Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SLM CANIM Bİ KARIŞILIK OLMUS YANLIŞ YERE YAZMIŞIM

Bu arada anlamıyorum arkadaş madem 1. takıma gidecektin neden katılmak isteyenlere yazdın davet edince de geldin bizim takıma yazdın bizde burda enayi gibi hoşgeldin kendini tanıt vs deyip duralım
EĞER ARANIZA KATILMAM SIKINTIYSA KATILMAYAYIM KİMSEYİ GERMEK İSTEMEM

SLM CANIM Bİ KARIŞILIK OLMUS YANLIŞ YERE YAZMIŞIM
Ozaman tekrar hoşgeldin
ADIM FATMA 29 YAŞINDAYIM 4 YAŞINDA Bİ KIZIM VE 7 AYLIK TEK YUMURTA İKİZİ KIZLARIM VAR DOĞUM KİLOLARIMI VERMEYE ÇALIŞIYORUM
Allah bağışlasın .. Kaç kilosun?
bende kendime hayret ediyorum nasıl aramadım diye ama kötü sonuç çıkarsa mahvolurum, çok umutlandım

muskacım emojilerine bayılıyorum
bende mi alsam sevalden :)

kaptanım kaptan yardımcısı ne yapıyor, ben olabilir miyim ?
Kollontai yakışııır.
3 GÜN PİL ARADIM TARTIMA ÇILDIRDIM VARYA
Bende her gün tartılanlardanım duramam valla..
Tatlım bizde yanlış yere yazdığını bilemedik bize slm verip oraya gittin sandık. :)

seni davet ettikten sonra 1. takımda yazman açıkcası çok etik gelmedi biz burda sana hoşgeldin derken sen birinci tkımdakilere menü bildirimi yapıyorsun biz kendimizi tanıtıyoruz sen 1. takımdakilerle sohbet ediyorsun
aranıza katılman bizim için sorun değil yeni üyelere ihtiyacımız var o yüzden seni de aramıza davet ettik ama sen bizden çok 1. takıma yazınca bende bozuldum açıkcası
sen karar ver 1. takımda mı burda mı karar vereceğine

CANIM SİZİN YAZDIĞINIZIN BİLDİRİMLERİNİ GÖRMEDİM BENDE AÇIKÇA SİZE BOZULMUŞTUM CEVAP GELMEYİNCE

CANIM SİZİN YAZDIĞINIZIN BİLDİRİMLERİNİ GÖRMEDİM BENDE AÇIKÇA SİZE BOZULMUŞTUM CEVAP GELMEYİNCE
karşılıklı bozulmuşuz o zaman blanche ın da yazdığı gibi sen nasıl istersen hangi takımda devam etmek istersen sen karar ver normalde bazen selam yazınca tyakımda kimse olmaz saatler sonra cevap gelir şu an sana hemen cevap yazıpda sende bize yazmadan 1. atkıma yazılınca o mesajı eklemiştim

SEVDİM SİZİ HOŞBULDUM DİYELİM O ZAMAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…