafta 2 mil sonra da 3 mil yapmayı planlıyorum bakalım :KK51: ilk hafta ramazana geliyo vakit olmuyo pek o yüzden 1 mili rahat yaparım sonra ramazan bitiyo zaten kaptır git :KK6:

canım ben de leslie yaptım 116 kilo ile 2012 senesinde 3 mille başlamıştım 5 mile çıkmıştım :KK76: ama 5 mil çok zorlamıştı beni 3 mile geri inmiştim :KK53:

şimdi ilk hafta 1 mil ikinci hafta 2 mil sonra da 3 mil yapmayı planlıyorum bakalım :KK51: ilk hafta ramazana geliyo vakit olmuyo pek o yüzden 1 mili rahat yaparım sonra ramazan bitiyo zaten kaptır git :KK6:
3 mile iyi canım ya zamanla artırmanda iyi bende bi ara bes yaptım ama cok sıkılıyorm bes yaparken

canım pazartesi 61.6 yı gordum :KK43: tartı farkı da olabilir tabi yol siskinlige de ama moralim bozulmustu, yani iki gunde 1.4 gibi bisey dun sabah da 60.9 du

Kollontaicim, bence evdeki tartın daha düşük tartıyor ama sen anneninkini baz alınca seni mutlu edecek bence sonuç.

5kb ve 537 cal lik ne yedin çok merak ettim :KK48:

canım şekersiz içiyordun di mi kahveyi sen :KK50:

buzlu kahveyi de öneririm serinlemek istersen.. benim protein diyetlerimin kurtarıcı ekibidir kendisi
:-)

canım benim kilom çok fazla ben pek onları yapamıyorum ama leslie yapmaya karar verdim bu aralar :KK8:

çünkü sadece diyetle olmuyo eksik hissediyorum :KK14:

bi plan yapmam lazım :KK53:

Aynen, şekersiz içiyorum rakibem.
Ne kadar acı o kadar iyi.
Buzlu kahveyi sevmiyorum ne yazık ki.
Bazen yanımda kahve kalıyor unutuyorum.
O zaman içine buz katıp içiyorum o kadar.

kızlar bugün işe geç kaldığım için tartılamadım ama pek gittiğini zannetmiyorum bugün

çünkü akşam 1 dilim kavun 20 tane falan kirazla meyve kaçamağı yaptım :eek: misafir vardı kiraz getirmişler bahçelerinden ben de kavun erik falan koydum oturduk afiyetle yedik :KK43:

ekmek ve meyve kaçamağı karbonhidrat diyetini mahvediyor :KK12:

Yapma rakibem yapma.
Bak yolumuz uzun.
Biraz gitsin şunlar da rahatlayalım.

meyveleri ekleyince kb yine 104 e çıktı :KK14:

kalori 1192 :KK51:

Çok olmuş Kb rakibem.

Dünden beri açım ama değecek eminim. Haftaya cuma 70'lerdeyim. Bekle beni 70'ler..
Sonrasında da şok falan derken hızlandıracağız bir şekilde bakalım.
Eylüle ne kaldı şurada.
supersin hedefcim, evet annemdeki tartı daha fazla diye tahmin ediyorum bende, olsun daha iyi kendi tartıma bi cıkcam 58 gorcem :)

