- 29 Ağustos 2012
- 1.182
- 966
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.401
bende görünce ikide bir tartılıyordum, böyle olunca mecbur duruyorumtartısız ben iki gun zor durdum
bende hep öyleydim ilk defa duruyorum böyle tartılmadan, ama günler çok gergin geçiyor.3 GÜN PİL ARADIM TARTIMA ÇILDIRDIM VARYA
diyetisyen interval koşu önerdi akşam yemeğinden önce 20 dk sürüyo maksimum bide akşam yemeklerine zerdaçal ve karabiber kat yağ yakımın artsın dediVereceğiim 114,8 den 89,2ye düşmüşüm heh heyyttt 55 emi düşemicemm
Bende sadece yürüyüş yapabiliyorum.
Meeersiii şekerim.. O senin tatlılığın .
hoşbuldummmmbende görünce ikide bir tartılıyordum, böyle olunca mecbur duruyorum
bende hep öyleydim ilk defa duruyorum böyle tartılmadan, ama günler çok gergin geçiyor.Bu arada hoşgeldin
Ooooh yüzü yüzdü geldi... Bizde pişelim sıcaktan. Ah karnım nasıl ağrıyor kıskançlıktan bir bilsen.acılııın ben geldim :)
Ya muskacım ben cok hakettim ama bu sene, hem benim ki aile ziyareti sende kandır seninkileri deniz kenarına taşınsınlarOoooh yüzü yüzdü geldi... Bizde pişelim sıcaktan. Ah karnım nasıl ağrıyor kıskançlıktan bir bilsen.
Şaka tatlım keyfini cıkar :)Ya muskacım ben cok hakettim ama bu sene, hem benim ki aile ziyareti sende kandır seninkileri deniz kenarına taşınsınlar
masallah süpersin ama bu kadar spora kalorin azToplam 701 kcal 13 kb
Sabah
1 haslanmış yumurta
1 kk light peynir
Ara
İce tea
Öğle
1 haslanmış yumurta
200 ml süt
Akşam
100 gr tavuk göğsü
200 gr light yoğurt
Su 3 lt
Spor
30 dk yüzme
Leslie 2 mile
Jillian level 1
Merhaba takımda yenisiniz galiba hoşgeldiniz ben kübra :)kızlar yarın saat kaça kadar kilo bildiriminde bulunuyoruz
hoşbulduk canım ben fatmaMerhaba takımda yenisiniz galiba hoşgeldiniz ben kübra :)
Canım bende arastırıyorum bu corba işini ama bildiğim hiç bş çorba uygun değil, sen emzirmiyodun dimi?Slm kızlar Nasılsıniz
Dün rahatsızlandım şekerim oynadı iftarı zor ettim
bugün oruç değilim
Tartı da en son 71.5 i gördümgeçen hafta 72.2
protein diyetini ben de yapmak istiyorumkollontai çorba içsem arada olur mu acaba?
Bana yetiyo ya vücut direncini kırmam lazım 3 gün protein yapıcam :) hoşgeldin bu arada :)masallah süpersin ama bu kadar spora kalorin az
Canım sanırım oruç tutmuyosu, cuma sabah 12 ye kadar bildirim yapman lazım oruçluysan da perşembe iftardan öncekızlar yarın saat kaça kadar kilo bildiriminde bulunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?