Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım topikte 100 kilo uzeri arkadaslar da var onların nasılyaptıgına dair videoda paylasmıslar :) ama vucudun ham sa jillian zorlayabilir, leslie 2 mille basla bence 5e kadar yolu var ben bi ara sarmıstım baya leslieye de :)

meyveleri ekleyince kb yine 104 e çıktı

kalori 1192
canım dün blanche ye kızdım bugun de sana kızayım, yıllardır yiyoruz ne gecti elimize yaglı basenden baska yemeeeeeeee bak gunlerdir annemin yemekleri yerine haslanmıs yumurta yiyorum tavuk gibi hissediyorum dun k menum 9 kb oldu ama mutlu oldum :) yemeeeeeee burası kacamak yeri degil :)

canım topikte 100 kilo uzeri arkadaslar da var onların nasılyaptıgına dair videoda paylasmıslar :) ama vucudun ham sa jillian zorlayabilir, leslie 2 mille basla bence 5e kadar yolu var ben bi ara sarmıstım baya leslieye de :)

canım ben de leslie yaptım 116 kilo ile 2012 senesinde 3 mille başlamıştım 5 mile çıkmıştım ama 5 mil çok zorlamıştı beni 3 mile geri inmiştim

şimdi ilk hafta 1 mil ikinci hafta 2 mil sonra da 3 mil yapmayı planlıyorum bakalım ilk hafta ramazana geliyo vakit olmuyo pek o yüzden 1 mili rahat yaparım sonra ramazan bitiyo zaten kaptır git

3 mile iyi canım ya zamanla artırmanda iyi bende bi ara bes yaptım ama cok sıkılıyorm bes yaparken

canım pazartesi 61.6 yı gordum tartı farkı da olabilir tabi yol siskinlige de ama moralim bozulmustu, yani iki gunde 1.4 gibi bisey dun sabah da 60.9 du

Kollontaicim, bence evdeki tartın daha düşük tartıyor ama sen anneninkini baz alınca seni mutlu edecek bence sonuç.

Aynen, şekersiz içiyorum rakibem.
Ne kadar acı o kadar iyi.
Buzlu kahveyi sevmiyorum ne yazık ki.
Bazen yanımda kahve kalıyor unutuyorum.
O zaman içine buz katıp içiyorum o kadar.

Yapma rakibem yapma.
Bak yolumuz uzun.
Biraz gitsin şunlar da rahatlayalım.

meyveleri ekleyince kb yine 104 e çıktı

kalori 1192

Çok olmuş Kb rakibem.

Dünden beri açım ama değecek eminim. Haftaya cuma 70'lerdeyim. Bekle beni 70'ler..
Sonrasında da şok falan derken hızlandıracağız bir şekilde bakalım.
Eylüle ne kaldı şurada.
supersin hedefcim, evet annemdeki tartı daha fazla diye tahmin ediyorum bende, olsun daha iyi kendi tartıma bi cıkcam 58 gorcem :)

Canım göğüs sorunum varda küçüldümü sahi zayıflayınca?

Vallahi gaza geldim kollontai cim, cok boşladım bu ara. Bendemi biraz protein yapsam. Sonra kb ye gecerim.

Vallahi gaza geldim kollontai cim, cok boşladım bu ara. Bendemi biraz protein yapsam. Sonra kb ye gecerim.
uzun sure yapılmıyo zaten protein biraz mideni kucult sonra pro yap bence cok ac kalırsın, haftada bir gun protein yap mesela :) sonra da bikac gun yaparsın birde kabızlık yapıyo cunku ben dukan atak gibi yapıyorım cuma ya kadar yapıcam belki cumada yaparım :)

selam kızlar yaa sabahtan beri gelemedim işlerden koşturmacadan maşallah sizde döktrmüşünüz blanhce cim bakalım bu hafta 300 gr dan az verenler ne yapacak kimler 300 gr altında kalacak ona göre hesap vereceksiniz benim şimdilik 400-500 gr arası perşembe yada cuma ya ne olur bakalım aslında ramazanı 63,9 da olsa 63 le kapasam çok iyi olacak da akşam gayet güzel iftar ve sahur yaptım arada 2-3 çatal burma kadayıf yedim o yüzden canım sıkıldı yaaa

Dünden beri açım ama değecek eminim. Haftaya cuma 70'lerdeyim. Bekle beni 70'ler..
Sonrasında da şok falan derken hızlandıracağız bir şekilde bakalım.
Eylüle ne kaldı şurada.

rakibem şu spor topiğine de gel orada da rakip olalım seninle

20 temmuzda başlıyorlarmış

ben -500 ü garanti ediyorum cuma için. dün 115,3 tüm bugün tartılmadım ama +da değilimdir. bugün de menüm çok zayıf bi de magnezyum içicem yarın öğlen gibi cuma sabaha kadar lavaboya çıkmış olucam.. yani her türlü ceza almam

mesajlar çok valla ceza alanın vay haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…