canım ben 24 nisanda basladım 72 civarıydım 67 olunca listeye girdim cunku takımdan ayrıldıgımda o kilodaydım listedeki guncel kilom 60.2 :)
evet spor surekli yaptım gunde en az bir saat cogu gun iki saat ac ac spor yaptım valla, ev tasıdımbir aydır yapamıyorum ama normalde benim menulerimi pek sporsuz gormezsin, 42 giyiyodum simdi 38 bol oluyo zayıfladıgını gordukce moralin duzeliyo ama kilo vermenin yememekten baska yolu yok tatlım yaemiyceksin :KK66: ben midem guruldayarak cok yattım 62 gorene kadar nerdeyse kacamagım hic olmadı, bi kase corbayla gun kapattım ya da bi kase yogurtla zorlanacagın sure ilk iki hafta ama belim bacagım 10 cm gogsum 7 cm inceldi bi o kadar da basenim sortlu foto paylasıyorum sosyal medyada :) inan bana degiyor ac kalmana, benim onumde iki gundur patates kızartması yiyolar daha tadına bakmadım tatlı sadece regl doneminde yiyorum o da dondurma falan hafif seyler, cay kahve sekersiz sade iciyprum, menulerimi takip et gorursun zaten, bugun ilk gundu cumaya kadar protein yapıcam cuma da sonucu yazıcam ki suanki tartım evdeki tartımdan +1 tartıyo annemdeyim de :) ne yazdım bende ama yaaa :KK66:
Canım göğüs sorunum varda küçüldümü sahi zayıflayınca?

canım dün blanche ye kızdım bugun de sana kızayım, yıllardır yiyoruz ne gecti elimize yaglı basenden baska :KK43: yemeeeeeeee bak gunlerdir annemin yemekleri yerine haslanmıs yumurta yiyorum tavuk gibi hissediyorum dun k menum 9 kb oldu ama mutlu oldum :) yemeeeeeee burası kacamak yeri degil :)
Vallahi gaza geldim kollontai cim, cok boşladım bu ara. Bendemi biraz protein yapsam. Sonra kb ye gecerim.

Vallahi gaza geldim kollontai cim, cok boşladım bu ara. Bendemi biraz protein yapsam. Sonra kb ye gecerim.
uzun sure yapılmıyo zaten protein biraz mideni kucult sonra pro yap bence cok ac kalırsın, haftada bir gun protein yap mesela :) sonra da bikac gun yaparsın birde kabızlık yapıyo cunku :( ben dukan atak gibi yapıyorım cuma ya kadar yapıcam belki cumada yaparım :)

selam kızlar yaa sabahtan beri gelemedim işlerden koşturmacadan maşallah sizde döktrmüşünüz blanhce cim bakalım bu hafta 300 gr dan az verenler ne yapacak kimler 300 gr altında kalacak ona göre hesap vereceksiniz benim şimdilik 400-500 gr arası perşembe yada cuma ya ne olur bakalım aslında ramazanı 63,9 da olsa 63 le kapasam çok iyi olacak da akşam gayet güzel iftar ve sahur yaptım arada 2-3 çatal burma kadayıf yedim o yüzden canım sıkıldı yaaa

Dünden beri açım ama değecek eminim. Haftaya cuma 70'lerdeyim. Bekle beni 70'ler..
Sonrasında da şok falan derken hızlandıracağız bir şekilde bakalım.
Eylüle ne kaldı şurada.

rakibem şu spor topiğine de gel orada da rakip olalım seninle :KK19:

20 temmuzda başlıyorlarmış

selam kızlar yaa sabahtan beri gelemedim işlerden koşturmacadan maşallah sizde döktrmüşünüz blanhce cim bakalım bu hafta 300 gr dan az verenler ne yapacak kimler 300 gr altında kalacak ona göre hesap vereceksiniz benim şimdilik 400-500 gr arası perşembe yada cuma ya ne olur bakalım aslında ramazanı 63,9 da olsa 63 le kapasam çok iyi olacak da akşam gayet güzel iftar ve sahur yaptım arada 2-3 çatal burma kadayıf yedim o yüzden canım sıkıldı yaaa

ben -500 ü garanti ediyorum cuma için. dün 115,3 tüm bugün tartılmadım ama +da değilimdir. bugün de menüm çok zayıf bi de magnezyum içicem yarın öğlen gibi cuma sabaha kadar lavaboya çıkmış olucam.. yani her türlü ceza almam :21:

mesajlar çok valla ceza alanın vay haline :KK17:

Back
X