Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar yaa sabahtan beri gelemedim işlerden koşturmacadan maşallah sizde döktrmüşünüz blanhce cim bakalım bu hafta 300 gr dan az verenler ne yapacak kimler 300 gr altında kalacak ona göre hesap vereceksiniz benim şimdilik 400-500 gr arası perşembe yada cuma ya ne olur bakalım aslında ramazanı 63,9 da olsa 63 le kapasam çok iyi olacak da akşam gayet güzel iftar ve sahur yaptım arada 2-3 çatal burma kadayıf yedim o yüzden canım sıkıldı yaaa

Kaptanim valla ben gunlerdir tartilmadim bana tamamaen surpriz olacak sanirim :)

valla kızlar bilmem artık 300 gr altında verene ceza var
kübra falan da uğramıyor kızlar aklınızda olsun yeni üye çaığrın arkadaşlar ben olsam da olmasam da yeni arkadaş davet edin takıma ihtiyacımız var

kaptanım ben kaptan yardımcısı hm22 yi hiç görmedim izinde mi acep o_O

callanpincney de sadece kilo bildirimine geliyor onu da pek tanımıyorum kendi adıma konuşayım

sampc1737d6afa943378.jpg

5. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

5.TAKIM KURALLARI:

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.

*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.

*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.

* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

kaptanım bu kırmızı işaretli kuralı kimse yapmıyor şikayetçiyim :KK70:

spor topigine gelmissin gordum :KK66: cok iyi olmus :) canım resim arada yukluyorum soyle guzel bi sortlu foto cekersem yuklerim yine :KK66:

evet canım biraz şu basen ve göbeğinde erimesi lazım :KK66: merakla bekliyorum resimlerini :KK53:
kızlar bugün işe geç kaldığım için tartılamadım ama pek gittiğini zannetmiyorum bugün

çünkü akşam 1 dilim kavun 20 tane falan kirazla meyve kaçamağı yaptım :eek: misafir vardı kiraz getirmişler bahçelerinden ben de kavun erik falan koydum oturduk afiyetle yedik :KK43:

ekmek ve meyve kaçamağı karbonhidrat diyetini mahvediyor :KK12:
bende kiraz ve kavuna dayanamam canım, olsun arada olur öyle :KK56:

Şimdilik menüm;

sabah 45 dklık yavaş tempoda yürüyüş
1 dilim çavdar ekmeği, biraz lor peyniri, bir tatlı kaşığı tereyağı, 1 tk zeytinyağı, çok az salça, lorlu omlet ve 1 şekerli çay

öğlen 1 kase tarhana çorbası ve 1 tane wasa form bisküvi

ara sütlü nescafe ve 2 adet bitter çikolata :eek:

bu arada tartıyı evdekilere saklattığımı söylemiş miydim :KK45: pazar gününden beri tartılmadım yani, merakla bekliyorum cumayı Hoppa

kaptanım ben kaptan yardımcısı hm22 yi hiç görmedim izinde mi acep o_O

callanpincney de sadece kilo bildirimine geliyor onu da pek tanımıyorum kendi adıma konuşayım
canım bu konudan bende muzdaribim hm22 arkadaşımız maalesef banlandı o yüzden gelemiyor aylar oldu callan da izinde izne ayrıldığı kilosuna gelemediği için listelere giremiyor o da yok sayılır benim karar defterini güncellemem gerekiyor
benim kaptan yardımcısına ihitacım var
kaptanım bu kırmızı işaretli kuralı kimse yapmıyor şikayetçiyim :KK70:
evet canım bu konuda haklısın ama mesela sen, muska hedef kollontai blanche ilk aklıma gelenler sizler zaten fazlasıyla bildirim yapıyorsunuz haftalık 35 i geçiyorsunuz kb196 ya uyarı yaptım ben gecen mesaj sayın yetersiz diye

Bu arada anlamıyorum arkadaş madem 1. takıma gidecektin neden katılmak isteyenlere yazdın davet edince de geldin bizim takıma yazdın bizde burda enayi gibi hoşgeldin kendini tanıt vs deyip duralım

Canım göğüs sorunum varda küçüldümü sahi zayıflayınca?
Tatlım Küçlüyor emin ol benimkiler 114,8 ken 120 cm di şimdi 98 cm..:KK49:
valla kızlar bilmem artık 300 gr altında verene ceza var
kübra falan da uğramıyor kızlar aklınızda olsun yeni üye çaığrın arkadaşlar ben olsam da olmasam da yeni arkadaş davet edin takıma ihtiyacımız var
Valla ben diğer takımları çok okuyorum kaptanları izin verince tatlı yiyolar düşünün artık..
Merhaba
iyi uykular kaptanım
Ama olmazki çok tatlı buuuu
sevalcim ben burdayım surekli, arada denize giriyorum sadece :)
Karnım ağrıdı kıskançlıktan...:63:
Şimdilik menüm;

sabah 45 dklık yavaş tempoda yürüyüş
1 dilim çavdar ekmeği, biraz lor peyniri, bir tatlı kaşığı tereyağı, 1 tk zeytinyağı, çok az salça, lorlu omlet ve 1 şekerli çay

öğlen 1 kase tarhana çorbası ve 1 tane wasa form bisküvi

ara sütlü nescafe ve 2 adet bitter çikolata :eek:

bu arada tartıyı evdekilere saklattığımı söylemiş miydim :KK45: pazar gününden beri tartılmadım yani, merakla bekliyorum cumayı Hoppa
İyi duruyosun ben olsam evi talan etmiştim tartıyı arayacam diye..:KK53:

Back
X